תראו איך מתלכלכים עלינו בפורום אחר|

לא נורא, ../images/Emo24.gif

לפחות חלק קראתי וצחקתי. הענין שזה נרשם ב"פורום לילדים ביסודי" מראה שחלקן צריכות לחזור לשם. אם הן היו קוראות שההתקפה היתה על "אלמונית" (שנחסמה בסופו של דבר) שתקפה פה (וקיבלה באבי אביה
) אז בטח לא היו מרכלות שם. חוץ מיזה הייתי מזמינה אותן קצת לפה
ולא היו יושבות שם כמו תרנגולות משועממות לפחות כאן יש אקשן (עובדה לא? הן הרי נכנסות לכאן) ומי בעצם אמר שאני לא אוהבת את חמותי
הלוואי על כולכן חמות כמו שלי.

סיגליהיא- אני קראתי כל מה שהיה כאן

לא הגבתי כי לא רציתי להתעמת איתה למען האמת היה המון אקשן כאשר היא כתבה. חבל שהעיפו אותה, אני מקווה שתחזור לבמה הזאת

הגנובה

New member
כן, אבל האקשן הזה עלה לנו בהמון

כעס ... אני חושבת שסיגליהיא תסכים איתי... היא לפחות הכניסה להן באבי אביהן...

גנובית, בהחלט צודקת ../images/Emo6.gif

היו בהחלט דברים שהחזרתי להן והצחיקו מאוד, אבל באופן כללי כבר הבנתי לפי המשפט שאמרה שיש לה פורום כלשהו וירדה לטונים מאוד נמוכים שהיא למעשה אלמונית ומתחזה. נכון שזה מצחיק לפעמים אבל הצחיק יותר היה "רפש" שאמרה ופנתה אל פנינה שתזחל אליה לבקש סליחה
. ההיא לא נחסמה ועדיין משוטטת ואפילו עניתי לה הבוקר אבל אני מלאת חמלה עליה מכוון שנראה שבהסך הדעת שיתפה איתה פעולה ולא בדיוק הבינה מה קורה. (מה עוד שלא סיימה לקרוא עד הסוף וישר ניסתה להתנפל.) אבל אני בכל אופן כבר מכירה את סוגי המתחזות ולכן גם חייכתי פה ושם. (חבל רק שאת הבדיחות פנינה גם מחקה
)

אני רק רוצה לספר לך אוגרתי ../images/Emo7.gif

ש : א. אני באמת מתגעגעת אליה
ב. לדעתי היא עוד תחזור ממחשב אחר או בדמות אחרת
אבל אני רוצה להגיד בזה שבפורום מאוד רגיש השתתפה משהו בסגנון הזה וזה היה ממש נורא איך שהיא פגעה בבנות, אני ניסיתי בכל הכח אך למזלי מנהלת הורום היתה על המשמר ומיד מחקה וחסמה. כשהיא ירדה לרמה של ניבולי פה (ואני לא ניבלתי, נשבעת !!)עם קללות אז זה באמת הרגיז. החוצפה והבדיחה היותר טובה היתה שהיא שלחה לי מסר שהיא : "עלתה עלי ויודעת מי אני והיא תספר לחמותי ולבעלי מה אני כותבת" ת ש מ ע י פה נפלתי מהכיסא, כולם שאלו אותי מי הצחיק אותי כך. נו, ותביני עם איזה חומר אנושי אנו נתקלות מידי יום.

סיגליתי, קראתי הכל ולא היו קללות

של ממש. היא לקחה את הצד של כל החמות וירדה על כולם! לפחות היה אקשן
היא ירדה על בחורה בשם אישתו של הבעל או משהוא כזה.. גם עליך דיי ירדה ואת החזרת לה באבי אביה, ולא הרתיע אותה אני חושבת שחסמו אותה, ואם היא מספיק חכמה אני חושבת שהיא יכולה להיכנס שוב אולי בשם אחר. נו שתגיע.. אולי נישאל את פנינה אם באמת חסמו אותה, וחסימה לכמה זמן?

חסימה באופן עקרוני

יכולה להגיע עד בית משפט. במקרה הטוב היא מקבלת חסמה מכל הפורומים בתפוז ואיננה יכולה להשתמש אפילו בשם אחר מכוון שהיא נרשמת ע"י המספר משתמש שהוא למעשה מספר קבוע. דבר אחר ניתן לעשות והוא להיכנס ממחשב אחר להסתכן בכך שחבר שלה יהיה חסום בגללה. לדעתי זה עבר, והספקתי לראות את זה בהרבה פורומים אחרים, בפעם הראשונה הייתי בהלם מוחלט ואז הוסבר לי על כך. באופן עקרוני אחרי זיהוי צריך להתעלם ואז הם פשוט מתפוגגים.

סיגליתהיא לא הבנתי את השורה

האחרונה. מה פרוש צריך זיהוי צריך להתעלם ואז הם מתפוגגים? זיהוי של מי? ומי יתפוגג? זה מסקרן אותי משום שחסמו בפורום של YNET מישהי שבאמת זיהמה לחלוטין את הפורום ואם אני אומרת זיהמה הכוונה שהשתמשה בביטויים פוגעים ובקללות ולא כפי ש"האלמונית" כתבה שזה לא היה כל כך נורה לדעתי בכל אופן לא עד כדי חסימה, ויתכן שביכלל לא חסמו אותה והיא פרשה על דעת עצמה..? אני מקווה שתחזור!!

נו, אז מה רצית להגיד בזה?../images/Emo12.gif

משעמם שם? שבאת לפה? "יו ויל קם"
YOU WELL COME

חני ב

New member
אנחנו ממש לא תרנגולות

ובטח לא משועממות. קחי את זה בקלות. זה רק פורומים.

למעלה