תראו למה אני אוהב את ג´רארד

tomash11

New member
תראו למה אני אוהב את ג´רארד

קודם כל, מדובר בג´רארד הספרדי...שחקן יעיל בצורה נהדרת. הוא כובש כמו חלוץ, נותן מחץ אדיר בהתקפה ואמנם שנה שעברה הוא לא בישל הרבה אלא בעיקר נהנה מהעבודה של החלוצים אבל השנה, נראה לי שהוא מתחיל להתמסר קצת יותר... תראו את התמונה המצורפת, יש לי בקבוצה הזו את ריבאלדו, סביולה, בקהאם, סטיבן ג´רארד ועוד כמה תותחים, אבל ג´רארד הספרדי מסרב לרדת ברמה פשוט, אפילו אחרי תקופה על הספסל...תראו איזה תוצרת לתפארת קטלוניה... גם אצלכם הוא כזה?

tomash11

New member
אה.. שכחתי,מישהו מכיר את השחקן הזה?

שימו לב שיש חלוץ אחד שמשחק ליד סביולה והחלפתי אותו דקה 79 או משהו כזה...בשם- Tommy Mooney...הוא שחקן בן 31, פורוורד שמשחק בצד שמאל, הבאתי אותו בהחתמה חופשית מבירמינגהאם (עונה לפני הוא היה בווטפורד) והוא על תקן חלוץ חמישי או ששי...אבל למרבה הפלא, הוא שיחק רק שלושה משחקים, ולמרות שהמאמנים שלי קוטלים את אמו ואת אביו ומה זה לא מעריכים אותו, הוא עולה אחרי 10 משחקים בלי לשחק, נותן ציון שמונה, מחלק אסיסט או כובש שער... יש לו שלושה משחקים כאמור, ממוצע 8.33, אסיסט אחד, שער אחד ואפילו MOM (איש המשחק) פעם אחת...וזה כאמור, כשהוא רוב הזמן בכלל מתייבש על הספסל...מה אני אעשה שיש לי לפניו בתור את דני, סביולה, אמפנזה, ציגאלקו, לואיס אנריקה, רוביו, בבנגידה, והיה גם את אוברמארס עד לאחרונה... מישהו מכיר את השחקן הזה בכלל?...או שגיליתי פה איזה תותח כבד ויעיל?

KaZaM

New member
גם אם הוא לא משהו לא קשה

להיות טוב כשיש מסביבך את פרדיננד ג´רארד ריבאלדו סביולה וכו´ תראה את הציונים שלו אולי ונגיד לך מה הוא באמת שווה

muzza

New member
טומי מוני שחקן מוכר למדי

כלומר הוא לא אוון או באטיסטוטה, אבל כל חובב כדורגל אנגלי מכיר אותו. קרחתו המבהיקה בימי ווטפורד העליזים היוו מקור השראה לשירים נוגים רבים... במיוחד מאת ומעט המשורר א.מלר המשדור כיום משחקי כדורגל ב5+. סתם שחקן האמת, אולי במנג´ר עשו אותו טוב ללא כל סיבה (כמו שעשו לטסיגאלקו שהוא ´אלוהים´ במשחק ובמציאות בקושי שומעים עליו).

tomash11

New member
מוני וג´רארד...

בקשר לג´רארד...זה נכון שלא קשה להיות טוב עם החבר´ה האלה לידך, אבל הקטע הוא שהוא זה שמוביל אותם ולא ההיפך...ככה זה מרגיש לי לפחות. אני אעלה בהזדמנות את הציונים שלו... ומוני...הוא בהחלט לא אואן. לא התפעלתי דוקא מזה שהוא סקורר אדיר או משהו, הנתונים שלו לא רעים, לא הרבה יותר מזה. אבל הקטע הוא שהוא מאד יעיל, וזה מה שאהבתי בו. כשמשחקים עם קבוצה גדולה יש איזו בעיה עם שחקנים מחליפים. מצד אחד, אתה לא יכול להרשות לעצמך לשים מחליף ברמה נחותה מהשחקן הפותח, אלא אתה צריך מישהו באותה רמה או לפחות מאד קרוב. גם כשמדובר בשחקן מחליף שני ושלישי זה די נכון. מצד שני, אם תביא שחקן טוב ותראה לו הרבה ספסל, הוא יתבעס או ירד בכושר או שניהם...ומוני איכשהו מצליח לענות על הכל...גם מספיק טוב כדי להיות מחליף טוב וגם לא מתלונן על הספסל, וגם עולה חם כמו שצריך ונותן את מה שצריך.

tomash11

New member
הנה הסטטיסטיקה של ג´רארד

שימו לב בעיקר לשתי העונות האחרונות (שהן הרלונטיות), ואת הנתונים בנוגע לעונה הנוכחית שמופיעים למטה ובהם את הממוצע שלו בליגה- 8.08. כרגע רק אורסאיז מקדים אותו בטבלת הליגה הכוללת.

tomash11

New member
הנה הסטטיסטיקה של ג´רארד

שימו לב בעיקר לשתי העונות האחרונות (שהן הרלונטיות), ואת הנתונים בנוגע לעונה הנוכחית שמופיעים למטה ובהם את הממוצע שלו בליגה- 8.08. כרגע רק אורסאיז מקדים אותו בטבלת הליגה הכוללת.

למעלה