תראו את זה!

0Pandemonium0

New member
תראו את זה!

אני יודע בוודאות שחלקם אמיתיים, אבל חלק אני לא מכיר והם נראים מזוייפים. בכל מקרה, זה נורא ואיום.

Blutige Erde

New member
Cute.

Nothing to be worried about though, even if the pictures are real, those are merely living creatures. And that makes them living wonders. You shouldn't be afraid, but curious and enchanted by those. Even more so because they are anomalies- and non human. That's always a bonus. Nice pics.

Gilliana

New member
יש שם לא מעט עבודות פוטושופ

ורק מעט מהיצורים אמיתיים, כמו למשל האיי איי (שהוא לדעתי ממש חמוד - גרמלין קטן חחח).

0Pandemonium0

New member
את יודעת בוודאות? ויש לך כוח לפרט מי כן ומי

לא? אותי זה פשוט הפחיד.

Gilliana

New member
אוי, עם הכאבי שיניים שלי היום?

טוב - אנסה בכל זאת: המפוטשפטים (חחח, המצאתי מושג חדש) שלגביהם אני בטוחה: חזיר הים, ה-Ajolote (יש יצור בשם הזה אבל הוא לא נראה כך), הקרפיון האנושי (שוב - יצור שקיים אבל לא נראה כך). לגבי כל השאר יש כמה שבודאות קיימים ויש כמה שאני לא יכולה להתחייב לגביהם לכאן או לכאן.

aviax1

New member
מה קוספירציה בזה בדיוק

חצי מהיצורים שם קיימים במציאות כמו הקוף עם האף הגדול שיש מן מין כזה באוסטרליה יש לי מן ספר עם מינים של חיות הוא אחד מהחיות המוזרות שמה והחרקים הגדולים שבטח מכל מיני יערות טרופים הטבע מגוון בטרוף אין כאן שום קונספירציה אולי סתם ניסו ליצור כל מיני יצורים בפוטושופ אם לא כתוב אולי הם אמייתים לא נראים ממש מוזרים

Gilliana

New member
מי אמר שזו קונספירציה?

כנראה שאתה עדיין לא מכיר את הפורום הזה...

למעלה