תראו את הסרטון הרבה מחשבים לא יוכלו להריץ ווינדוס 11 אף שהם עוד טובים מאוד

HelpSupport

Active member
@ירון מקשקש - כנראה פיספסת את התגובה שלי כאן - שים לב לנתונים של הלוחות והמעבדים.

לשני הלוחות אין כלל TPM לא כמודול ולא כהגדרה בביוס.

HelpSupport

Active member
אפשר לעשות מניפולציה להפעיל...ובכל מקרה זו גרסאת פיתוח ישנה שהודלפה.
גם את הגירסה האחרונה של מיקרוסופט 22000.51.210617 שמופצת על-ידם דרך מסלול windows insider הצלחתי חהתקין ללא בעיה במערכת ללא TPM

קבצים מצורפים

• ver 2.jpg
    ver 2.jpg
    KB 60.4 · צפיות: 1
  • ver 2-1.jpg
    ver 2-1.jpg
    KB 201.8 · צפיות: 1

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
והסבר בעברית ..על הקשיים בהתקנת ווינדוס 11 ודרישות המערכת שלו

arseny92

Well-known member
מנהל
@ירון מקשקש - כנראה פיספסת את התגובה שלי כאן - שים לב לנתונים של הלוחות והמעבדים.

לשני הלוחות אין כלל TPM לא כמודול ולא כהגדרה בביוס.
ושוב, התקנת גרסת פיתוח אשר עליהם במפורש יש החרגה, חכה לגרסה הסופית

ליצרני המחשבים גם תהיה אפשרות להחרגה, אך לא למשתמש הקצה ברוב המקרים

1624941874613.png

רוב הזמן נח

Well-known member
אתה משתמש בווינדוס ורק בוכה שנים עליו..מה רע בחשבון מיקרוסופט? לי זה מביא רק תועלת ...לא טוב לך יש לינוקס חינם
אני כמו רבים אחרים מוצא דרכים לדלג על השטויות שמיקרוסופט דוחפים. בגרסה קודמת הם הסתירו את האפשרות של החשבון המקומי וגם בגלל זה אנשים התעצבנו. עכשיו הם לגמרי מבטלים אותו.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אני כמו רבים אחרים מוצא דרכים לדלג על השטויות שמיקרוסופט דוחפים. בגרסה קודמת הם הסתירו את האפשרות של החשבון המקומי וגם בגלל זה אנשים התעצבנו. עכשיו הם לגמרי מבטלים אותו.
שיקחו כדורים ..נגד חרדות..גוגל שואבים ממך מידע הרבה הרבה יותר פייסבוק ועוד...אתם נטפלים לווינדוס חלאס לך ללינוקס ושב בשקט חפרת ונמאסת ..ווינדוס לא ווינדוס לא ..יש מק יש לינוקסים למינהם תעשה טובה תעבור אליהם..ושחרר אותנו משנים של קיטורים על כלום

רוב הזמן נח

Well-known member
שיקחו כדורים ..נגד חרדות..גוגל שואבים ממך מידע הרבה הרבה יותר פייסבוק ועוד...אתם נטפלים לווינדוס חלאס לך ללינוקס ושב בשקט חפרת ונמאסת ..ווינדוס לא ווינדוס לא ..יש מק יש לינוקסים למינהם תעשה טובה תעבור אליהם..ושחרר אותנו משנים של קיטורים על כלום
גוגל לא יודעים מי אתה, אם אתה לא מנדב את הפרטים שלך. פייסבוק עלול לחסום אותך אם נרשמת בפרטים מומצאים (מה שבאתר תפוז זה מקובל) אבל זה בעיה בפייסבוק. לא חייבים פייסבוק.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
|חיוךרחב|

אגב, אתה זה שהתחלת להתלונן. זה שהרבה מחשבים לא יתאימו לחלונות 11 זאת בעיה קשה שגם תעצבן המון אנשים. יש הרבה שלא יעברו למערכת החדשה בגלל זה.
זה לא תלונה שלי...זה המציאות שמראים..אני מבחינתי אין לי כמעט בעיות עם ווינדוס ..עוד מגרסאת הנסיינים אני איתה...יש תמיד מה לשפר להוסיף ..בל לא בכיתי על ריגול ..ולא על אכלו לי שתו לי..מה שיש לצרכים שלי עובד יופי. עוד לא ממש ראיתי אותך למשל מביא פתרון למישהו..רק מגז'דר על הווינדוס ומשתמש בה..מכיר את הסיפור על הבור מים?

רוב הזמן נח

Well-known member
אפשר לעשות מניפולציה להפעיל...ובכל מקרה זו גרסאת פיתוח ישנה שהודלפה.

זה לא תלונה שלי...זה המציאות שמראים..אני מבחינתי אין לי כמעט בעיות עם ווינדוס ..עוד מגרסאת הנסיינים אני איתה...יש תמיד מה לשפר להוסיף ..בל לא בכיתי על ריגול ..ולא על אכלו לי שתו לי..מה שיש לצרכים שלי עובד יופי. עוד לא ממש ראיתי אותך למשל מביא פתרון למישהו..רק מגז'דר על הווינדוס ומשתמש בה..מכיר את הסיפור על הבור מים?
אתה ממש ילד טוב מיקרוסופט

arseny92

Well-known member
מנהל
שגם עולה הרבה וגם דורש חשבון אפל וגם עושה כל מה שביכולתו להעביר אותך לקניות אפליקציות בחנות. עת עתה עוברים זמנים שבהם היה ניתן לעשות הכל ידנית בטרמינל, על מק M1 זה כבר לא ממש כך, רכוש אפליקציה לבצע דבר
וגם כל הטלפונים הניידים דורשים חשבון כדי להשתמש בחנות. לא מתאים? צרוב קושחא אנדרואיד מתואמת אישית מראש

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שגם עולה הרבה וגם דורש חשבון אפל וגם עושה כל מה שביכולתו להעביר אותך לקניות אפליקציות בחנות. עת עתה עוברים זמנים שבהם היה ניתן לעשות הכל ידנית בטרמינל, על מק M1 זה כבר לא ממש כך, רכוש אפליקציה לבצע דבר
וגם כל הטלפונים הניידים דורשים חשבון כדי להשתמש בחנות. לא מתאים? צרוב קושחא אנדרואיד מתואמת אישית מראש
שיעבור לשם יפסיק לבכות פה על ווינדוס...שיבכה שם על דברים..:) זה כל הרעיון...ויש לו לינוקס בלי כסף...מי שבוכה שיחפה פתרון...ויש גם כרומבוק...יש פתרונות..

רוב הזמן נח

Well-known member
שיעבור לשם יפסיק לבכות פה על ווינדוס...שיבכה שם על דברים..:) זה כל הרעיון...ויש לו לינוקס בלי כסף...מי שבוכה שיחפה פתרון...ויש גם כרומבוק...יש פתרונות..
אני לא עובר לשום לינוקס. אני נשאר כאן וימשיך להתלונן על הדברים הטיפשיים שמיקרוסופט עושים.

למעלה