תראו איזו תמונה שמנו בתפריט של

צוקה

New member
נאמר לנו ששמים תפריט על כל שולחן

ובו מצויינות המנות שמוגשות באותו ערב. ע"ג התפריט ציינו ששמים תמונה של גן האירועים "לימון", אלא אם כן נביא להם תמונה אחרת. וכך עשינו. יצאתי באמת יותר מידי מנומשת בתמונה, בד"כ אני פחות מכך. (אבל נו... בכל-זאת קיימים גנים פולניים)
צ´וקה

מיה :)

New member
חמוד ../images/Emo70.gif

ביררתי את העניין עם אמיר והוא הסביר... מדובר בתפריט עומד מפלסטיק, כזה שעומד על השולחן.

צוקה

New member
נכון ../images/Emo70.gif מיה´לה - מגיע לכם המון

מזל-טוב על ההריון! שיהיה לך בקלות ומאחלת לכם הרבה אושר, מזל וסיפוק, ותאמיני לי - חתונה זה "משחק ילדים" לעומת ה-דבר האמיתי - הילדים עצמם.
צ´וקה

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אני מתה כבר לראות אותך כלה (במציאות, אני מקוה) ובינתיים עוקבת מקרוב קרוב

New member
את יודעת שהיינו אמורים להתחתן

באותו יום! כשנאלצנו להקדים, התרוץ שלי בעבודה היה שזה נופל באותו יום...
אני בטוחה שיהיה מאד שמח, גם אנחנו כבר נדאג לזה

צוקה

New member
אני שמחה שהקדמתם את החתונה, גם

בגלל ההריון (לא יבלוט), למרות שגם אם היו רואים שום דבר לא היה קורה. וגם כמובן, כי החבר´ה בעבודה בילו אצלכם ( היה מ-ד-ה-י-ם ) וגם אצלנו.

צוקה

New member
תודה לכולכם על הפרגון! כבר אמרתי

שאני מכורה לפורום המקסים הזה?

שירי71

New member
אתן מכורות? תראו אותי:

היה לי כמה דברים בתל אביב בבוקר וגם בערב ויש לי 4 שעות פנויות באמצע אז במקום להפגש עם איזה חברה או משהו העדפתי לחזור הביתה (40 דקות לכל כיוון ) כדי לבוא לפורום!!!

New member
זה מדהים ../images/Emo70.gif

לפעמים אני אומרת לעצמי, חליק, התחתנת כבר, קדימה, עברי נושא... ותמיד חוזרת להתעדכן בקשר לבנות שעברתי איתן כבר כברת דרך, ותמיד נוספות בנות מקסימות חדשות, שפשוט אי אפשר לעזוב. רוצה לראות את כולן מתחתנות (ומתחתנים, כמובן) בחתונות חלומיות וכמובן לראות מי עומד מאורי הפורום הנהדר הזה. דעו לכם, ששוטטתי פה ושם בפורומים, ועוד לא נתקלתי בפורום כזה חם ומפרגן. עושה חשק להשאר עוד... ועוד... ועוד... אין כמוכן
ושלא תעיזו להתשנות

למעלה