תראו את הקופסאות שאני מכינה

תראו את הקופסאות שאני מכינה

ליומולדת של שחר. 40 קופסאות (בנתיים הכנתי רק את שתי אלו
) את הקופסאות אמלא בממתקים והפתעות!

ואם כבר באתי לחברתי ...../images/Emo8.gif

אז אספר לכם איך נקעתי את הרגל אתמול ומאז אני צולעת קשות! הייתי ביומולדת של ילד מהגן במתקנים מתנפחים... איך שהגעתי, מייד רצתי ביחד עם כל הילדים למתקנים, קפצתי לתוך הבריכה של הכדורים, קפצתי בתוך "אוהל" נפוח ואז עליתי למין מגלשה ענקית והתגלשתי אולי 10 פעמים תוך כדי שאני רצה למעלה למטה כמו משוגעת ביחד עם כל הילדים (ההורים אגב, ישבו והביטו בי בהלם
) בפעם העשירית, כמו שאני מתגלשת למטה הופיע לי ילד קטן ואני שרציתי לעצור את עצמי במהירות נקעתי את הרגל, ישבתי כמה דקות ארוכות שם בלי לזוז מתה מכאבים ומאז הרגל רק הולכת ומתנפחת, חמה למגע ומרגישה הרגשת "דופק" במקום
. אז אמנם נגמרו האבעבועות והשפעת אבל חייב היה לבוא עוד משהו

אה ../images/Emo12.gif יש פה מישהו!

חשבתי שאין פה אף אחד! שמתי את התמונות למאקי, שמצאה לי את רעיון הקופסאות מפורום אומנות בעוגות כולל מגזרות לקופסאות המשגעות האלו. מייד הכנתי ורציתי להראות רק לא היה לי ממש איפה, אז באתי לפה
. איזה כיף שאת פה!

ברוזונת

New member
ברור שיש כאן מישהו!!../images/Emo3.gif

יש כאן דיירים קבועים כל יום נפגשים השכם בבוקר לבוקר טוב.. הקופסאות נראות משגעות.. אפשר גם אחת?! ותרגישי טוב עם הרגל

r66

New member
יא מפ'גרת... תלחצי על הבחירה שלך...

שידור חי או המלטה או.... תלחצי בשורה למעלה

מאקי

New member
יפה... אני בעבודה ואת משחקת בחברתי

חחחחחחחחחח טלוש ברוכה הבאה לחברתי.... ששששששששששששש שאף אחד לא יידע כשדברנו וקשקשנו ידעתי תיכף שיש לי משהו בראש ............ והנה בא השקיות.. כבר אמרנו משהו על השיתוף והאינטרנט??? הן מדהימות.. עכשיו הרגל... קרח והרבה שיאלחש וירגיע את הנפיחות... אקמול ולישון.... ובטח מישהו עשה לך עין רע.... ותיכף תבוא רינה תשלח לך שום ומלח והכככככללללללללללל יהיה פסדר.. בבקר (שלה) תגיע גברת מזרח.. ותשלח לך מזור סטייל המזרח הרחוק... ואני רותה שתשתרי לי אחת לחג.. טוב?

wan

New member
טל../images/Emo88.gif בואי רגע ../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

זה פשוט מקסים ..יא אמא משקינענית שכמותך.... את מכינה את הקופסאות? או את הקישוט עליהן.. כמו שאני מכירה אותך את בטוח מכינה מה שנקרא "מסקרץ'" זה פשוט יפה... הלשינו לי גם על התכשיטים שלך... איזה יופי.. מזל טוב למתוק..
והחלמה מהירה לנקע... מה קורה לך?

בטח שאני מכינה את הקופסאות

כאילו דהא......
יש לי 40 קופסאות להכין והכנתי עד כה 4
. תכננתי להכין עוד איזה 15 היום אבל אני כל כך עייפה שנראה לי שאני תיכף הולכת לישון בידיים ריקות. עד שבת חייבת לסיים הכל כי אז צריכה להתחיל בהכנות האוכל למסיבה ביום שבת שאחרי. צריכה מישהי לגירוש עין הרע
. היום אחרי שכבר קצת עברו הכאבים ברגל, נתקלתי ברגל של שולחן בדיוק במקום הכואב וכמובן ששוב חזרו הכאבים והנפיחות

wan

New member
טל את משיגינ'ה להכין 40 כאלה

כל הכבוד...מתי יש סדנא? להכנת אריזות מתנה? נראה נפלא.. ואת צריכה מישהי או משהו לגירוש עין הרע... אני מאמינה בעין הרע והעין הרעה...יש כזה דבר ...וזו אנרגיה מאד מאד שלילית....ומסוכנת...

מאקי

New member
נו...נננוווווווווו לא הסבירו לך..

?????????????????????????????? יש כללים.. מי שמתחיל צריך להראות את כל השלבים.. תשאלי אפילו את פנינה... מה התקדמת? כי מחר כתוב בלוח שזה יום שישי....

טוב נו.....

יש כבר 19 מוכנים אבל כולם כולם גזורים ומוכנים להדבקה- החלק האחרון בשרשרת..... בסוף יצאו לי 42 קופסאות! מה נסגר עם מגרשי השדים? אין כאן איזה מתנדבת בשבילי?

למעלה