עם אורבך והתחיל לדבר איתו על תחרויות ספורט. ואמר שהוא מחכה לראות איתו את תחרויות השחיה והוא מבקש ממנו הסברים. היה ברור שאורבך קיבל הלם מבואו של גב, מה עוד שגב נתן לו עקיצה רצינית של"אה..אתה כאילו המנהיג פה.." אתמול בלילה.. אורבך התחיל להרגע אבל עדיין היה מתוח כמו קפיץ. כשגב הלך למטבח דניאל ניצלה את ההזדמנות לספר לו עליה ולעל אורבך..בקטנה ועם רמזים וגב הגיב בהבנה. כשאורבך הגיע דניאל הודיעה לו שהיא נתנה בריף קצר לגב על הכל והם התחילו לדבר.. המצלמה כרגיל ברחה כשאורבך וגב היו בשיחה גלויה וחזרה רק כשגב אמר: "לכל אחד יש תפקיד משלו" וראו שהוא ואורבך מבינים אחד את השני. חבל שכרגיל המצלמה בורחת כשמתחיל להיות מעניין.
לגב פשטי יש את זה ואורבך לא חשב עד הסוף לקראת מה הוא הולך. יש לו מצב של lose lose situation אם הוא לא משחק נכון והבחור צנון ולא הבין למה הוא נכנס. אם הוא משחק את המשחק כמו שההפקה רצתה הוא יוצא מניאק ויהיה לו קשה להראות את הפנים שלו בחוץ. אם הוא לא משחק הוא יוצא צנון שלא ממלא את הדרישות. צריך אופי מיוחד לקונספט ההזוי הזה. הקונספט דפוק מראש..
אז אכן קרה משהו בין קובי לקרן הלילה והיא חוששת מאיך זה ישפיע עליה מה גם שהיא היתה היחידה שאמרה שככל הנראה הבנים צופים מבחוץ . ועידכונון נוסף משיחה בין איתן לדניאל לפני כשעה : איתן שואל את דניאל אם היה לה כיף אתמול והיא משיבה לו בחיוך מאוד גדול שהיה מאוד כיף ואז היא שואלת אותו האם הוא קיבל סמס בנוגע לזה (בחוקי הוילה נרשם מפורשות שאסור לקיים יחסי מין להזכירכם ) והוא נבהל ועונה לה מיד "לא , אבל אין על מה" ואז היא קלטה את הפדיחה ומיד אמרה אה ברור אין על מה אנחנו שומרים על החוקים והוסיפה "אופס" וכמו שהיא עליזה היום אני מבינה שמישהו יודע לעשות את המוטל עליו...
אין מצב שקרן התנשקה איתו...מה היא מפגרת? למה שהיא תעשה את זה? וגם אין סיכוי שקרה משהו בין איתן לדניאל אתמול, כל פעם בא מישו אחר ואומר שהם עשו סקס. אמרו דווקא שאתמול היא צעקה עליו, ואחרי שהם יצאו מהחדר הוא נראה כועס או משו כזה.
אני מצוטטת את השיחה שלהם אני לא אמרתי שראיתי אותם עושים משהו אבל צריך להיות טיפש כדי לא להבין מה נאמר גם בין השורות אם יש כאן מישהו שמקליט אני אשמח שכולכם תשמעו את השיחה . ולגבי קרן אני לא יודעת מה הם עשו או לא אבל היא בהחלט אמרה לאתי היום אל תשאירי אותי דקה לבד איתו , דרך אגב אני לא שופטת אף אחת מהן אחרי חודש של פלירטוטים והמון אלכוהול הכל יכול לקרות אנחנו בני אדם