תראו לאורלנדו בלום יהיה\יש אי-מייל

תראו לאורלנדו בלום יהיה\יש אי-מייל

יש כאן סרטון מראיון שלו שהוא אומר שהוא קנה מחשב http://www.youtube.com/watch?v=AeD05eJ5SCs&NR

פאני14

New member
יופי, אבל איך נראה לך שיהייה אפשר

בכלל להשיג אותו? נראה לי שזה יהיה בלתי אפשרי.

אני יודעת אבל

מן הסתם במוקדם או במאוחר ידעו ת'אי מייל שלו זה לא סתם מישהו כאילו מישהו יגלה ויפרסם את זה... אני חושבת...!אני מקווה...!

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifטכנופוב.

ככה שאני מפקפקת בכמה שתוכלו להשיג אותו. ^_^ Just saying.

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifאהמ. *Cough*

זוכרות מה שאמרתי לכן אז, שהוא טכנופוב? אז אמ, כנראה שהוא התגבר על הפוביה. D: תראו מה מצאתי, בעודי משוטטת לי לתומי שMySpace של Donate Life. http://www.myspace.com/orliboy אני כמובן עדיין לא בטוחה לגמרי שזה באמת שלו, אבל חשבתי שאולי תרצו לדעת. :)

חחח זה לא שלו

נכון בסרטון הזה ששמתי אז שאלו אותו בראיון הזה אם יהיה לו אי מייל אז הוא אמר שמסתבר יש איזה מקום שלו באתר שאיזה מישהו התחזה אליו ולא נראה לי שהוא אחד כזה שעושה בלוגים וכאלה...אהה וחוץ מזה לא נראה לי שהוא גר בבורלי הילס (או איך שלא כותבים את זה...)

kittycatbone

New member
הה אני בספק

שזה שלו.. שיקרא לספייס שלו "אורליבוי"?
נשמע קצת הזוי... הממ שלום

פאני14

New member
זה באמת לא יכול להיות הוא מכיוון ש.

מכיוון שהוא גר בלונדון, אנגליה. וכן, כאילו הוא מספיק מטורף בשביל לעשות לעצמו מן בלוג כזה בmy space הוא הרי יודע שמליוני המעריצות שלו לא יפסיקו להציק לו. בטח רק המשפחה שלו והחברים הקרובים שלו יקבלו את האימייל שלו.

kittycatbone

New member
וואוווו

איזה פריקינג חמוד הוא שם יווו
כל פעם לא יוצא לי להיות קשורה לפורום ואז לאורלנדו בלום לתקופות (לצערי
) ואז אני תמיד חוזרת לזה ואוהבת את האיש הזה יותר
רציני... לא יודעת הוא פשוט בנאדם כזה חמוד!!! לגמרי אפשר לראות שהוא השתחרר כבר לפני הקהל בתוכניות אירוח וכאלה... וממש הצחיק אותי כל הדברים האלה שהוא אמר בקשר למחשבXDDD באמת בקשר לספייס הוא אמר איזה משהו! ובכלל זה היה מאוד מצחיק כשהוא חיבק את האלה (
) ואז כזה המגיש כזה אמר "עכשיו הכפלת את כמות המעריצות שלך באיזה מליון"
[כל כך נכון] חחח יאא הוא כזה חמוד

steila

New member
לא

משהו נורא מוזר כתוב Last Login: 9/10/2006 עוד לא היה כזה תאריך ..

למעלה