תראו את זה!!!

*זינה*

New member
תראו את זה!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

כנסו לאתר הבא: www.xenalive.com לא יודעת מה איתכם, אבל לי זה העלה את הדם לראש!!!

gabrielle

New member
איפה הדבר המרגיז?

כתוב שם הרבה... אני לא יודעת מאיפה להתחיל לקרוא...

gabrielle

New member
מה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה זה הזבל הזה?!!!!!!!!!!! הם רוצים מכות אני לא מבינה.... מה קשור? החליפו שחקנים.. חיה מתה... מה זה החרא הזה?

*neta*

New member
מה זאת אומרת חלק 2??

מתי היה חלק 1?? ומה זה סתם הצגה בתאטרון? סתם לקחו את הדמויות של זינה וגבריאל והעלו מזה הצגה? אין כזה דבר חוק זכויות יוצרים?

*זינה*

New member
כן זה הביא לי ת´סעיף!!! ../images/Emo46.gif

באיזו רשות?! ונגיד שיש להם אישור לעשות את זה - אין להם זכויות מעריצים לעשות דבר כזה!!! זינה כועסת!!!
זינה רותחת!!!
זינה רוצה לרצוח את ה*ואנאבי-זינה-גבריאל* האלה!!!

shiri_b

New member
עזבו את זה...לפחות שיהיו יותר דומות

!!!! ומה זה השחקנית שמשחקת את זינה משחקת כמעט את כולם?!?!?!

*זינה*

New member
כן!! וראיתם את השחקן של ארס?!

בא לי להצית אותו!!! איזו חוצפה!!!

shiri_b

New member
ולמה יש שם שתיים שמשחקות את זינה..

ואחת מהן משחקת חזיר!!
ומי זה Gaybriel?? הוא בכלל בן?? מה הם עשו לסדרה?!?!

take it easy boys & girls:)

אוקיי, נכון זה מעצבן
ו..כן, נכון הן מכוערות כמו הלילה
ובכלל לא דומות ללוסי ורנה! חוצפה, פשוט חוצפה אבל אולי יש להן כישרון משחק והן יודעות להעלות הצגה, אם הייתי בסביבה אני חושבת שהייתי הולכת וזה מזכיר לי את הפרק ההוא (שכחתי מה שמו, אוף) שגבריאל ביימה מחזה, וגבריאל שיחקה את עצמה ואיזה אחת (שכחתי מה שמה, אוף) שיחקה את זינה... בקיצור זה לא כזה נורא, מה הכעס? נ.ב. אובדן הזכרון הזמני שלי זה בגלל שלא ישנתי כל הלילה הקודם
ואני מה- זה עייפה אז , לילה טוב, פורום זינה

גבריאל שמשחקת בהצגה

מכוערת כמו, טוב אין לי למה להשוות, ממש מכוערת, קצת זקנה מידי בשביל לשחק גבריאל...לא?!

gabrielle

New member
היא מגעילה לי ת´נשמה!!!!!!../images/Emo129.gif

אני לא מבינה איך בכלל היא קוראת לעצמה בשם גבריאל!?1?!1!? היא לא מתביישת?!!!! איזה מגעילה יאאווווווווווווווווו

X-na GIRL

New member
חבר´ה למה להתעצבן?

זאת הצגה שהועלתה ע"י מעריצים של הסידרה ואם אני לא טועה החלק הראשון היה מתישהו כשזינה היתה בחופשה (לא שידרו פרקים חדשים של זינה), להירגע, אם אנחנו נעלה הצגה של זינה את תעצבנו? הכל בהנאה בשביל המעריצים ע"י המעריצים. אני חייבת לציין שהרבה אנשים שאני מתכתבת איתם באימייל משבחים את ההצגה ונהנו לראות אותה. תנו לכיף לזרום אנשים, הכל בצחוק!

*זינה*

New member
ובכן...

צר לי אבל זה נראה ממש עלוב... מה שכן היה יכול להיות מעניין - אם היו עושים תחרות זינה, שבה כל מתחרה מעלה הצגה ומתוך עשרות הצגות בוחרים אחת שבאמת מעבירה - זינה
והזוכים מעלים את ההצגה ברחבי העולם (סיבוב הופעות) בשיתוף עם סם ורוב, ונפגשים עם לוסי ורנה... ואז, כמובן שאנחנו היינו זוכים ומגשימים המון חלומות להמון אנשים כאן בישראל... טוב מותר לחלום, לא?!
אבל תחשבו על זה...

למעלה