תראו מה אני עושה בפורום תרבות צרפת

lilithmm

New member
תראו מה אני עושה בפורום תרבות צרפת

אני שונאת צרפתים. הם הכי אכזריים! טולשים רגליים לצפרדעים חיות וזורקים אותן חיות לבוץ, אוכלים חלזונות, דוקרים אותם חיים עם מזלג עם חמאה ושום שישרוף להם ואח"כ חיים לתנור! לובסטרים חיים לשמן החם! פואה גרא = כבד אווז הם מספר אחד בעולם נראה לי... פשוט זבל

m_shy

New member
ומי מספק להם את הכבד אווז...?

נ-כ-ו-ן! "אני עומד על שלי - מוצר ישראלי! (Wi wi!" את צודקת, כל מה שתארת הוא נורא
אבל גם לנו לא חסר: פיטום האווזים, השחיטה הכשרה, בעלי חיים נטושים. גם לסניף הישראלי, וגם לסניף הצרפתי של תנועת זכויות בעלי החיים יש הרבה עבודה...

lilithmm

New member
אם לא אנחנו נייצר, מישהו אחר ייצר

צריך "לעבוד" על הצרכנים, כל עוד שיש ביקוש תהייה עיצה. צרפתים פי 1000 יותר גרועים מאיתנו שלא נדבר על הספרדים. רוב ה"מטעמים" שלהם מלאים בסבל

sheda0ktana

New member
ה"שפים" הצרפתיים מתנגדים לפיתום..

לידיעתכם, השפים הגדולים במסעדות היוקרה מתנגדים לפיתום, הם טוענים שהפיתום הורס את כל הטעם והאוטנטיות של הכבד. במסעדות המפוארות נוהגים לבדוק היטב את החוות שמהן מביאים את הכבדים, וגם לשקול את הכבד - כבד שמשקלו לא סביר לגודל של אווז לא נכנס למסעדה.

sheda0ktana

New member
פיתום זה מישהו שמדבר מהבטן

כמובן שהתכוונתי לפיטום.. השעה זה תירוץ טוב?

m_shy

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

lilithmm

New member
כולם אשמים

גם המגדלים, גם העובדים שלהם, גם חברות התעופה שמסכימות להטיס מוצרי סבל גם מהסעדות והסופרים בצרפת שמוכרים את זה ובמיוחד אלה שמזמינים את מעדני הסבל הללו. אני לא יודעת אם חלזונות סובלים פחות מאווזי פיטום, ממש נורא מה שעושים להם. תוקעים בהם מזלג עם חמאת שום בעודם חיים, ואח"כ לתנור!

למעלה