תראו כתבה שקראתי

m e i r

New member
תראו כתבה שקראתי

מעניינת אותי דעתכם: 1. האם זה הולך לקרות? 2. האם זה מוצדק? 3. מי לדעתכם תעשה זאת ראשונה (אם זה הולך לקרות) וכמה זמן ייקח לאחרות ללכת בדרכה?

ashomer

New member
אורנג´

פלאפון בדיוק כמו שכתוב בכתבה היא החלשה בין שלוש הרשתות הגדולות - אחרי שנים של ניהול כושל החברה הגיעה קרוב מאד לאבדון - כיום ההנהלה החדשה מנסה ומצליחה לשקם את החברה ושפר את תדמיתה. פלאפון לא תרשה לעצמה לעלות מחירים ראשונה מכיוון שכך דבר זה עלול לבלום את המאמץ לשיפור התדמית. סלקום מאותה סיבה שהיא ממנת את האינטקונקט לא תעלה את המחירים ראשונה. החברה מספיק חזקה כדי להשאיר כמה שיותר את המחירים כמו שהם. וכך אנו נותרים עם אורנג´ שמצד אחד את התדמית שלה כבר לאן לעלות ומצד שני היא רוצה לנצל את אותה תדמית טובה לצורך שיפור מצבה הכלכלי. שלא לדבר על מירס שספק בכלל אם חברת האם תשים לב שקורה שינוי בשוק... כמו שהיה כשמוטורולה ניהלה את פלאפון... היא היתה מנותקת לחלוטין מהמציאות.

m e i r

New member
אין חולק?

אני מבין שאין אף אחד שחושב שהמחירים יישארו אותו דבר? אגב, דעתי היא שמה שלא הולך לקרות, orange תהיה הראשונה, וזה נובע ממה שקורה בשוק הסלולאר. אין מה לעשות, orange מובילה וכולם אחריה- כך היה במעבר לתכניות ללא התחייבות, כך בשימת שירות הלקוחות בראש סדר העדיפויות, כך בשיטה לספירת מספר הלקוחות לפי מספר מנויים פעילים (מה שמשקף נכון יותר את סדרי הגודל של מספרי המנויים) וכך יהיה, כנראה, גם בהתקדמות של הטכנולוגיה והשירותים, וכנראה גם בקביעת רף המחירים.

1אריאלה

New member
איזה יופי מאיר......

גם את הדברים השליליים אתה הופך לחיוביים! כל הכבוד!

Nokia Fan

New member
אריאלה, איפה היית בשיעורי מתמטיקה?

את לא יודעת ששני שליליים שווים לחיובי?
ירון

m e i r

New member
אריאלה ציפיתי ממך יותר מדי

מצטער שציפיתי ממך להיות יותר רציונאלית ויותר פרקטית. כמו שאני תמיד אומר, אני אגיד גם עכשיו: הכול כלכלי!!! מי שלא ירוויח, לא יהיה פה!!! אז כדי שחברה תתן לי שרות ותמשיך לתת לי שרות, ובמיוחד כשמדובר בשרות איכותי כמו של orange היא צריכה להרוויח. אז סלקוםלא תעלה מחירים ראשונה כי היא כבר השמינה והרוויחה מספיק , בדרך של הקפצת מחירים- מ9 אג´ לדקת ז"א ועד לשיא של 96אג´ לדקת ז"א (במסלול כוכבים) ולכן נוח לה לשחק את הצדיקה ולא להעלות וכאילו בגלל פרטנר, גם היא תעלה, אבל האמת היא שאם זה היה תלוי בה היא כבר היתה מעלה מזמן את המחירים. רק בגלל התחרות עם פלאפון orange ואמיגו היא נמנעה מלעשות זאת. וכן, אריאלה, אני רואה באומץ לב (גם כלכלי) לעשות משהו שיקדם את התקשורת בישראל, דבר חיובי. אנשים פה שואלים כל הזמן מתי עוברים לדור הבא. אם עוד כמה שקלים לאדם בחודש יקדמו אותנו מהר יותר לדור השלישי, אז סבבה!

1אריאלה

New member
אתה צודק

אבל עדיין, נחמד לראות איך בכל דבר שלילי שאורנג´ עושה אתה מוצא משהו חיובי

geostant

New member
זה כמו...

פרץ שעושה הכל חיובי מאמיגו (לא שיש לי בעיה עם זה...) וכמו שאת מדברת על תפקידים רמי מעלה ובתכלס לא מוכנה להגיד איזה תפקיד ו"מתעלמת" מהעניין.

1אריאלה

New member
סליחה?../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איזה רמי מעלה? מתי אמרתי דבר כזה? אתה מוזמן לסרוק את כל הפורום ולא תמצא הצהרה כזו. מה שכן תמצא הוא שכבר כתבתי פעם שאני נציגת שרות לקוחות.

Big N

New member
עו"ד זה עו"ד עד הסוף ובהכל

נ"ב אני ממש לא סומך על עו"ד (או כמעט עו"ד)

m e i r

New member
אין כאן על מה לסמוך

א. אם אתה לא סומך על בנאדם רק בגלל המקצוע שלו- זו הבעיה שלך! ב. אני הבעתי דעתי, ביססתי אותה בנתונים. מה אתה עשית? באת, אמרת עו"ד (או כמעט עו"ד) ובזה סגרת את העניין. באמת דיון ברמה גבוהה. ג. זה בסדר, יש הרבה אנשים שלא סמכו על עצה שלי, ואח"כ כעסו על עצמם, בדיעבד. חלקם גם אמר לי זאת. תהנה מהדרך בה אתה חי, רק תוציא את הראש מהחול מפעם לפעם, כדי לנשום, טוב?!

למעלה