תראו את זה

freesoul21

New member
תראו את זה

trooooy #54832 דירוג 2 במשך כמה ימים אחרונים כל מה שעשה זה לתקוף את המורדים שלו, הכל הלך טוב: הצלחת לתקוף בהצלחה את המורדים במדינה שלך. חיילים שנהרגו: 0 מורדים שנהרגו: 158,538 אזרחים שהצטרפו למורדים: 0 2007-07-26 (45) הצלחת לתקוף בהצלחה את המורדים במדינה שלך. חיילים שנהרגו: 0 מורדים שנהרגו: 161,061 אזרחים שהצטרפו למורדים: 0 2007-07-25 (63) הצלחת לתקוף בהצלחה את המורדים במדינה שלך. חיילים שנהרגו: 0 מורדים שנהרגו: 167,171 אזרחים שהצטרפו למורדים: 0 2007-07-25 (81) הצלחת לתקוף בהצלחה את המורדים במדינה שלך. חיילים שנהרגו: 0 מורדים שנהרגו: 179,160 אזרחים שהצטרפו למורדים: 0 עד שהגיע לאתמול ונדפק: נכשלת בניסיון לתקוף את המורדים במדינה שלך. חיילים שנהרגו: 13,404 מורדים שנהרגו: 22,469 אזרחים שהצטרפו למורדים: 1,945,702

Sabat0

New member
יואווווו, מעולה! פשוט מעולה!

למרות שלא מאוד ברור לי מה הלך שם... הרי כל פעם שנלחמתי במורדים הורדתי חצי, אז איך הוא הוריד את אותה הכמות שוב ושוב?

mrgozlan

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבבבבתייייייייייי איך שהוא נדפק.....בחיים עכשיו לא יהיה לו חיילים פי 10 בכמות מהמורדים ועוד אני מתאר לעצמי שהיה לו עוד..

GM Alon

New member
פחחח

עדין יש לו מלא אזרחים הסיכוי שיהיה פי 9 מורדים מאזרחים כמעט אפסי ובנתיים אנחנו רק מעלים לו את הגיוס

mrgozlan

New member
אז..

תראה....אם יש לו כלכך הרבה אזרחים.....אז הוא לא צריך שיעלו לו את הגיוס.....יש לו כמה מאות אלפים לגייס.....

Sabat0

New member
אני חושב שאתה טועה

גיוס לא חסר לו, מלוכה עם 30 אלף אדמה. הערבים גרמו לי לקחת איזה הפסקה קצרצרה מהמרדת האזרחים שלהם (ככה זה, תובעניים - משמידים מדינות וזה
), אבל עוד איזה שבועיים אני מקוה שאגיע כבר לקומוניזם עם רמה 40, ואני אחזור - כמובן - להמריד את ספארטהההההההההההההההההה, מקום 2 ו-3 ואת דוסאר, כמובן. רק ענין של זמן עד ההפיכה.

fabregas0

New member
תמשיך לדחוף לו מורדים לאפס הזה

מיותר בעשיריה. כל הכבוד

aradona

New member
נגמר לו התקציב ../images/Emo6.gif

הוא שילם לערן על 3 תקיפות מוצלחות, וקיבל אחד חינם, אבל החמישית לא נכללה בחבילה
הקיצר מגיע לזבל, עד ההפיכה יעבור עוד הרבה זמן אבל אני מחכה עם 150 רמות לשניה שיהיה לו 90 אחוז (אם ערן לא יסגור לי את המדינה לפני בגלל שלא שילמתי לו
)

למעלה