תראו מה אני מצאתי בחנויות:

תראו מה אני מצאתי בחנויות:

נא להכנס לקישור. זה מבורך שבוחרים לתרגם סוף סוף ספרים איכותיים, השאלה היא, איך התרגום...

זה הספר השני של המתרגמת בתחום

טרם השוויתי למקור באנגלית, אבל אני מתישהו אעשה גם את זה.

windflute

New member
אוי לא!

אתה שואל איך התרגום? ובכן, לפי הקישור ששמת אפילו את שם הספר לא הצליחו לתרגם נורמאלי. אוף איתם. עכשיו יהיו לנו מליון טינאייג'רים שלומדים "ויקה" (נשמע Veeka). עד שהתרגלתי לזה ששואלים אותי אם אני וויקה ואני מתקנת ל- וויקנית (בעקבות כתבה בלאישה אני חושבת). עכשיו זה יחמיר. אני ממש לא רוצה לשמוע אנשים אומרים "ויקה" ועוד שספר שלם שמלמד על הנושא קורא לו בשם שגוי... אוי אוי עבודה עברית... ~O~ שחר

ToryMaster

New member
מזכיר לי

כשרק התחלתי להתעסק בזה, אנשים היו צוחקים עלי, בגלל שהכינוי שלי הוא ויקי

Duke Tear

New member
לפני שנתיים בערך

שהתחלתי להתעסק בנושא, לא דווקא וויקה , אלה בכל אחד מהנושאים שהתעמקתי בהם פחות יותר ,תמיד אמרתי לעצמי, שזה נורא מעצבן שאנשים שראו משהו או שמעו משהו ממני ,מתחילים ללמוד עלזה ,תמיד זה נראה לי סוג של מיוחדות כלשהו, אבל עברו כמה שנים וזה נראה לי תינוקי להגיד דבר כזה. העובדה שאתם בכלל מעלים נושא כזה בבוז רק גורמת לי לזלזל בכולכם יותר ויותר, עם אסטתיקה היא מה שתעזור לדת הממסוחרת שלכם ,אולי זה כל מה שיש לכם להגיד, כמו שויקי טורי מאסטר אמרה בדיון אחר "אין לי אימרה" , איפה האימרה שלכם אם לזה אתם מתייחסים? לטיינ אייג'רים שמתחילים ללמוד "ויקה" ואת בכלל מתחתנת ,צריכה להיות בחורה בוגרת לא? ואת עדיין דואגת לבילעדיות שלך על דבר שהיעוד שלו לדבר על בלתי בלעדיות על ידע. אתם מבזים את עצמכם, אני עוד צעיר ואדם בגיל שלי צריך לכבד אותכם כי צברתם ידע בחייים שלכם ,לא משנה שאולי אתם 5 שנים מעלי, אבל אתם כלכך גורמים לי לגכך עליכם , פאגאנים בשקל.

TheBlueOne

New member
ובכן

מה שלומך ידידי? ת'אמת לקח לי קצת זמן לקלוט את הנקודה שלך (אני לא יודע אם זה בגלל שאני בתקופת מבחנים והמוח שלי כבר לא עובד או שפשוט לא התנסחת היטב...
). בכל אופן, אני חושב שאתה קצת מגזים. איש באמונתו יחיה, והעולתה כאן תגובה שהיא לגיטימית. זכותה של שחר להביע את דעתה על התרגום ואף לנמק זאת. (אני חושב שהנימוק הוא זה שהרגיז אותך, נכון?) אינך חייב להסכים לדעותיה, ואתה יותר ממוזמן להסביר את עצמך. אבל אני חושב שהגזמת קצת בתגובה... נראה כאילו נפגעת מזה... שנינו יודעים, שנושא הפאגניזם הוא רגיש ביותר. הוליווד יצרה לעניין תדמית אשר מושכת המוון בני נוער ולעיתים אף מעמידה אותם במצבים לא בריאים ואף מסוכנים. ספרים ומקורות מידע הינם המפתח לנתיב הנכון, וכשאני אומר נכון, אני מתכוון לאמת על הפאגניות ובייחוד על הוויקה. האיטרנט מוצף באתרים אשר מפרסמים נוסחאות פלא על מנת להפך את האקסים שלנו לצפרדעים , צ'אנטים ולחשי זימון לשדים מפה ועד להודעה חדשה... הצורך למקורות מידע אמינים, הוא גדול וחשוב. לכן, חשוב שספרים שיכולים להוות בסיס לאלו המבקשים ללמוד ולמצוא דרך יתורגמו כמו שצריך.... אתה לא מסכים?

Duke Tear

New member
ציקצוקי לשון.

"טינאייג'רים שלומדים "ויקה" (נשמע Veeka)." סוף העולם סוף העולם זה התחיל שהתחלנו לחשוב.

למעלה