תראו מה אמא שלי עשתה בלילה....

dafgol

New member
תראו מה אמא שלי עשתה בלילה....

היו לה קצת נידנודי שינה....ולא בגללי.....נשבע לכם... היא סתם החליטה לקחת ת'פוטושופ כפרוייקט וללמוד איך עובדים עם התוכנה הזו..... יאללה ביי חייב לזוז...נוסעים לבקר חברים.... בר

מתרגשת

New member
איזה מקסים... אמא שלך בדרך הנכונה

להיות משהו בתחום

ברצ'וק:

אנחנו רואים שלאמא שלך בהחלט יש נדנודיי שינה
, תמסור לה שאמא שלנו מוכנה לעזרה אם היא רוצה
, כי היא אומרת שאנחנו שני שובבים
, אז אתה יודע, אם יש לה אקסטרא זמן...
הא ואנחנו חושבים שאמא שלך מאוד מאוד מוכשרת , איזה דברים יפים היא עושה בקופסא המרובעת הזאת????????????

lovely2

New member
www.kazaa.com

תכנסי ל software ותרשמי: פוטושופ בחיפוש אני מאוד רציתי להוריד אבל יש לי אינטרנט איטי להחריד
יקח לי יובל להוריד....תהני!

ענתש

New member
אי אפשר להוריד חינם פוטושופ

זו תוכנה שעולה אלפי דולרים... אבללמי שיש לה ומעוניינת ללמוד: אני מצרפת לך שלושה קישורים: אחד להסבר שפעם הסברתי, שבקריאה נוספת היום (אחרי שאני כבר מומחית) הוא מאד מסורבל והמון עבודה שחורה (היום אני מוציאה דמות מתוך הרקע שלה בדקה ורבע כי אני יודעת עוד מליון טריקים אחרים, אבל זה "למתקדמים" )... שני האחרים הם לאתרים מ-ע-ו-ל-י-ם שמסבירים איך לעשות כל מיני טריקים בצורה מאד ברורה. זה נראה קשה בהתחלה אבל אני מבטיחה שאחרי שבוע-שבועיים של משחקים הופכים למומחים הנה ההודעה שלי. הנה אתר באנגלית מצויין (למטה בעמוד יש תמונות וכל תמונה זה הסבר...) אני מאד ממליצה על stamp out cloning בתור התחלה כי הוא קל ומאד נחמד ומרשים... הנה אתר בעברית (בדף השני של הטיפים יש שניים מעולים להתחיל איתם: אחד שמלמד איך לעשות מסגרות והשני שמלמד איך לעשות "מתיחת פנים" לפרצוף עם קמטים): ועוד אחרון - זה הפניה להמון אתרים שמלמדים פוטושופ, חלקם פשוטים, חלקם מסובכים... אבל כשנמצאים בחופשת לידה ממילא משעמם אני למדתי בחופשת לידה פוטושופ מהתחלה ועד הסוף וג לבנות אתרים באינטרנט...

למעלה