תראו, יש לי פתרון

amitush26

New member
תראו, יש לי פתרון

טל, באמת אבל באמת בלי להעליב. תראו, בזמן האחרון נרשמתי להרבה מאוד פורמים, ורובם פשוט........ תוססים לעומת הפורום המיובש הזה..... עכשיואני מבינה למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים שזה פורום יבש, ואתם טועים בכל ה"פתרונות שלכם". הקטע הוא, שאתם לא נכנסים לכאן מספיק...... יש פורוים תוססים מאוד שהם יכולים למלא שני דפים ביומיים, יש פורומים ממוצעים שממלאים לפחות דף או חצי דף ביום, ויש כמו זה, שאני יכולה למצוא באותתו העמוד הודעות מלפני שבוע! שבוע!!!! זה מלאן זמן! אתם פשוט לא מיכולים להמשיך ככה! מי שנכנס לפורום הזה, צריך להיכנס לפה קבוע! להתחייב! (טל אל תכעסי
) אתם נכנסים לפה כל המון זמן! אני כשאני מגיעה הבייתה נגיד אני סתם בודקת אם יש לי הודעות והכל..... תבינו-זה לא שצריך עוד פעילויות, צריך להיכנס לפה יותר! ואתם בפורום של הערצה! מה אם תמונות של סברינה? איפה שירשורי תמונות?! בפורום מרי-קייט ואשלי הם מביאים לשם שמונים של תמונות ביום! מה קורה כאן? איפה כל השירשורי תמונות? אם אתם מתקשים ומתעצלים לפרסם הודעות עדיף לכם שאחר-כך אל תתלוננו שהוא יבש
יו אני יודעת לנאום

למה שאני אכעס?

ולמה שאני אעלב? ממש עשית ממני מפלצת
ותראי, אני אישית נכנסת כל יום לפורום וכותבת מה שאפשר לכתוב... אני שמה תמונה ביום של שני וחמישי, מתקצרת פרקים וגם מגיבה לאחרים כמובן.. אבל את באמת צודקת שיש אנשים שלא נכנסים ולא מגיבים קבוע ואף אחד לא מתנדב לעשות מידי פעם שרשורי תמונות וכל מיני.. קיצר, מה שנראה לי שאת מנסה להגיד זה- יאללה תזיזו ת'תחת

amitush26

New member
חח..... בדיוק אנשים!

לא פשטו חשבתי שאולי את תחשבי שאני משתלטת........

גמני נכנסת אבל אין כל כך מה לכתוב..

חוצמיזה אני שונאת שירשורי תמונות... מידי פעם זה בסדר... ולא להציף... אם משהוא רוצה תמונות אז יש בגלריות **לא להעלב** אני מעריכה את ההשקעה אבל אני פשוט שונאת שמציפים בשירשורי תמונות

ailina

New member
אני נכנסת כל יום...אבל...

לפעמים אין סיבה לכתוב,כאלו אני משהו כמו חודשיים בפורום הזה,ובכל החודשיים כתבתי רוב תגובות והודעות פה ושם. כאלו צריך אולי לעשות נושאים לכל מיני ימים כמו "יום סברינה" "יום מכושף" וכו'... זה ייתן קצת יותר הנאה לא? ובקשר לאלה שמתעצלים לכתוב אין מה לעשות... זאת החלטה שלהם אנחנו לא יכולים לכפות עליהם לכתוב. ואני חושבת שגם עדיף לפרסם את הפורום ככה יכנסו עוד אנשים,ואולי אותם אנשים יחליפו את אלה שמתעצלים לכתוב. זאת העצה שלי בעניין...

Salem

New member
אין מה לעשות

לא כל הפורומים יכולים להיות פעילים כמו פורום המורדים, יש כאלה פעילים יותר ויש כאלה פחות. במיוחד עכשיו שלא משודרים פרקים חדשים של סברינה.

אי אפשר להשוות!

פורום המורדים מוצף כי כל יום יש פרק חדש שהם מגיבים עליו... אותו דבר בפורום השיר שלנו. יש כל יום פרק והשרשורים האלה גומרים עמודים שלמים....

את ממש צודקת

הרי הסדרה לא ממש משודרת כרגע (משודרים פרקים חוזרים, אבל זה לא אותו דבר כמו לראות פרק חדש) ונכון שמדברים הרבה פחות, ובאמת אין מה להשוות. אז כשהסדרה תשודר אני בטוחה שהפורום יהיה הרבה יותר חי כי יהיה יותר על מה לדבר... וכמו שעמית אמר, יש פורומים שכותבים בהם קצת פחות ויש פורומים שכותבים בהם הרבה יותר.

shv2004g

New member
זה ממש מעצבן!

אני בפורום אסתי המכוערת וקרה לנו אותו משבר שנגמרה העונה אבל אחרי שהיא חזרה החיינו את הפורום מחדש!!! אז לא לדאוג ואפשר לעשות משחקים וגם באמת להעלות אותם!

זה לא פתרון....

רוב האנשים פה נכנסים כל יום אבל פשוט אין על מה להגיב... זה לא שלא רוצים או משו... וכל זה בלי להעליב....
יש לי ולשיר יומולדת מחר!

למעלה