תראו איך הראש היהודי עובד...

laronpilot

New member
תראו איך הראש היהודי עובד...

אתמול נכנסתי לסופרפארם וראיתי מתקן שאמור להוציא את הנזלת של התינוק מהאף. חשבתי לעצמי שאני לא בטוח אם אני רוצה לדחוף את המתקן הזה לאף של התינוקת שלי, אבל אז בא לי רעיון... בכל פעם שאנו בודקים את המטוס, אנחנו שואפים אויר כדי לבדוק את צופר ההזדקרות. תמיד זה משאיר ליכלוכים בפה ולא נעים. היום לקחתי את המכשיר הקטן הזה ודחפתי אותו לפתח צופר ההזדקרות במטוס והפלא ופלא... זה עובד!!! לא צריך ללכלך את הפה יותר. הצעצוע הזה עולה כ 10 ש"ח ועושה את העבודה. מומלץ. אבל מה... התיק שלי יותר כבד עכשיו. חשבתי להמציא פטנט... אבל אז הסתבר שכבר חשבו על זה ומוכרים את זה בחו"ל בלמעלה מ 10$ יותר זול בסופרפארם. נחיתות בטוחות. יפתח לרון

yronk

New member
יש לו אפילו שם לדבר הזה...../images/Emo88.gif

סמרקץ´ (זה מה שהוא מוציא מהאף, וגם מפתח צופר הזדקרות... לא?) המצאה שלי... !!!

דור לוי

New member
אהבתי... חסכת לי לסחוב כסא בתיק...../images/Emo98.gif

למי שלא מגיע לצופר, גם אם רוצה... טוב, נו כסא לא סחבתי אבל היה לא מזמן אשכול מה סוחבים בתיק: אז ברשותכם אוסיף: 1. כרית - להגיע לפדלים... 2. פנס - אבל לא סתם... כזה עם רצועה לראש... שמאיר למקום המדויק שצריך... וחוסך יד. 3. סקוטש... להדביק (אם אין) את הסטופר להגה... 4. מגבת קטנה - כי חם ומזיעים... דור

khat

New member
חסכת לי../images/Emo141.gif

וגם בקבוק מים מר דור

אופציה נוספת

בכל חנות צילום רצינית ניתן לקנות מתקן דומה אך יעיל בהרבה ועם תחושה טובה יותר ללחץ שאתה מפעיל , זהו מפוח קטן שנועד לנקות עדשות מאבק ולכלוך (לנשוף בפה אי אפשר כיון שישנם באויר הננשף רסיסי רוק ) רק הוא קצת יותר יקר . בברכת טיסות ונחיתות בטוחות משה

למעלה