תראו השקעתי עשיתי אותי ואת חברים שלי הפעם מגולח! ועם שיער מפוזר (לא פזור! מפוזר)
B Bassman New member 14/6/02 #1 תראו השקעתי עשיתי אותי ואת חברים שלי הפעם מגולח! ועם שיער מפוזר (לא פזור! מפוזר)
I IC4 New member 14/6/02 #3 אויש נהדר!!! גם נתן לי רעיון נחמד לעשות כזאת תמונה של כל האנשים ששמו תמונה סאותפארקיסטית שלהם בפורום/שרשור אם יהיה לך משעמם אולי זה רעיון תוכל גם לרשום בלוני דיבור ובזה של טוב למות בסתיו תרשום איזה אוקסימורון
אויש נהדר!!! גם נתן לי רעיון נחמד לעשות כזאת תמונה של כל האנשים ששמו תמונה סאותפארקיסטית שלהם בפורום/שרשור אם יהיה לך משעמם אולי זה רעיון תוכל גם לרשום בלוני דיבור ובזה של טוב למות בסתיו תרשום איזה אוקסימורון
B Bassman New member 15/6/02 #8 נראה לי שהוא עשה את זה ב Gif animator או באפשרות אנימציה של פוטו שופ...
B Bassman New member 15/6/02 #6 פוטושופ... והאנימציה יצאה מגניב היית יכול לעשות גם עם העיניים זה לא כזה קשה)
B Bassman New member 15/6/02 #9 גם אני עשיתי אנימציה! האיכות לא משהו כי צריך להעלות את זה לפורום אבל עדיין... וזה ב Animation shop3
ז זהר ראשית New member 15/6/02 #10 אוי אלוהים, הם הרגו את מומו ! (צריך להיות פוליטיקאלי קורקט, לא ?) the donkey rapping shit-eater