תראו היום בשמונה(נראה לי)ערוץ 24!!

tipeshet

New member
תראו היום בשמונה(נראה לי)ערוץ 24!!

טקס פרסי ע''מי, רונה מועמדת לפריצת השנה! אובקורס!!

tipeshet

New member
יו! ואני חשבתי שאולי פיפסתי את הקטע

שהראו אותה! כנראה היא לא הייתה אפ את אומרת שלא.. סעמקק למה??

tipeshet

New member
איזה פאק!אבל היא הייתה אמורה להיות!

אפילו היא אמרה דברי חוכמה כשראיינו אותה למועמדים
אוף למה?! היא הייתה יכולה לזכות! ומאיה בוסקקה הזאת!!
איכס לאן הדרדרנו?!

abarak88

New member
אוי איזה גועל נפש!!!

מאיה בוסקילה המגעילה זכתה!!! גועל נפש!! כל כך רציתי שרונה תזכה אפילו החזקנו לה אצבעות... איכס ! כזה זה-זה הולך על פי פופ לא איכות!

נאיבים

באמת האמנתם שרונה תזכה באחד התארים? כשמאיה בוסקילה ושרית חדד לצידה? נו באמת. הכתר אכן ראוי להיות מונח בהרי הבוסקילה. חוץ מזה, רונה כן הייתה מועמדת, הנהלים של 24 גרמו לכך שיציגו את החמישיה הפותחת בלבד. טקס טיפשי. תחייכו.

לירונדה

New member
לא חשבתי שרונה תזכה....

תמיד המיינסטרים זוכה פשוט לא הבנתי למה היא לא הופיעה במתמודדים לא ידעתי שהם הציגו רק את החמישה הראשונים

noa08128

New member
הייתי בטקס .. כנסו

הייתי היה הכי כיף שבעולם!! ואוו אני לא יודעת מאיפה להתחיל... קודם כל היה נורא נהדר להיות בתוך האולם ואפילו ראיתי עוד שתי בנות שצועקות רונה קינן בצריחה פקצית משו.. נפעמתי שראיתי את רונה היא כל כך יפה ממרחק אפס זה פשוט מדהים הסתכלתי עליה כל הערב ...(אגב היא לבשה מעיל שחור ארוך את הקוקו הניצחי :) ו מתחת ז'קט ותחתיו חולצה ארוכה עם פסים בלבן ותכלת עם צווארון :) היא ישבה ליד יזהר ,וכל פעם שאמרו משו על מאיה בוסקילה היא התחילה לצחוק זה היה נורא משעשע (החיוך של כל כך מצחיק ומושלם היה איפלו קטע שהיא ממש התגלגלה מצחוק) רוב הטקס היא שלבה ידיים ושמה רגל על המושבים (איזה עבריניית חח) ו זה היה נראה כאילו היא אומרת לעצמה "מה לעזאזל אני עושה פה?!" היא ישבה גם לייד אחת שאני לא מכירה עם משקפיים וגם ליד זה מהביילוים ההכי מכוער חח וזהו אמרתי לה מרחוק שלום וחייכתי וגם היא חייכה אלי רציתי להגיד לה משו אבל לא חשבץי לללכת למאחורה בזמן שאפחד לא היה רואה וזה היה אפשרי בלעעכס:/ בכללי היה נורא כיף ועוד מעט אני יעלה תמונות שלה בכל מני מצבים יש איזה תמונה שהיא מדליקה סיגריה בסקסיות ההיא כל כך יפה !! נועה-מאוהבת ברגע זה-

למעלה