תראו איזו עליה בסיום של מחר...

Yarnin

New member
אני מאוד מקווה

שמחר יתרחש משהו שיצדיק את השיעמום הזה שנקרא "טור ד'פרנס" אני לא זוכר מרוץ כל-כך משעמם כבר המון זמן. אתם זוכרים שלא מיזמן היו כמה אנשים שטענו שהג'ירו משעמם? אז השנה הטור שבר כל שיא אפשרי בנושא. אני ממש מקווה שהשבוע הנותר יצדיק ולו רק חלק מהשיעמום. ואם מחר לא יקרה שום דבר מסעיר אז מצידי שווקלר ימשיך עם הצהובה עד פריז ויתן לפחות כצת נחת לצרפתים. ירנין

תזכורת מהחייזר../images/Emo153.gif ...

מישהו זוכר את הדיון לאיזה גרנד טור עדיף לקחת את החייזר? יש לי הרגשה שהיום יהיו כמה אנשים שישנו את דעתם, ויקחו אותו לוואלטה.

Yarnin

New member
בועז זוכר מה אמרנו...

האין הצדק איתנו - והעשרה ימים האחרונים רק חיזקו אותם?! החייזר היה כבר לפני 4-5 ימים עוזב ודואג למחוק כל זכר לנושא האופניים ביכלל מכוכבו. זה גם משעמם וגם מסוכן...

הטור משעמם????../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif *../images/Emo12.gif

מצטער אני מרותק. אבל כנראה שחלק מהאשמה היא בי. כי אם יש מי מאוהדי האופניים שחושב שהטור משעמם אני בודק היטב. מה בהעברה,של המרחש בטור, לקהל אינו נעשה כהלכה. מכיוון שאני חלק מאלו שמעבירים את המתרחש בטור לקהל אני חיב לשאול מה משעמם? או שאחפש הלילה מה מהדברים המעניינים לא הועבר כראוי.

יאיר - אם תמשיך עם כתבות כמו הכתבה

שכתבת על הקטע ה-10 הטור לא יהיה משעמם!!
הכתבה: http://www.ybasport.com טור דה פראנס - ספיישל ----> לפחות שיזיע בדרך לשישי(הכותב הוא מי אם לא יאיר בן-עמי...)

תודה אביב

עכשיו אני יושב על "סיפור שקרה באמת" בעקבות "משעמם לי" של כמה מחבריי... אבל זה יהיה באתר רק מחר לקראת צהריים.

aFish

New member
משעמם זה לא...

אבל צריך כנראה לדעת איך להסתכל על זה. אתה כמובן לא אובייקטיבי ויכול לראות ענין בהרבה זויות שהצופה הממוצע אולי לא מצליח. כמו כן נראה לי שצריך להפנים שהטור זה לא כמו הפיינל פור ולא גמר היורו...צריך אורך רוח, צריך הפסקות, צריך דעת לסנן גם לא מעט garbage time, צריך להסתכל על המסביב - צילום, איכות שידור, קהל. יש פה צבעוניות רבה שצריך למצוא ולהתחבר אליה. זה הטור בעיני - ובשביל זה אני מוכן לספוג גם קצת שיעמום. היו ארועים בלי סוף: ניצחון יפה בפרולוג עם ארמסטרונג שסוחט את הפדלים. ספרינטים מדהימים. רכבת כחולה ופונאק מסיימת עם 5 רוכבים בלבד (יחד) פאבה בלתי נשכח (בטוח בלתי נשכח להמילטון) בריחה שנכשלת ובאותו שלב בריחה נוספת שמצליחה לקראת הסיום. בריחה שמביאה צרפתי קטן לצהוב. התרסקויות, כאבים, דמעות. ברוטליות אוסטרלית. ויקוינג נרובגי שמרסק רוכב במטרים האחרונים כשכבר נראה לו שהקו אצלו בכיס. בריחה שנתפסת 60 מטר לסיום. צרפתי שמטפס בלי סוף לבד. ונכון...יש גם הרבה קטעי רכיבה שלא משתנה בהם כלום, חוץ מהנוף והchateau המקומי. אתמול ויראנק רכב לבד כמעט כל הדרך וכמעט שום דבר לא השתנה חוץ מאולי איזה בלגי שפתאום נגמרו לו הבדיחות, אז הצרפתי אמר לו יאללה ביי, נפגש בקו. אז היתה סיטואציה מרגשת וסמלית ודמעות וchabi פה ושם, אבל תכלס באמת שום דבר לא השתנה וויראנק התנדנד לו כהרגלו עד לקו. מזל שאני בכלל טיפסתי אתמול לחרמון... ומחר?...אולי מחר יתחיל הטור...בעצם לא יתחיל, כי הרגע אמרנו שהוא כבר התחיל מזמן. אולי הטור יתחיל להתמקד. לא רוצים הרבה ארועים. רוצים ארוע אחד - גדול ומתמשך.

aFish

New member
פאבה בלתי נשכח

למאיו כמובן. המילטון ישאר יותר עם הכלב הבלתי נשכח (בינתים). זה בכלל גם טור של חיות: כלב שגורם להתרסקות קשה בפלוטון כלב של המילטון שנפטר, המסכן פרות שמצטרפות לרכיבה וגם חיה אחת אוסטרלית - דווקא לא קנגורו - תחליטו אתם איזו חיה זו - שכשיש דם היא מחפשת איפה אפשר עוד לפצוע...

מאדמאן

New member
לא מסכים שהשנה משעמם... בכלל לא

השנה עוד יותר מעניין משנה שעברה. יש הבדל אחד גדול והוא שהשנה הטור הוא הרבה יותר נסחב. המתח עוד לא התחיל והכל נראה כאילו ממתין לסיום. אני חושב שהוא יותר מעניין כי הוא הרבה יותר בלתי צפוי. יש כאן תוצאות מפתיעות ורוכבים חדשים ויווצרו גם הערצות חדשות. (ע"ע ווקלר). הרוכבים שהתאמנו לקראת הטור השנה התכוננו היטב, עבדו על הביצועים שלהם, כל אחד וההתמחויות שלו ואני מקבלים רמה גבוהה לאורך כל המקצים. לדעתי המתח יכנס לוולטז'ים גבוהים יותר עם תחילת צמצום הפער במיקום הככלי, זה של החולצה הצהובה. הדבר הזה יקרה לדעתי מחר... מחר יביא את תחילת הכרסום של אריג צהוב מבד איכותי .... זה לא אומר שהבד הצהוב יעבור ידיים בקלות...

וכך זה נראה...

Difficulties Km 42.5 - Col des Ares - 4.0 km climb at 4.7 % - 3e Cat Km 64.0 - Col du Portet d'Aspet - 4.4 km climb at 9.8 % - 2e Cat Km 99.5 - Col de la Core - 14.2 km climb at 6.0 % - 1e Cat Km 131.0 - Col de Latrape - 5.6 km climb at 7.7 % - 2e Cat Km 146.0 - Col d'Agnes - 9.8 km climb at 8.2 % - 1e Cat Km 155.0 - Port de Lers - 3.8 km climb at 5.7 % - 3e Cat Km 205.5 - PLATEAU-DE-BEILLE - 15.9 km climb at 7.8 % - H.C. Cat

הסיומת של שבת נראית הרבה יותר

קטלנית מאשר זו של מחר. בכל מקרה, ביומיים הקרובים נראה הרבה קסדות מתעופפות לצדדים והצפי שלי שלאחר יום שבת, עוד 6-7 חברה יסיימו את הטור מוקדם מן הצפוי... לגבי מחר, בטיפוס האחרון צפוי לרוכבים מזג אוויר נוח יחסית. התחזית מראה כ-20 מעלות ומעונן חלקית.

למעלה