תראו, בעקבות הכניסה של הגברים החדשים

טלומרז

New member
אם ההפקה חכמה היא תציע לו תגמול נאה

כדי להישאר. הרייטינג של אתמול הכפיל את עצמו כמעט, בזכות סילוק פמליית כלום ושום דבר. ההפקה חייבת להחליף את הפמליה המקורית לצמיתות כדי להציל את התוכנית.

sivan1237

New member
דווקא בן מספק איכשהוא את הסחורה

אורן ויוני בעייתים בעיני. אחד לא מפסיק לדבר והשני לא מדבר. על בן כל הבנות דלוקות והמערכת יחסים עם ליהי ניראת יותר אותנטית ואמיתית מדניאל-איתן

זה עונש לשמוע את יוני החופר

במקום לגשת לעניין, רק מפאר את עצמו וכל הזמן אומר אני אני ואני.

טלומרז

New member
זה נכון שקרן התנשקה אתמול עם קובי בבריכה?

ובגלל זה היא בכתה היום ואתי ניחמה איתה ואמרה שתבקש שיחתכו את זה בעריכה? ככה כותבים בפורום בוואלה.

easternstar

New member
היא ממש מטומטמת כי לא ראינו את זה

לולא היא בכתה לא היינו יודעים וההפקה היתה מצנזרת את זה. כנראה שקרה משהו אבל היא היתה צריכה להבין ששומרים עליה בהפקה ולא מראים לנו הכל. הם מעבירים מצלמות..

Klayhamn

New member
העיקר היא מספרת לכולם

כמה היא מיוחדת ועם פאסון ולא עושה דברים כאלה אף פעם לא הבנתי למה בחורה צריכה לברבר כל כך על כמה היא טהורה וחסודה --- יאללה, תעשי מה שבא לך ותפסיקי לדפוק חשבון פשוט מגוחך איך היא אוכלת סרטים רק בגלל שהיא מנסה לבנות לעצמה תדמית של איזו נזירה

easternstar

New member
מילא נזירה או לא אבל

השמועות אומרות שקובי פרץ בכלל התראיין ואמר שהוא חוזר לאישתו.. בלילה הראשון ליפול עליו בגלל חסינות זה קצת מביך.

sivan1237

New member
אבל היא אמרה שלא קרה כלום

היה ברור שהוא יידלק עליה,היא שיבוט גנטי של גרושותו

dindan84

New member
ממש לא דומות.מכירה את ענבל אשתו-יפיפיה

אין שום דימיון.גם לא בגובה גם לא בתווי הפנים שתיהן יפיפות כל אחת בדרכה

sivan1237

New member
בוואלה כתוב שקרן בוכה לאתי בגלל מה שקרה בין

איתן לאורטל במקלחת. א. מה קרה בין אורטל ואיתן במקלחת? יש מצב שדניאל הייתה 5 דקות בלי להתעלק עליו? ב. אני פתחתי את הטלוויזיה בסוף השיחה הזו, ושמעתי את קרן אומרת לאתי איך הוא לא מכבד את אישתו? הבנתי שכנראה קובי התחיל איתה. כי אז היא אמרה אני לא מפחדת שישדרו את זה כי לא קרה כלום רק שלא יעוותו את האמת ואת אמרה לה אל תתני לאף קובי או מישהו אחר לגרום לך לבכות. ג. גב!!!!!!!!!!!!!!

sivan513

New member
ווא נהיה מעניין. קרן באמת אמרה את זה לאתי?

אני בשוק.

למעלה