תראו את זה

b love

New member
תראו את זה

http://www.tapuz.co.il/pets/artinfo.asp?CID=619&SID=12&InfoID=4533 זה חלק מהרשומה שלי, מוזר היה לי לראות את זה במקום אחר, לדעתכם היו צריכים להגיד לי קודם?

b love

New member
זה די נחמד ומחמיא..

אבל היתיי רוצה לדעת מה אתם חושבים..

כן, זה היה נחמד אם היו אומרים לך קודם.

ברגע שאת מפרסמת משהו בתפוז זה רכוש של תפוז. ובכל זאת היה נחמד מצידם אם הם היו שולחים הודעה, מברק, טלפון משהו.

b love

New member
אין לנו שום זכות..

על התכנים שאנו מעלים? חשבתי שסידרו את הקטע של הבלאגן שהיה, כל מה שאני מעלה הופך ל"רכוש תפוז?" תכנים תמונות האלבבומים שלנו הכל?? אם כן, מה הקטע שכתוב למטה "© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות לb love אלא אם צויין אחרת " ולא צויין אחרת! אוף אל תפחידי אותיייי

noyy

New member
../images/Emo28.gifאל תדאגי, זה לא הולך ככה

כל הזכויות על התכנים הן שלך, אבל תפוז רשאית להשתמש בהם כדי לקדם את התכנים באתר. זה לא הופך לרכוש תפוז או משהו כזה

זאת דרך יותר נחמדה לנסח את זה.

אגב הם רושמים שם שכל הזכויות על התכנים שיכות לך כדי להסיר מעצמם אחריות במקרה של תביעה משפטית. לא מתחשק להם להיות אחראים לכל אחד שכותב רשומה גזענית, או לכל פדופיל שפותח בלוג.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני לא חושבת שזה ככה

הם לא יכולים לקחת לדוגמה תוכן שלך ולהפיץ את זה בתור ספר, זה שלך. הם כן יכולים להשתמש בזה באתר לקידום וזה נשמע דיי סביר, בעיניי לפחות. ונראה לי שיש איזשהו סינון בקשר לרשומות גזעניות או פדופילים, בכל זאת, גם להם יש אחריות על התכנים שמופיעים באתר

99% סיכוי שהם לא יציאו ספר עם תכנים שלך

מכיון ש א. את עלולה לתבוע אותם ולזכות. ב. הם משלמים המון כסף על דומיין, אחסון אתר, למה להם להשקיע כסף בלהוציא ספר ולעבור לתחום שהם לא מכירים ואין להם מושג בו? ובינינו מאז עידן הנט ספרים הם לא הכי רווחים. ג. בענין סינון תוכן ורשומות מרושעות, הם לא עושים עבודה הכי טובה. גם בגלל שזה קצת בלתי אפשרי לעקוב אחרי כל גולש שפותח בלוג, וגם בגלל שלפעמים הם נהנים מהרייטינג. הם נזכרים להיות הוגנים רק אם מישהו הולך להתאבד או מאיים לתבוע. איזה רכלנית מרושעת אני,
לא יפה לרכל... במיוחד בגלל שנעמה היתה כל כך נחמדה, ועובדי תפוז לא גולשים בפורום הזה אלה מסתובבים בתמיכה הטכנית. האמת שכדאי באמת לדעת מה הולך שם בפנים, אני יצטרך להכנס למערכת ולרגל אחרי העובדים.

mary lou

New member
מהרבה בחינות...

זה לא שונה בהרבה מקידום הרשומה במומלצים. סך הכל הם לא הוציאו את זה מתפוז, נתנו קישור לרשומה ובסך הכל די קידמו אותך. נכון שזה לא לגמרי טהור, אבל אני לא חושבת שזה לא בסדר.

Bavmorda

New member
אהלן ../images/Emo13.gif

תראי את זה כקידום הפוסט שלך / הבלוג שלך. לא חושבת שהיו צריכים לומר לך.... אני גיליתי בדרך עקיפה מחברים ולפעמים ממש במקרה שפוסטים שלי עלו לשער תפוז, או אלבום תמונות שהעלתי הגיע לשער תפוז אלבומים. כל עוד את מרוויחה מיזה, ואין רווח מסחרי לתפוז או למישהו אחר, אל תתני לזה לגרום לך להרגיש לא בנוח. זו מחמאה
אחרי הכל. סופש נעים, BAV.

אני חושב שזה מצויין

קחי את זה כמחמאה ותהני מזה. להגיד לך, ז''א לבקש את אישורך או להודיע לך על כך שהם עושים שימוש בתוכן שלך?

b love

New member
את האמת אם היו עושים אחד משניהם

היה נחמד, לא משנה לאן מגיע, נחמד יהיה לדעת למקרה שאני אפספס או משהו..חחח

אני לא חושב שהם צריכים לבקש אישור

אם אני לא טועה את הקישור עם ביקשו כאשר אישרת בתיבת ה-checkbox בעמוד הפוסט שבבלוג שלך שאת מסכימה להופיע בעמוד הבית ובקידומים אחרים. לדווח לך שעשו שימוש בתוכן שלך איפשהו או קידמו אותו? זה באמת יכול להיות נחמד.

siv30

New member
מגניב ../images/Emo13.gif

בזכותך עכשיו אני יודעת שיש תפוז בעלי חיים, מה שמזכיר לי שאולי אצטרך את הדף הזה כי הגדול החל לנג'ס שהוא רוצה "בעל חיים", מינימום אוגר, אבל הוא מעדיף כלב

b love

New member
הטיפ היחידי שאני יכולה לתת לך

זה לא לאמץ אם לא שלמים עם זה, לא משנה כמה ילד אחראי יש לך, סביר להניח שכל הנטל אחרי שבוע יעבור להורים.. וכמובן שזה בדיוק כמו ילד, אז להיות מוכנים, ואם אתם תחפשו משהו מסוים אני יכולה לעזור לכם למצוא :)

למעלה