תראו במה נתקלתי תוך כדי שיטוט

אילb

New member
תראו במה נתקלתי תוך כדי שיטוט

אינציקלופדיה לציירי קומיקס! יש שם את כולם, מכל התקופות, מכל המדינות ,מכל הסגנונות!! ממש מגניב לגלוש שם ולעבור מצייר לצייר. רוצים כתובת? לא תקבלו!

אילb

New member
דרך אגב...

אם זה אתר מוכר, וכולם כאן כבר מכירים אותו בעל פה, ורק אני האידיוט היחיד שחושב שהוא גילה את אמריקה, אז תעשו לי טובה ותחסכו ממני את התגובות המתנשאות שלכם. בן אדם בא לשתף אתכם באתר שהוא מצא וכל מה שיש לכם להגיד זה כמה הוא לא מעודכן? תגידו תודה! זונות! פעם הבאה אני כלב אם אני משתף אתכם במשהו!!!! זהו, לא חוזר לפורום המסריח הזה, אתם לא חברים אתם!!!! לא, אל תנסו להתנצל, זה כבר לא יעזור... מבחינתי אתם שרופים! שרופים אני אומר, ש ר ו פ י ם !!! חארות

ykonijn

New member
חבל

נרגעת לפני שהספקתי להוריד לך סטירה. ודווקא רציתי להביא כזה "גששש" עצבני, סגנון טרנס (מטרנס ופיליפ) לברוק שילדס בראיון אצל קונאן או'בריאן (וכל מי שלא יודע על מה מדובר שירוץ עכשיו לראות את הסרט של סאות' פארק).

למביק אחלה אתר

של חנות הקומיקס מס' אחת באמסטרדם (בקרוב אצלנו, דרך אגב תקלידו באנציקלופדיה את המילה ישראל ותראו איזה ציירים תקבלו (רמז, לא אורי פינק)...

little girl

New member
*רצה*

קונאן? בסרט של סאות'פארק? נרדמתי בשיעור ביולוגיה שראינו אותו... אם קונאן שם נראה שוב, זה חייב להיות שווה כמה גיחוכים...

למעלה