תראו, בעקבות הכניסה של הגברים החדשים

elvis18

New member
מה קרה??

האם מישהו ראה או יודע להגיד מה קרה? או ששוב אנחנו נצטרך לחכות לראשון כדי לגלות ...

הנסיון אתמול של ההפקה הצליח,15.3% רייטינג...

הנתון הגבוה ביותר שלהם,(אם לא מחשיבים את תכנית הפתיחה-19%). כתבתי אתמול שזה נראה לי נסיון שיוכיח את עצמו. קובי,גב,ונירו הכניסו הרבה יותר ענין ותוכן מאשר הפמליה הקודמת. לדעתי ההפקה חייבת להשאיר את גב באיזושהי קונסטלציה.הוא גורם שיכול לעורר הרבה מאוד עניין שם גם כגורם מתסיס וגם כגורם מייצר עלילה,וקונטרה רומנטית לאיתן.למרות שכביכול הוא בזוגיות. אני בטוח שהפמליה הקודמת לא יצאה לחופשה והיא עוברת תדריכים ושטיפות מוח איך לפעול ולהיות יותר אטרקטיבים.אבל קשה לי להאמין שאנשים מופנמים כמו בן ואורן יכולים באמת לצאת מהקליפה שלהם.

קשקשה9

New member
רק הרעיון שהם צריכים לחזור מוציא לי את החשק

לצפות-אי אפשר להפוך אותם למה שהם לא כאריזמה ,חן,הומור,ואינטיליגנציה הם דברים מובנים לא נירכשים כך שבעיני הם (החברים של איתן)מקרה אבוד ומבאס

קשקשה9

New member
זה מעצבן?

הפרצופים של בן ,זה מעצבן זה מעצבן? החפירות של יוני ,זה מעצבן

מסכים איתך.אבל יש פה ענין של חוזים חתומים,וזה

די ברוך להתנתק מ3 חוזים. מילא רק 1. יש גם אספקט אחר להחלפה של השלושה. וזה אורבך עצמו. הוא לא יסכים להשאר עם הפמליה שלו מגורשת.,אם אני במקום מקבלי ההחלטות שם,אני מנסה לעשות לפחות חילוף אחד עם עדיפות להוצאת אורן,כי באמת הוא לא מוצא את עצמו שם.

קשקשה9

New member
קוסטה,שוב אני שואלת,נראה לך שההפקה תחתום

על חוזה מבלי לשמור על זכות השינוי כלומר להעיף אותם מהבית בכל רגע נתון באשר לאיתן זו באמת בעיה

sivan513

New member
מה כולכן עפתם על גב?

רק לדעתי, הוא סתם? לא משו בכלל? כן הוא שיפור רציני מהפמליה, וכן הוא מושך, אבל הוא נראה לי כזה "בלה בלה בלה" מה קרה ל"לא רוצה יותר פרסום"?

נעמה8080

New member
השלישיה שעזבה אתמול גרועה

ברור שאם הם יחזרו אז הרייטינג יחזור לקדמותו. ומעניין לראות אם כבר את איתן מסתדר בלעדיהם ולא שיש לו גב 24 שעות. וגב מדהים! איזה חתיך...... לחשוב שהוא יעזוב ויחזירו את הדיכאון שהיה בעעעעעע......

קובי פרץ ונירו לוי נראים לי נחמדים

את גב אני לא כול כך אוהב הוא תופס מעצמו חכם אבל עובדה שאירית רחמים הביסה אותו

goodpink

New member
קובי חוצפן כמו יוני יוצר מגע שבנות לא מעוניינ

קובי פרץ חוצפן כמו יוני וחפרן כמוהו רק בשפה יותר רדודה ויוצר מגע ונוגע בבנות שהם לא מעוניינות חוצפן איך הניח את הידים על ענת שלא היתה מעונייינת בכלל הגישה לא בנוח לפי השפת גוף שלה הוא עושה שכונה זה נכון אבל אפשר לסבול את זה כמה ימים לא יותר וההטפות על הדת הם בלתי ניסבלות נירו יותר מדי אדיש גב הוא חד חכם כריזמנטי מאיים על איתן והפמליה זה הכי חשוב עם כל הבנות עם תפוס או לא מאיים על איתן יוני ובן צרי להישאר גם שהם יחזרו

נעמה8080

New member
שלושת הגברים החדשים מדברים עם הבנות

ואיתן לא נמצא בכלל. איכס! איזו הפקה טיפשה שאישרו לו את השטות הזאת, ובכלל שלקחו אותו לתכנית! כמו שייח סעודי, אסור להפריע למלך! תעמדו דום כשהוא נכנס! איכססססססססססססססססס

Klayhamn

New member
מישהו כתב פה...

שליהקו אותו בגלל קשרים שהיו לו עם מישהו בהפקה... אז עכשיו הם משלמים את המחיר לפעמים פרוטקציה זה מזיק :)

נעמה8080

New member
מצד אחד טוב שאיתן לא בסביבה

כמה שהוא נראה טוב, ככה הוא מגעיל ודוחה.

למעלה