תראו מה אתם גורמים לי לעשות

תראו מה אתם גורמים לי לעשות ../images/Emo7.gif

יאללה תהנו
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? מה הדבר שהכי... שנוא אצלך? אהוב אצלך? היית רוצה לקבל? מעצבן אותך? מצחיק אותך? מדכא אותך? סקסי בעינייך? וכל מיני.. מוטו: צבע: ספר: סרט: אוכל: שתיה: שיר: ציטוט: רגע שהיית רוצה שיחזור:

../images/Emo3.gif

מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעתיים אכלת? אתמול התנשקת? מדחיקה
התאהבת? אממ.. חודשיים נשבר לך הלב? חודשיים צחקת? היום בשיעור אנגלית
בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כל הזמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא זוכרת
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? השכן o_O חשבת עליו? אמא התקשרת אליו? חברה שלי טל
התקשר אלייך? אמא
פגע בך? אני שימח אותך? בטח אחד הידידים שלך מה הדבר שהכי... שנוא אצלך? טמטום אהוב אצלך? לאדעת היית רוצה לקבל? כסף [אינלי כסף
] מעצבן אותך? טמטום, שמתערבים לי בחיים מצחיק אותך? החיים מדכא אותך? החיים סקסי בעינייך? שיער ארוך
וכל מיני.. מוטו: חיה ותן לחיות צבע: סגול, שחור
ספר: הארי פוטר
סרט: ראיון עם ערפד
אוכל: שוקולד
|מכורה| שתיה: קולה |מכורה| שיר: shinedown - 45 ציטוט: is that your blood or mine??
רגע שהיית רוצה שיחזור:
רגע מלפני כמעט חודשיים

חןשסק

New member
../images/Emo2.gif גם לי יש אותו מוטו!

ולא קראתי את התשובות של אף אחד לפני... מגניב

אני../images/Emo13.gif

מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר, לרופאה אכלת? קודם ויש לךי בחילה התנשקת? אתמול התאהבת? נובמבר 2003
נשבר לך הלב? מזמן וזה לא חשוב צחקת? קודם בטלפון עם אמאבא בכית? שלשום שנתנו לי זריקה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום לחבר שלי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי חשבת עליו? חבר שלי התקשרת אליו? בת דודה שלי התקשר אלייך? חבר שלי פגע בך? ידיד טוב
שימח אותך? חבר שלי מה הדבר שהכי... שנוא אצלך? שקרים וסיגריות אהוב אצלך? אמ חבר שלי? היית רוצה לקבל? חדר משלי מעצבן אותך? שלא יוצא לי מה שאני רוצה מצחיק אותך? לוידעת הרבה דברים מדכא אותך? שאני נכשלת סקסי בעינייך? חבר שלי וכל מיני.. מוטו: מחבל עצור, יש לי פטור! ו- שום דבר לא עומד בפני הרצון
צבע: נעערף ספר: משוואה עם נעלם (של אורי אדלמן, לא ספר מתמטיקה
) סרט: משחקי פיתוי אוכל: עזבו אותי יש לי בחילה שתיה: כנ"ל שיר: יומולדת של ברי סחרוף ציטוט: "כל אהבה עוברת מכשולים, אבל לא בכולן יש סימנים כחולים" חח רגע שהיית רוצה שיחזור:שומדבר מיוחד

חןשסק

New member
me

מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר, שיצאתי לבצפר אכלת? בארוחת עשר
התנשקת? ביום שלישי
התאהבת? בפסח שנה שעברה
נשבר לך הלב? לא זוכרת צחקת? היום בשיעור ביולוגיה שעשינו ניסוי ואחד מהתלמידים שפך עליי מים עם ג'יפה
בכית? לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת, אבל אני אומרת לנעם כל הזמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כע מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחי הקטן חשבת עליו? התקשרת אליו? המורה לנהיגה
זה לא נגמרררר התקשר אלייך? המורה לנהיגה
בדק שוב מה השעה שקבענו. פגע בך? הממממ.... אמא ואבא עצבנו אותי היום בבוקר... שימח אותך? לא זוכרת
אני שמחה רוב הזמן מה הדבר שהכי... שנוא אצלך? השיעמום אהוב אצלך? היית רוצה לקבל? כרטיס טיסה לחו"ל , לא משנה לאן
מעצבן אותך? שהצבא אידיוט מצחיק אותך? "שמחק מכור" מדכא אותך? שהצבא אידיוט ולא נותן לי תפקידים נורמלים
סקסי בעינייך? לא בא לי לפרט
וכל מיני.. מוטו: חיה ותן לחיות צבע: סגול ספר: יש הרבה סרט: אלאדין! אוכל: אני אוהבת לאכול כל מני דברים והדברים שאני אוהבת משתנה לפי המצברוח שתיה: מים שיר: תלוי במצברוח ציטוט: אעעע רגע שהיית רוצה שיחזור: הרבה ...

חןשסק

New member
../images/Emo12.gif חייבת לתקן../images/Emo70.gif

פסח לפני שנתיים. יו. איך הזמן רץ!

קיר קמט

New member
pppp

מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? אכלתי בננה, 2 באדי ודני היום, וקוקוס כזה. התנשקת? חודש וחצי בערך התאהבת? עזבו, זה לא נעים, זה נשבר לך הלב? עזבו, זה לא נעים, זה צחקת? קודם, זימרתי באמבטיה וזה תמיד גורם לי לצחוק בכית? פפפ, עברתי שבוע בלי לבכות, זה הישג
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמ כל הזמן, אין לי בעיה להגיד את זה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אמ אמר והתכוון? NEVER מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי חשבת עליו? זאפה. מה, אנשים שבאמת חשבתי? יעליצ'קה, היא שלחה לי SMS, ואמ, תהילה, השאלון הארור הזכיר אותה... התקשרת אליו? פפפ שאלה מכשילה. באמת מכשילה. נראה לי שהתקשרתי ליעלי השבוע מתישהו, כי היא ביקשה, אבל חוץ מזה אפאחד התקשר אלייך? אמ שוב שאלות מכשילות.. יעלי, לפי מה שכתוב בדרעק ההוא פגע בך? אמ כולם כל הזמן, נראה להם שיש לי עור של קרנף. אני מבין למה, אבל זה לא נכון שימח אותך? שאלה מכשילה. מילאן מה הדבר שהכי... שנוא אצלך? אינטר, ריאל מדריד אהוב אצלך? מילאן היית רוצה לקבל? גביע אירופה לאלופות מספר שבע השנה, מספר שמונה שנה הבאה, מספר תשע בעוד שנתיים, וכן הלאה. מעצבן אותך? כדורגל אנגלי. מצחיק אותך? פרנק זאפה מדכא אותך? כשאני שומע שירים של קלפטון ונזכר כמה שאני לבד סקסי בעינייך? בנות וכל מיני.. מוטו: צריך 43 שרירים כדי להזעיף פנים, ורק 4 כדי למתוח את האצבע האמצעית ולהגיד שיקפצו לי כולם. צבע: אדוםשחור ספר: התפסן בשדה השיפון סרט: מוצאים את נימו, מלך האריות, סנאצ', מות הזמיר אוכל: כמה שיותר שתיה: קולה שיר: Frank Zappa - My Guitar Wants To Kill Your Mama ציטוט: "people are strange, when you're a stranger, faces look ugly, when your alone" רגע שהיית רוצה שיחזור: פפפ מילאן זוכים בליגת האלופות לפני שנתיים, לפני 11 שנים, לפני 15 שנים, לפני 16 שנים, ועוד פעמיים, אחת לפני 42 שנה ואחת שאני מודה - לא זוכר מתי

just almog

New member
המ המ

מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום לבצפר הארור. אכלת? מקודם,תותים]: התנשקת?המ,לפני כמה שבועות [וחבל] התאהבת?אתמול באח של גילעד.עמיתו'ש
נשבר לך הלב?אתמול,שעמית אמר למישי להתחפש לנסיחת היופי ואחרי זה אמר לי
צחקת?שעמית רשם נסיחת. בכית?אני לא בוכה אוקי?]: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לעמיתי אתמול. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אתמול עמיתי אמר שהוא אוהב אותי ארבה מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחותי. חשבת עליו?עמיתוש. התקשרת אליו?עידו התקשר אלייך?אבא פגע בך?המורה לאנגלית ועמית. שימח אותך?עמית! הוא אוהב אותי ארבה מאוד$%#@$ מה הדבר שהכי... שנוא אצלך?קנאות,אובססיביות,חוסר ביטחון. אהוב אצלך?באופי? כל השאר :] היית רוצה לקבל?עמית. מעצבן אותך?כולם.[חוץ מעמית] מצחיק אותך?אחים שלי מדכא אותך?הכול סקסי בעינייך?עמית,ועוד המון זכרים]: וכל מיני.. מוטו:תזיין,בסוף תמות אז תזיין :$ [זה ארבל אמר!!1111111 מה] צבע:ורוד,כתום,שחור,סגול. ספר:אני כריסטינה פ סרט:טיטניק [זה יפה שקט] אוכל:פסטה! שתיה:מנגו. שיר:כלמיני,במיוחד אחד של סיסטם. ציטוט:"אני אוהב אותך ארבה" אוקי? רגע שהיית רוצה שיחזור:שעמית אמר לי שאנחנו חברים.

just almog

New member
באהבה אין גיל../images/Emo99.gif

אני רוצה אותו עכשיו אל תמנעו ממני אל זה :<.

עכשיו אני! ../images/Emo66.gif

מתי בפעם האחרונה? יצאת מהבית? יצאתי-יצאתי, שלשום. פיזית, אתמול נסעתי באוטו. אכלת? לפני 15 דקות סיימתי. התנשקת? אמש.
התאהבת? בהווה. נשבר לך הלב? קרה בעבר, אבל אני לא לוקח ללב באופן כללי. צחקת? לפני שעה קלה.
בכית? לא יצא לי בזמן האחרון.
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמש. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לעולם לא. אף אחד לא אוהב אותי.
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא, אתמול בערב. חשבת עליו? סיון.
התקשרת אליו? שירי, מנהלת "ווסטלייף". התקשר אלייך? ידידתי מעיין. פגע בך? אנ'לא זוכר.
שימח אותך? אתמול סיון הגיעה בהפתעה (פחות או יותר) וגרמה לי לשמחה רבה.
מה הדבר שהכי... שנוא אצלך? שקרים, גניבות. אהוב אצלך? לראות אנשים שאני מחבב. היית רוצה לקבל? מתנות, אבל כאלו שלא עולות כסף.
מעצבן אותך? הרבה דברים במדינה שלנו. מצחיק אותך? אני מצחיק את עצמי הכי טוב שאפשר. מדכא אותך? הלב שלי, לפעמים. סקסי בעינייך? סיון. לחלוטין.
וכל מיני.. מוטו: "Reach for the stars" צבע: [URL='http://']כחול[/URL]. ספר: "מלך החומוס, מלכת האמבטיה" השפיע עליי רבות. סרט: יש כל מיני. "ויקטוריה ואלברט", "טירופו של המלך ג'ורג'". אוכל: פיצה עושה את העבודה. בכלל, דברים חלביים.
שתיה: דיאט קולה. שיר: עכשיו זה השיר "I'm like a bird" של נלי פורטדו. אבל זה משתנה. ציטוט: "עלית על "רכבת משא בע"מ", 100 שקלים בבקשה". רגע שהיית רוצה שיחזור (שוב ושוב): אתמול, 15:30-20:00.

cobainos

New member
oh well...

מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בלילה
אכלת? לפני שעה
התנשקת? יום שלישי התאהבת? מתי שחן אמרה נו...
נשבר לך הלב? אף פעם צחקת?אתמול בכית? לפני הרבה זמן. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אל תשאלו אותי ת'דברים האלה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? "..."..."... מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי חשבת עליו? אני
התקשרת אליו? חן
התקשר אלייך? איזה טמבל מירושלים שעשה טעות במספר פגע בך? קצין המיון שימח אותך? אמא שלי שהביאה לי אוכל! מה הדבר שהכי... שנוא אצלך? אנשים אגואיסטים!
אהוב אצלך? חופש היית רוצה לקבל? כסף,והרבה.$ מעצבן אותך? מה ששנוא עליי
מצחיק אותך? כל מיני קטעים מהטירונות
מדכא אותך? המצב הבריאותי של הכלבה שלי
סקסי בעינייך?
וכל מיני.. מוטו:יש לי הרבה צבע: כחול ספר: סדרת הארי פוטר כמובן,ועוד כל מיני שאני לא זוכר כרגע סרט: פורסט גאמפ,חומות של תקווה,שר הטבעות ונאמנות גבוהה אוכל: של אמא שלי.ובכלליות אוכל שלא בא ממחנה 80 שתיה: קולה או איזה פרישייק טוב שיר: יש הרבה ציטוט: יש הרבה...אחד שאני זוכר כרגע זה:"כשאנשים קטנים עושים צל גדול זה סימן שהשמש שוקעת" רגע שהיית רוצה שיחזור:יש הרבה.היום נזכרתי במשחק מכבי חיפה-מנצ'סטר יונייטד שהייתי בקפריסין והתחשק לי שוב.אבל יש עוד המון

קיר קמט

New member
אז מתי

תשמע גם אני הולך לראות אותו שוב שבוע הבא שנשווה את מי הוא דפק יותר..

למעלה