תראו, בעקבות הכניסה של הגברים החדשים

נעמה8080

New member
תראו, בעקבות הכניסה של הגברים החדשים

החלטתי להזמין את הערוץ, אבל ברגע שהם יוצאים וההם חוזרים אני מבטלת, כי לראות את השלישיה הישנה אני לא מוכנה! הם משעממים אותי, חושבים שהם מלכים (או סגנים) וזה מגעיל אותי. אני רוצה שיכניסו רק גברים חדשים, חתיכים, שאיתן לא מכיר ועדיף אנונימיים.

נעמה8080

New member
אמרו לי שאני לא חייבת להישאר בערוץ

ושאני אשלם יחסית ולא את כל ה-14.90/15.90. אם אני נהנית אני אשאיר, אבל אם זה יחזור להיות משעמם (כמו שהיה עד היום), אני אבטל, וזהו, לא אחזיר יותר. כמה צ'אנסים אפשר לתת?!

easternstar

New member
האינטראקציה עם הגברים החדשים מעניינת

ראיתי לפני זמן קצר באינטרנטוהיתה שיחה מעניינת בין גב, דניאל ואיתן אורבך. המעניין בשיחה לא היה מה שנאמר אלא הרמיזות מתחת לפני השטח. מלאכת אמנות של גב להרגיע את איתן אורבך ולרמוז לו שהוא לא בא לתפוס את מקומו וניסיון להבין ולהתיידד. אני מסכים איתך שאיכשהו צריך לזרוק את הפמליה הישנה אבל כנראה שהם תקועים להפקה כמו עצם בגרון. לדעתי כשמוסיפים את "החדשים" כמו שנהוג בתוכניות הריאליטי שיוסיפו גם גברים ואולי אפשר לשלם לפמליה הישנה ולזרוק אותם?

נעמה8080

New member
הגברים הישנים מיותרים בתכנית ואני חושבת

שכל זה זה רק ניסיון לבדוק איך התכנית בלעדיהם. אם זה עושה טוב לתכנית, לדעתי השלישיה הזאת תעזוב, כי היא רק הורסת. גם איתן הורס, אבל הוא תקוע כי כל הקונספט עליו. אחרת הוא כבר מזמן היה בחוץ. עוד דבר שנגעלתי ממנו. שמתם לב איך אביעד כל הזמן מבליט את אתי?! מראה לנו שהיא הכוכבת, ונגעלתי מזה!!!!!!!!!!!! "מי אמרה את זה?! נו, מי יכול להיות?! אתי!" איכסססססססססססססססססססס להבליט אותה ולהראות לה שהיא הכוכבת, שהיא כולה עוד גועל נפש מהלך אחת.

easternstar

New member
גם אתי מיותרת בתוכנית. את צודקת

במסגרת הוצאת הכלום והשום דבר מהתוכנית אפשר להעיף גם את אתי! ראינו, מיצינו, דיי!!

sivan1237

New member
חייבים לפתות עצומה להשאיר את גב!!!

אפילו שהוא תפוס הוא מעניין מכולם שם ביחד

easternstar

New member
גב מעולה! אפשר להגיד שהוא נשאר כ"יועץ"

וזה מתאים לקונספט של התוכנית. שיציאו מהפמליה ויחליפו אותו בגב.

sivan1237

New member
הוא ליהוק ריאלטי גאוני

גם בהישרדות חשבתי ככה,איזה פספוס..

easternstar

New member
השאלה אם הוא יסכים. כתבו בשרשור הלילה

שגב סיפר שיש לו חברה. בלי קשר אפשר להשאיר אותו כ"יועץ". אני חושב שהוא יסכים תמורת סכום נאה. הוא הפסיד את המיליון לאירית רחמים..

sivan1237

New member
אני קראתי שאמרו בפינס שהוא נפרד מחברה שלו

ושמעתי את השיחה עם הבנות מהלילה. הוא אמר שהוא גר לבד. הוא לא הסכים לפרט על החברה יותר מידי כנראה שהנושא רגיש ובאמת הפרידה היא טרייה

easternstar

New member
נו..אז הוא אידיאלי לקאסט ויציל את העונה

הוא מושלם לתפקיד.. הוא גם לא דורך על איתן אורבך יותר מידי והתחיל בצורה עדינה..היתה שיחה נעימה מאוד בינו לבין אורבך ודניאל..

sivan1237

New member
יש בו משהו..

העובדה שהוא לא מתאמץ מידי הופכת אותו לעוד יותר הורס.. האמת שהאחרון שאני זוכרת עם כזו כמות גל כריזמה וצניעות בו זמנית בריאלטי היה אלירז

נעמה8080

New member
אלירז מדהים! אני חושבת שגם

עידן חביב חתיך, את זה גם גילינו אחרי זמן מה ולא מיד. משהו באופי שלו מושך!

נעמה8080

New member
גיא פינס אמינים?!

בגיא פינס אמרו אתמול שגב נפרד מחברה שלו! הכל כדי לקדם את התכנית בערוץ 10?!

easternstar

New member
לא. מעולם גיא פינס לא נתפס בשקר

הוא התראיין ואמר שהוא רואה את עצמו כעיתונאי. אמנם על בידור אבל עיתונאי. כמה פעמים הביא סקופים שלא נעמו בבראנז'ה. הוא אמין מאוד.

למעלה