תראו דחוף

*Ginny Weasley*

New member
גדול....

קניתי גופיה ממש דומה ביום שישי בפוקס.. :)) לי ולתאומות יש טעם דומה בבגדים.... מסתבר ;)

א ג ס י ת

New member
יש לי שאלה בקשר לתמונה ששמתי..

תראו, אני חייה באשליה שמרי קייט ואשלי לא שמו אף חולצה פעמיים בחיים...מצחיק אבל אמיתי.. אז מצאתי תמונה אחת שהימינית(שהיא בד"כ אשלי) לובשת את אותה חולצה ב-2 פעמים שונות, ואיך הסקתי שזה ב-2 פעמים שונות? בגלל שמרי קייט(נראה לי) לובשת בכל תמונה חולצה אחרת... אני לא בטוחה..בגלל זה אני שואלת... אני מקווה שזה צולם באותו יום כדי שלא תתנפץ לי האשלייה!

rahelm

New member
יש לי תשובה בשבילך בקשר לתמונה ה-1

יש לי ראיון ובראיון רואים את אשלי אם החולצה הזאת ומרי קייט בתחילת הראיון היא אם חולצה לבנה ואח"כ היא אם חולצה כחולה זה באותו יום בקשר לתמונה ה- 2 אין לי מושג!!! התמונה הראשונה היא משפתינו חתומות ומלוח השנה שלהם!!

rahelm

New member
יש לי שאלה???

אתם יכולים להשים לי תמונה של מה היה היום במזל התאומות אני יראה ברבע לשש אבל הייתי רוצה לראות תמונה מהפרק! אם משהו יכול אז ת ו ד ה!!!!!

תשובה...!

אם שמתם לב..גם בסרט חופשה בשמש התאומות לובשות כמה חולצות שהם גם לבשו בתוכנית שלהן כל כך מעט זמן!

T h e G i r l

New member
לאגסית-

צר לי לנפץ לך את האשליה אבל- אני מיד אביא לך ט-ו-נ-ה פעמים שמרי קייט ואשלי לובשות פעמיים אותם בגדים.... DO ME A FAIVOR!! זה כזה לא נכון שהן לא....

motib4

New member
לדעתי זה שטותי...

אני חושב שהן לבשו כל בגד לפחות 10 פעם, כמו כל אחד רגיל, ואם לא בציבור, אז לבי"ס. יכול להיות שזה הארון בגדים של דוולסטאר. אבל האשליה שלך... אמממ...
מטופשת.

T h e G i r l

New member
מה עם זה??

הנה לכם- אחת תמונה עם הצוות ממזל תאומות ואחת מהקרוז לקריביים.... נ.ב אני מצטערת ששמרתי את זה בGIF פשוט אי אפשר לשים פה BMP (בטענה שהקובץ גדול מדי...)

omer wild

New member
אוי התמונה הזאת ממש

רואים שיהא צולמה באותו יום... כי מילא תגידי אחת מהן לובשת את אותה החולצה אבל זה שתיהן...אז זה ממש ברור !!

מה זה משנה GIF זה אחלה

פורמט וכולם אותו דבר (לא רואים הבדל באיכות תמונה) העיקר שבגודל הוא לא כבד כמו ה- BMP וכל מי שסתם זורק דברים באוויר וחושב שזה משנה את האיכות של התמונה טועה! ושמתם לב שבתמונה ש- THE GIRL פרסמה זה נראה כאילו שאשלי נוגעת בביצים של האיש ההוא חחחחחח או מצביע אליהם אבל היא לא... ומי שני האנשים האלו שעם התאומות?< ויש לתאומות עיניים אדומות שם..... מסכנות התאומות הם גמדות אבל הם יפות בטירוף!!!!! ואשלי לובשת שעון בתמונה! כמו שהן אוהבות! מצטער שקשישקשתי על התאומות המקסימות! חיארתי אותם.. סתם זה בחיים לא יקרה! התאומות לשלטון! (חתימה יפה לא?!)

T h e G i r l

New member
לעומר (!! עיצבנת אותי) ולעופר!!

עומר- דבר ראשון- העצבנת אותי היה בצחוק... =) אבל את טועה, התמונה עם שני האנשים היא מהקרוז לקריבים, והשחקנים של כל כך מעט זמן לא היו בקריביים, אז זה לא הגיוני, וגם המכנסיים שונים... ולעופר (בלופר =))- שני האנשים הם סקוט- השומר ראש שלהן מאז גיל 12 שחגג יומולדת 28 בשביעי ליולי (הכל אני יודעת מהקרוז) ומייק, ה"מפעיל" של האנשים בקרוז... הוא כאילו היה הבדרן והשתתף בכל ההפעלות... אם אתם רואים MTV אז הייתה פעם פרסומת שרואים דמות מצוירת שכאילו עכבר מהמחשב מוריד לה בגדים ואז אומרים "MTV recover the stars" בכל ארנב חמוד כזה, אז מייק עשה את זה... הוא כל הזמן אמר את זה בהפלגה... זהו...

omer wild

New member
לרעות....

אה...מצטערת שלא ידעתי !! ולא צריך להתעצבן...כותבים פה בישביל הכיף ולא כדי להתעצבן !!

למעלה