אמנם נכון
אין דבר כזה "לא מכובד" בעניין פרנסה, אם אינך עובר על החוק, מזיק וכו´. יחד עם זאת השוק המוסיקה ולא רק בישראל מתנהג באורח מאוד מסויים, על מנת ליצור "היררכיה" תרבותית הנקבעת על פי חתכים רבים (ומשונים). אני כל כך מסכים עם HUMAN NATURE בכך שסי תעשה זאת שונה, אחר ובאופן המקצועי והרציני ביותר, יחד עם זאת כאשר בכלל מישהו שואל את עצמו "איך אני רוצה שיראו/יזכרו/יזהו אותי הוא חייב למעשה לתכנן את מיקומו על המפה על ידי מה אעשה ומה לא אעשה. הריי ברור לכולנו שכל מי ש"מוכר" משהו, מוכר מעבר לתוכן, נפלא ככל שיהיה, גם מותג. מיתוג במידה רבה מפנה את תכולתו לקהל מסויים וזה מצויין וללא שום פסול יחד עם זאת מותג כזה או אחר יכול בהחלט לפגוע בצורה זו או אחרת במקום אחר ואולי "בטוח". דוגמא אחרת מאותו תחום אבל קשור הוא: האם על אמן להביע את דעתו הפוליטית? יש אמנים שיברכו על כך וזהו דגלם ויש אחרים אשר יראו בכך הפסד נתח גדול של קהל אחר אשר לא מזוהה עם אותה דיעה. בקיצור, זה לא מותר או אסור, ממש לא, אבל הדבר משנה או מחדד את הפנייה הרחבה שלך לקהל מסויים. הההללוואאי, שכמו שסי כתבה פה, שאנשים יראו בכך דבר אחר ומסר אחר. לי, מיותר לחלוטין לציין, זה לא ישנה אפילו לא חצי דבר, אני מקווה שההמון שקונה אלבומים ויוצר את הביקוש להופעות יראה זאת כך גם כן, דווקא מהמקום בו אומן חייב לגייס לעצמו עוד ועוד קהל וזה מהמקום בו היום בשוק הישראלי לא ממש מוכרים אלבומים בהיסטריה פראית אני כותב זאת דווקא מפני שלי באופן אישי, האכויות העצומות של סי ברורות ומדהימות בכל אשר תעשה. כמי שמאוד אוהב אותה, חשובה לי הצלחתה גם המסחרית, קצת כסף זה לא ממש רע בעולם הזה.