תראו את השעה..אני מחורפנת

inbale

New member
תראו את השעה..אני מחורפנת../images/Emo5.gif

אבל קראתי את זה וצחקתי..... בתיאבון, תולעים! 20 משפטים ש(מאוד) לא הייתם רוצים שייכתבו על המצבה שלכם א´ 5/5/02 מאת: מערכת בי אהממ... מממ... אה.... ובכן: 1. היא גמורררררה 2. ברוך שפטרנו 3. מתה בתולה 4. פה קבור הכלב 5. לא זוכרים איך קוראים לו, אבל הוא היה אחלה בנאדם 6. נפל עליו פסנתר 7. סתם אידיוט 8. אם שותים - לא נוהגים! 9. הוא כזה ספטמבר 97’, כאילו? 10. בתיאבון, תולעים! 11. מת לחיות 3 12. Not a Girl, Not Yet a Woman 13. העריץ את אורנה ומשה דץ 14. אשר טל היה כאן! 1.12.99 15. מיונז הורג! 16. היה לו לב רחב אבל זין קטן 17. לפחות הספיקה לעשות את כל גברי ת"א מאושרים 18. חצי לחם שחור, גבינה 9 אחוז, חלב, בצלים, מלפפון, 2 שוקולד חלב, זיתים 19. הצטנן המסכן... (לה לה לה, אפצ’י! לה לה לה אפצ’י!) 20. תוציאו אותי! אני עדיין חי!!!

ותוספת קטנה...

למצבה של אשה... אמרתי לך :כשנוהגים..או שאתה גבר או שתלכי ברגל... אני יורד למקלט עקב התקפה צפויה של גדודי הנשים ע"ש חנה בית הלחמי...

orend123

New member
"תיכף אשוב" ../images/Emo66.gif

תיכף אשוב זה מה שיהיה כתוב על שלי
אורן

Action force

New member
עוד תוספת.

נא להוריד את המים לאחר השימוש זה מה שיהיה רשום על שלי!

MK4

New member
על שלי יהיה כתוב:

" אנא השאירו הודעה ותענו בהקדם"

חחח ../images/Emo104.gif

בכל שעה זה חמוד... עוד כמה מצבות חמודות: עכשיו תורכם סיון מת עליך! אני לוקחת את כולכם איתי אמרתי לכם!

Efrat*

New member
הציניות פה עולה על כל דימיון... ../images/Emo6.gif

מצחי, מצחיק.. אני עוד לא החלטתי מה לכתוב על שלי.. הממ.. וגם אין לי משהו מקורי, אז אני רק אצטרף לפרטייה המצחיקולית!

דן צ

New member
או..................

המקום סגור !!! שעות הפתיחה הם : בביאת המשיח

גם את זה אני צריכה לתכנן?

למה??? שאחרים ישברו את הראש... הרי רק בשביל זה משאירים משפחה- לא??? סומכת עליהם שכבר יהיו מקוריים...

למעלה