תראו הבאתי משהוא חמוד.. תקלידו את שימכם באנגלית -משהוא חמוד -מאוד.
ט טאKילה New member 31/1/03 #1 תראו הבאתי משהוא חמוד..../images/Emo9.gif תקלידו את שימכם באנגלית -משהוא חמוד -מאוד.
ל לא מתמסרת New member 31/1/03 #2 שבת שלום טאקילה וכולם לא מאמינה אבל אפילו באתר האינטרנט הנלווה שצירפת לא התמסרתי יפההה-ניתן לאמץ את האתר?
שבת שלום טאקילה וכולם לא מאמינה אבל אפילו באתר האינטרנט הנלווה שצירפת לא התמסרתי יפההה-ניתן לאמץ את האתר?
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 1/2/03 #15 תראי../images/Emo8.gif את כל הזמן מתעקשת שלא להתמסר זה,שאת לא מתמסרת לו יודע שאת מתמסרת ?
ל לא מתמסרת New member 1/2/03 #17 חושבת שקרתה לך טעות פרוידיאנית קקטוס. זה שאני לא מתמסרת לו יודע שאני לא מתמסרת ! זה שאני לא מתמסרת לו יודע שאני מתמסרת רק לו! אוףףף בילבלת אותי כבר לא בא לי למחוק את הבילבול
חושבת שקרתה לך טעות פרוידיאנית קקטוס. זה שאני לא מתמסרת לו יודע שאני לא מתמסרת ! זה שאני לא מתמסרת לו יודע שאני מתמסרת רק לו! אוףףף בילבלת אותי כבר לא בא לי למחוק את הבילבול
C Crossface New member 1/2/03 #18 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif עשית לי סחרחורת
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif עשית לי סחרחורת
ל לא מתמסרת New member 1/2/03 #19 אוףף אמרתי לו לקקטוס הזה שבגלל הטעות הפרוידיאנית שלו אפילו אני בולבלתי והתבלבלתי וראה מה קרה הסחרחורת תפסה גם אותך שבת שלום לך
אוףף אמרתי לו לקקטוס הזה שבגלל הטעות הפרוידיאנית שלו אפילו אני בולבלתי והתבלבלתי וראה מה קרה הסחרחורת תפסה גם אותך שבת שלום לך
א איירישקרמה New member 31/1/03 #4 טאקי, קרוסי דווקא אייריש הביאה את זה לפני כמה זמן אבל לא חשוב מאמושים
M Mוניk New member 31/1/03 #10 זה מעלה רק אות אחת אייריש תארי לך כל האותיות פה סוגרים לנו תמועדון מוניק
M Mוניk New member 31/1/03 #9 סה מסעמ מה יצא לך../images/Emo3.gif חחח כל השם שלי Monik יצא לי אורגיה בחיית אייריש תנסי לכתוב שם את שמי וי וי וי ג´קוב רואה את זה אני כפוט מוניק
סה מסעמ מה יצא לך../images/Emo3.gif חחח כל השם שלי Monik יצא לי אורגיה בחיית אייריש תנסי לכתוב שם את שמי וי וי וי ג´קוב רואה את זה אני כפוט מוניק
א איירישקרמה New member 31/1/03 #11 ראיתי מוניקי, באמת אורגי אבל קטנה ת תכתבי irish או בכלל irishcrema ואת מתחרפנת מה יוצא שם אווווווווו איזה שם אווווווווו תראי את ה- R
ראיתי מוניקי, באמת אורגי אבל קטנה ת תכתבי irish או בכלל irishcrema ואת מתחרפנת מה יוצא שם אווווווווו איזה שם אווווווווו תראי את ה- R
א איירישקרמה New member 1/2/03 #14 נכון??? זה על שמי !!! אבל בחייאת, מוני, תנסי HOT תראי איזה חם זה יוצא, וואו