תראו איך עבדו עלי

avitalst

New member
../images/Emo108.gifמישהו רוצה חתול?!?!?!?!?!?

אני עושה משלוחים! חברים זו מצווה גדולה, והצלה מחיי רחוב!

נירהמ1

New member
אביטלי - הייתי לוקחת ברצון אבל../images/Emo39.gif

יש לי שני כלבים (יותר נכון כלבות), ארבעה ילדים (זה כולל את הבעל), וכל זה בדירה בבית משותף. נראה לך שאפשר להחזיק עוד חיות בבית כזה? בהחלט הייתי שמחה לקחת אחד או שניים, אבל מאוד צפוף אצלי. מאחלת לך הצלחה במציאת מאמצים,

avitalst

New member
תודה נירל'ה../images/Emo140.gif

אני לוקחת אתי את בומבה ובוסקו, שניהם זכרים מסורסים (טוב בוסקו עוד לא אבל אני מחכה שהוא יגדל מספיק בי**ם כדי שיהיה מה להוריד
) ופנייה נרגשת בזאת לכל בעלי החיות שביננו: אנא, עקרו וסרסו את החיות שברשותכם!!!! חיות רחוב זה אחד הדברים היותר עצובים שיש, זה לא מגיע להם!

dusa

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SORRY כבר יש לי שישה בבית, שהגיעו מהרחוב "רק עד שנמצא להם בית" ועוד שלושה בחוץ שהגיעו לבד.... מוכנה למסור כמה בעצמי... אבל שיהיה בהצלחה, ואם אשמע על מישהו שרוצה גור, אגיד לך....

pickit

New member
לא נראה לי שאת רוצה להשאיר אותם

אצלי...
אבל בכ"ז : איזה נושנושים שהם!!!

מוצרלה

New member
אפרופו חתול ../images/Emo54.gif

בעוד שבועיים אני מקבלת גור חתולים (אביטל אם הייתי יודעת על ההמלטה הזו לפני ,כבר הייתי בשמחה לוקחת ממך) אבל השאלה היא, איך מגדלים חתולים???? איך מחנכים אותם לא להשתין ולהחריע בבית ועל הרהיטים? מה אוכל? איך ,מי,מו,???

ooopsi

New member
כמה עצות:

דבר ראשוו צריך לשים לו לפני שהוא מגיע הביתה ארגז עם חול מיוחד לחתולים ששם הוא יעשה את הצרכים שלו. תשימי לו את זה כבר במקום שאת רוצה שזה יהיה, ככה הוא יתרגל מיד להשתמש בו (זה לא כמו כלב שלוקח זמן לחנך אותו). בעקרון חוץ מזה ולקחת אותו לוטרינר שיתן לו את כל החיסונים, החתלתולון כבר ידאג לחנך אותך איך נוח לו לחיות (אני והחתולה שלי הגענו היום לכזו מערכת יחסים שהיא ממש שמחה להרשות לי לגור איתה
) אוכל כדאי אם הוא גור לתת לו אוכל של גורים, מקופסאת שימורים, ובהמשך לתת לו גם אוכל יבש (זה טוב לנקות את השיניים). על כל הקופסאות שימורים של האוכל כתוב בדיוק מה המינון הרצוי. חוץ מזה את בטוח תגלי גם כל מיני תאוות לא ברורות של החתול, וזה משתנה מחתול לחתול - היתה לי חתולה שמאוד אהבה מלפפון, מלון ואפונה. מה עוד? להסביר לו בכל תקיף איפה אסור ללכת (בתוך צלחות למשל), ומצד שני מתי הוא כן בסדר והכי חשוב - המון אהבה. לפנק, ללטף, ובחורף לתענג על כמה הוא מחמם
אשמח לעזור עוד אם תרצי, יש לי נסיון של שנים עם חתולים דרך אגב - איזה חתול מגיע? איזה סוג? איזה מין?

מוצרלה

New member
אופסי

בקשר לחול, איך שאני מביאה אותו הביתה, ישר לשים אותו על החול כדי שיריח ויזהה? או מה?? אם הוא במקרה עושה על הרצפה, לא ליד החול, מה עושים?? (אני אמות אם זה יקרה) ואיזה חתול? חתול מושבניק מן הסתם, כזה שמקבל תשומת לב, מעבר לזה אני לא יודעת, אני אשאל את זו שמביאה לי. בטח יהיו לי עוד הרבה שאלות כשיגיע

avitalst

New member
טוב, מהנסיון שלי

אם זה גור שנולד בבית, כלומר לאמא שהיא חתולת בית, אז אין שום בעיה. שימי אותו בארגז ישר אחרי האוכל פעם פעמיים, והוא יידע מה עושים. אם זה חתול בוגר, כנ"ל. אם את גרה בבית שיש יציאה החוצה קלה לחתול, אז בכלל אין בעיה כי הוא יעדיף לעשות בחוץ. מנסיון שלי- חתולים לומדים מהר, מקסימום פשלה שתיים...הם גדולים בקטעים האלה. ומוצי, את תמיד מוזמנת להרים טלפון ולהתייעץ- בחתולים יש לי הרבה נסיון! יש לך עוד את הטלפון שלי בטח! ברכות על האימוץ- זה כייף לא נורמלי, וזו גם מצווה!

avitalst

New member
אה, חשוב!

תלכי על חול מתגבש, זה הכי טוב, פשוט מנקים ממנו את הגושים (קקי ופיפי) מוסיפים עוד חול, וזה יוצא מאד חסכוני, כי את כל החול צריך להחליף בתדירות הרבה יותר נמוכה. ותקני ארגז סגור- זה מונע העפה של חול החוצה, אבל עד שהוא מתרגל לארגז תשאירי אותו פתוח, כלומר בלי הכיסוי. אחרי יומיים שלושה שהארגז פתוח, תכסי אותו.

מוצרלה

New member
אביטל, אופסי, תודה רבה רבה

בטוח שיהיו לי עוד שאלות ובטוח שאשתמש בהזמנות שלכן. נשיקות

bali

New member
מנהל
ועוד משהו שנשכח

חתולים אוהבים לשייף ציפורניים, בעיקר על רהיטים, אז יש בחנויות לחיות מחמד עמודי שריטה מכל מיני סוגים, שאפשר לנסות להרגיל את הגור להשתמש בהם ולא בספה. שווה נסיון אם כי לא כל חתול אוהב את זה. שלי למשל לא. אז הוא חוטף צעקות כששומעים אותו עושה דברים אסורים.

avitalst

New member
אפרופו עמודי גירוד

יש צמח שנקרא קטניפ (CATNIP) שחתולים משוגעים עליו. ניתן לקנות אותו בחנויות לחיות. תארגני לחתול איזה מצע (כרית ישנה בתוך קופסא או משהו), תשימי עליו קצת מהאבקה הזו (יש גם בספריי) והחתול לא ישכב על שום ספה לעולם, רק על המשטח עם הקנטיפ (זה גם מצחיק לראות את התגובות שלהם, הם נגנבים מזה)

למעלה