תראו במה נתקלתי...

ט י נ ה

New member
ממזמן ...........

החתונה הראשונה בה הופעתי עוד היתה עם להקה מקומית ,זוג מקרית שמונה הזמין אותנו זה היה מהמם . השניה היתה ברשלצ לאחותו של מישל עמר המתופף של מקומית ,השלישית היתה לפני שנה וחצי בבית הירוק רמת אביב ,וכבר בדיצמבר הזה יש לי זוג מהמם שמתחתן בתל אביב ואצם בחתונה ירקדו לצלילי לא עובדת וגיבור גדול בין השאר לגבי יריד החתונות מי יתן ואנשים יבינו אתהרעיון המסתתר מאחורי הפרסום הזה ...... ומה לעשות אבי שאתה התחתנת בלי להודיע לי אחרת מתוך ה
שלכם היתה יוצאת
וזו הייתי
אני

רגע..רגע..

ראשית אני ועדי שלחנו לך הזמנה
אם הייתי יודע מאת מופיעה הייתי מזמין גם מופע לחתונה שלנו. מעבר לזאת,התכוונתי להופעות "סדירות" ולא "יחודיות" בארועים כאלה. אין ספק שיש כמה אמנים שמופיעים בחתונות, אולם לא הייתי מכניס אותם תחת מטריה אחרת של אמנים (שלא את אלה ולא את האחרים אזכיר כאן בשמות, אבל קיימים). אין לי שום יומרות לקטלג אמנים ע"פ פילוח מסויים, את זה עשו כבר הרבה לפניי, כך עובד השוק הישראלי בדיוק בצורה בה ניתן לפלח קהל ע"פ אינסוף חתכים. איני קובע אם להופיע בחתונות זה מצויין או גרוע. אני יכול מאוד להבין את הרווח מהופעות בארועים כאלה, ובאופן אישי לחלוטין הייתי מעדיף מופע של סי היימן באלף מונים על מופע של "הברקים" ה- "רעמים" או ה-"גשמים", שאגב, אני חייב לציין כי הם מנגנים בצורה מקצועית ומצויינים בתחומם, אם כי אין להם מקום (ע"י החלטת עורכים וכיוצ"ב) בתקשורת ובסך הכל הם נשמעים כאוסף של שירי קיטש.

Human Nature

New member
תראו, הופעות בחתונות זה לא הכי

מכובד, אבל לפי מצב שוק המוזיקה היום- אין מה לעשות, חייבים להתפרנס. אז יש כאלו שעושים את זה בעליבות ובתור חלטורה, ויש כאלו שעושים את זה מקסים, אנרגטי ורציני. אני מניח שסי משתייכת לרציניים. חוץ מזה, עצם העובדה שהם סומכים עליה למשוך לקוחות, כבר אומר משהו
.

Human - עוד נקודת מבט

"להופיע בחתונות זה לא הכי מכובד" - אני מצטטת אותך ורוצה רק להגיד לך - אין חיה כזו "לא מכובד" כשזה קשור בעבודה. זה לא קיים. לא מכובד לעבור על החוק. לא מכובד לירוק באמצע הרחוב. לא מכובד לצעוק, לקלל, לאכול בפה פתוח ויש לי עוד רשימה ארוכה. אבל... בכל מה שקשור בעבודה - הכל מכובד. חוץ מזה - חתונה זה כיף, זה אירוע חגיגי שבד"כ מלא באהבה. ספר לי, מה פה לא מכובד? זו פשוט הופעה עם אופי אחר. בדיוק כמו שיש אופי שונה להופעה של סי ב"תמונע" לאותה הופעה של סי במקום סגור ומעונב. זה לא פחות טוב או יותר טוב. זה אחר.

אמנם נכון

אין דבר כזה "לא מכובד" בעניין פרנסה, אם אינך עובר על החוק, מזיק וכו´. יחד עם זאת השוק המוסיקה ולא רק בישראל מתנהג באורח מאוד מסויים, על מנת ליצור "היררכיה" תרבותית הנקבעת על פי חתכים רבים (ומשונים). אני כל כך מסכים עם HUMAN NATURE בכך שסי תעשה זאת שונה, אחר ובאופן המקצועי והרציני ביותר, יחד עם זאת כאשר בכלל מישהו שואל את עצמו "איך אני רוצה שיראו/יזכרו/יזהו אותי הוא חייב למעשה לתכנן את מיקומו על המפה על ידי מה אעשה ומה לא אעשה. הריי ברור לכולנו שכל מי ש"מוכר" משהו, מוכר מעבר לתוכן, נפלא ככל שיהיה, גם מותג. מיתוג במידה רבה מפנה את תכולתו לקהל מסויים וזה מצויין וללא שום פסול יחד עם זאת מותג כזה או אחר יכול בהחלט לפגוע בצורה זו או אחרת במקום אחר ואולי "בטוח". דוגמא אחרת מאותו תחום אבל קשור הוא: האם על אמן להביע את דעתו הפוליטית? יש אמנים שיברכו על כך וזהו דגלם ויש אחרים אשר יראו בכך הפסד נתח גדול של קהל אחר אשר לא מזוהה עם אותה דיעה. בקיצור, זה לא מותר או אסור, ממש לא, אבל הדבר משנה או מחדד את הפנייה הרחבה שלך לקהל מסויים. הההללוואאי, שכמו שסי כתבה פה, שאנשים יראו בכך דבר אחר ומסר אחר. לי, מיותר לחלוטין לציין, זה לא ישנה אפילו לא חצי דבר, אני מקווה שההמון שקונה אלבומים ויוצר את הביקוש להופעות יראה זאת כך גם כן, דווקא מהמקום בו אומן חייב לגייס לעצמו עוד ועוד קהל וזה מהמקום בו היום בשוק הישראלי לא ממש מוכרים אלבומים בהיסטריה פראית אני כותב זאת דווקא מפני שלי באופן אישי, האכויות העצומות של סי ברורות ומדהימות בכל אשר תעשה. כמי שמאוד אוהב אותה, חשובה לי הצלחתה גם המסחרית, קצת כסף זה לא ממש רע בעולם הזה.

actress

New member
זה לא רק חתונות אלא גם בת/בר מצווה

ככה היה כתוב לפי האתר של אינדקס היא מופיעה בתור "מבצע סי היימן" גם בחתונות + בר/בת מצווה.

actress

New member
אני../images/Emo12.gifמצחיקה../images/Emo35.gifאתה בטוח../images/Emo35.gif../images/Emo163.gif

ולפעמים

Human Nature

New member
ההופעות אכן פותחות לקהל חדש, אך

יש בהן מן החלטורה. אבל שוב, תלוי איך עושים את זה. למען האמת, כשמסתכלים על הכוכבים הגדולים של עולם המוזיקה, רואים שגם הם מחלטרים בבר-מצוות ובחתונות. אך להם כמובן משלמים סכומי ענק (אני מניח שעבור הופעה בחתונה סי לא מקבלת מיליון ירוקים, נכון?
). אבל החלטורה הזו מקדמת. כמה פעמים קרה לכם ששמעתם איפשהו זמר והתחלתם לחפש חומר עליו ונדלקתם על המוזיקה שלו? לי זה קרה המון פעמים. מכיוון שלרוב האנשים זה קורה כששומעים שיר ברדיו או בתחנות הטלוויזיה (עכשיו גם האינטרנט נכנס לקטע), ואת סי מסיבה טיפשית כלשהי לא כוללים בפלייליסטים (למען האמת, ברמה של התחנות היום- זו מחמאה)- אירועים זו האפשרות הטובה ביותר. בכל מקרה בהצלחה!

מי הם אותם "גדולים" ?

אני לא ממש מכיר כאלה "גדולים" שעל בסיס קבוע עושים זאת, או שאנחנו לא מדברים ממש על אותם "גדולים" למעט סי, שלעניות דעתי, היא הזמרת הגדולה הראשונה שבאמת עושה "את זה".

Human Nature

New member
לא דיברתי על בסיס קבוע.

אני חושב ששר פעם חילטרה, שוויטני יוסטון. אפילו טינה טרנר לדעתי פעם הופיעה באיזו חתונה. ויש עוד הרבה. תראה, דיברתי על ענקי מוזיקה, כאלה שכיוצא דיסק חדש שלהם תוך חצי שעה הוא נמכר במאות אלפי עותקים (מה שבארץ נחשב להרבה, ובחו"ל למעט). סי, לצערי, לא אחת כזו. היא לא ממש מפורסמת בעולם (למיטב ידיעתי), ובארץ אנשים מכירים את השם שלה, אך אני בספק אם את המוזיקה החדשה שלה מכירים. וזה באמת חבל.

actress

New member
../images/Emo41.gifכוכבים../images/Emo41.gifיש רק בשמיים../images/Emo41.gif../images/Emo8.gif../images/Emo41.gif

ifatco1

New member
מזל טוב - לחתונות, ולחצי שנה!

הלוואי שתהיי בעוד הרבה חתונות. כל כך הרבה - שתוכלי לברור ביניהם. כך יהיה לך הממון להגשים את כל חלומותייך. אמן כן יהי רצון.

actress

New member
לי נראה אתה תחזור בעוד חצי שנה לפי

הקצב שאתה רושם פה
סתם סתם בצחוק, תרשום יותר אני מתגעגעת
גם למיכלי.

למעלה