עסוקה בדברים אחרים.
רוב הזמן נח Well-known member 16/10/21 #2 אם זה גם עלה כאן, אז למי שרוצה לצפות בכתבה.. בת 16 נאנסה – המשטרה התעלמה: "חקרו אותי כאילו אני אשמה" | חדשות 13 חודשים לאחר שהעידה ח' במשטרה כי ד' אנס אותה, היא זומנה לחקירה אחרת בקשר לאביה, שחשוד לכאורה בכך שדקר 12 פעמים את ד' - לאחר שבתו עזרה לו לזהות אותו. "הוא הודה בפני שעשה לה את זה" 13news.co.il וגם מכאן: אילה חסון- האונס הדקירה והמחדל המשטרתי להורדה - UpFile רוצה להוריד את אילה חסון- האונס הדקירה והמחדל המשטרתי להורדה בחינם? להורדת אילה חסון- האונס הדקירה והמחדל המשטרתי להורדה לחץ כאן! www.upfile.co.il נערך לאחרונה ב: 16/10/21
אם זה גם עלה כאן, אז למי שרוצה לצפות בכתבה.. בת 16 נאנסה – המשטרה התעלמה: "חקרו אותי כאילו אני אשמה" | חדשות 13 חודשים לאחר שהעידה ח' במשטרה כי ד' אנס אותה, היא זומנה לחקירה אחרת בקשר לאביה, שחשוד לכאורה בכך שדקר 12 פעמים את ד' - לאחר שבתו עזרה לו לזהות אותו. "הוא הודה בפני שעשה לה את זה" 13news.co.il וגם מכאן: אילה חסון- האונס הדקירה והמחדל המשטרתי להורדה - UpFile רוצה להוריד את אילה חסון- האונס הדקירה והמחדל המשטרתי להורדה בחינם? להורדת אילה חסון- האונס הדקירה והמחדל המשטרתי להורדה לחץ כאן! www.upfile.co.il