תראו מהר חיפשתי תמונות בגוגל של מרי- קייט ואשלי ומצאתי תמונה מצויירת שלהן ו... תראו מה הן עושות שם
ח חמודונית New member 29/8/02 #1 תראו מהר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חיפשתי תמונות בגוגל של מרי- קייט ואשלי ומצאתי תמונה מצויירת שלהן ו... תראו מה הן עושות שם
תראו מהר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חיפשתי תמונות בגוגל של מרי- קייט ואשלי ומצאתי תמונה מצויירת שלהן ו... תראו מה הן עושות שם
R RinRan New member 29/8/02 #2 איכסהההההההההה זה עשה לי בחילה!!! אוי מוטי בבקשה תמחק את זה.. בלעעעעעעעע
ח חמודונית New member 29/8/02 #3 בבקשה אל תמחוק זה רק היה בצחוק... חוץ מיזה זה רק ציור... אפשר להגיד שזה לא הן...
R RinRan New member 29/8/02 #4 אני יודעת אבל.... זה ממש עשה לי בחילה..... זה פשוט דוחה........ וברור שמוטי לא ימחוק בלי רשותך..... חחחחחח..... הוא פשוט נחמד מידי.....
אני יודעת אבל.... זה ממש עשה לי בחילה..... זה פשוט דוחה........ וברור שמוטי לא ימחוק בלי רשותך..... חחחחחח..... הוא פשוט נחמד מידי.....
R RinRan New member 29/8/02 #5 אוי אוי אוי...... יואו אני ממש לא מרגישה טוב וזה רק מאז שראיתי את התמונה........ בבקשה אל תשימו כאלה תמונות יותר......
אוי אוי אוי...... יואו אני ממש לא מרגישה טוב וזה רק מאז שראיתי את התמונה........ בבקשה אל תשימו כאלה תמונות יותר......
ס סער טובי New member 29/8/02 #6 אנשים... אני עדיין לא מבין מה רע כל כך בתמונה הזאת... דווקא לדעתי היא ממש מצחיקה!!!
ח חמודונית New member 29/8/02 #7 גם אני לא אוהבת את התמונה הזו אבל אם זה היה עם אחרים ולא התאומות גם אתם הייתם צוחקים...
P PURPLE CHICKEN New member 29/8/02 #9 פחחחחח..... איך אתם עושים מזה סיפור, זה ממש מצחיק! חחחח..... וחוץ מזה רואים שזה לא אמיתי אז זה לא מגעיל! חחחח... איזה תמונה מטומטמת...
פחחחחח..... איך אתם עושים מזה סיפור, זה ממש מצחיק! חחחח..... וחוץ מזה רואים שזה לא אמיתי אז זה לא מגעיל! חחחח... איזה תמונה מטומטמת...
R RinRan New member 29/8/02 #10 זה לא מצחיק וגם... זה ממש לא מצחיק אותי וזה גם לא קשור לתאומות ממש יש לי בחילה עכשיו אני נשבעת לכם עוד שניה אני מקיאה
זה לא מצחיק וגם... זה ממש לא מצחיק אותי וזה גם לא קשור לתאומות ממש יש לי בחילה עכשיו אני נשבעת לכם עוד שניה אני מקיאה