תראו איך משדרגים קציצות שלא נאכלו בשבת
ביום שישי הכנתי קציצות ליאפרק טעימות.......אבל הילדים שלי לא אוהבים בשרי.......כי אח"כ יש בעייה לאכול את כל החלבי שהכנתי....חחח. כואב לנו לזרוק ובעלי אמר לי: בואי נראה מה את מסוגלת לעשות מהם כדי שיאכלו אותן......אז הנה.......אני לבד כבר גמרתי 5 כאלו ועוד הקיבה נטויהההההההההה............ קציצות בסטיל מקציצות בשר שנותרו:/יוכי למעוך היטב את הקציצות המוכנות (כ 5-6 קציצות גדולות) להוסיף תפו"א מבושלים, מעוכים(פירה) אני הכנתי 3 תפו"א גדולים מלח, פלפל, כורכום, מעט א. מרק 2 ביצים טריות קוסברה קצוצה 2 בצל קצוץ ומטוגן פירורי לחם ליצירת עיסה טובה ליצירת קציצות ביצה טרופה עם כף מים ומעט קטשופ/רסק עגבניות לקבלת צבע יפה קמח מנופה ליצור קציצה בידיים רטובות, לטבול בקמח ואח"כ בביצה ולטגן בשמן עמוק לא מידי. התקבלו כ 15-20 קציצות גדולות.........נסו שווה ביותר!
ביום שישי הכנתי קציצות ליאפרק טעימות.......אבל הילדים שלי לא אוהבים בשרי.......כי אח"כ יש בעייה לאכול את כל החלבי שהכנתי....חחח. כואב לנו לזרוק ובעלי אמר לי: בואי נראה מה את מסוגלת לעשות מהם כדי שיאכלו אותן......אז הנה.......אני לבד כבר גמרתי 5 כאלו ועוד הקיבה נטויהההההההההה............ קציצות בסטיל מקציצות בשר שנותרו:/יוכי למעוך היטב את הקציצות המוכנות (כ 5-6 קציצות גדולות) להוסיף תפו"א מבושלים, מעוכים(פירה) אני הכנתי 3 תפו"א גדולים מלח, פלפל, כורכום, מעט א. מרק 2 ביצים טריות קוסברה קצוצה 2 בצל קצוץ ומטוגן פירורי לחם ליצירת עיסה טובה ליצירת קציצות ביצה טרופה עם כף מים ומעט קטשופ/רסק עגבניות לקבלת צבע יפה קמח מנופה ליצור קציצה בידיים רטובות, לטבול בקמח ואח"כ בביצה ולטגן בשמן עמוק לא מידי. התקבלו כ 15-20 קציצות גדולות.........נסו שווה ביותר!