תראו, בעקבות הכניסה של הגברים החדשים

נעמה8080

New member
15.3% רייטינג אתמול וואו!

שההפקה תבין לבד מה החברים של יוני עושים שם, ואיך שמכניסים גברים חדשים במקום הישנים הרייטינג ממריא!

נעמה8080

New member
אם לא, אז אפשר יהיה להכריז על ההפקה כהטיפשה

בעולם! השלישיה מהתחלה היתה מיותרת (גם איתן)! ואתי מיותרת בגדול! כשאני רואה אותה אני מעבירה, כי שקרים וצביעות לא נעים לאף אחד לשמוע! אני רוצה לראות שאחד כמו גב יסתכל על התת רמה הזאת?! את נטלי הוא לא רצה, הוא ירצה פרחה כזאת?!

Klayhamn

New member
הם היו מאוד רוצים

אני משער, שהם ישארו כל הזמן, אבל זה עולה $$$$ הון .... מה גם שאנשים מן הישוב (שלא מקבלים על כך חצי מליון שקל) לא ממש יסגרו את עצמם למשך חודשיים בוילה - במיוחד אם יש להם משפחה/בת-זוג בחוץ...

sivan1237

New member
האמת שאני ממש שמחה בשבילהם

שקשת יאכלו קצת את הכובע המסריח שלהם

sivan1237

New member
כי הם מכניסיים חיים למשחק

הם קיבלו הוכחה שלהיות רווק זה לא אומר שאתה מעניין, צריך גם..איך לומר..אופי

sivan1237

New member
לא ראיתי את התוכנית מיום שישי

ואתמול לא יכלתי לכבות אותה..פעם 1..כנראה שהם הכניסו קצת עניין

קשקשה9

New member
צודקת סיוון גם אני../images/Emo9.gif ,ואתמול כמעט הכרזתי על

פתיחת העונה האופן רשמי

easternstar

New member
היתה שיחה מעניינת אחת בשאר סגרתי

היתה שיחה בין גב, איתן אורבך ודניאל. סטייל השרדות. ראו פסיכולוגיה בפעולה, שגם זה מעניין. גב חכם. אורבך פוחד על מעמדו ומנסה לגשש למה הביאו את גב. יש שיחה שכולה מתחת לפני השטח. מה שנאמר לא מעניין כמו מה שרומזים שם. שיחה חכמה. זה היה מעניין.

sivan1237

New member
אני רק ראיתי שדניאל הפריעה להם באמצע

הם דיברו והיא התעלקה כהרגלה..לא שמעה על חוק ה"תני לו ספייס"

גב הכי מעניין מכל הבנים שמה

קובי חופר ונירו נראה שהוא רוצה לברוח משמה כמה שיותר מהר. חבל שגב לא ישאר, הוא יותר מעניין מאיתן והחברים שלו. החברים שלו יחזרו, כי הם חתומים על חוזה. ואיתן לא יוכל להסתדר לבד בלי החברים שלו.

../images/Emo6.gif

כל אחד מהבנים החדשים מחליף מישהו. קובי מחליף את יוני. נירו את את אורן. וגב את בן.

למעלה