pppp
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? אכלתי בננה, 2 באדי ודני היום, וקוקוס כזה. התנשקת? חודש וחצי בערך התאהבת? עזבו, זה לא נעים, זה נשבר לך הלב? עזבו, זה לא נעים, זה צחקת? קודם, זימרתי באמבטיה וזה תמיד גורם לי לצחוק בכית? פפפ, עברתי שבוע בלי לבכות, זה הישג
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמ כל הזמן, אין לי בעיה להגיד את זה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אמ אמר והתכוון? NEVER מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי חשבת עליו? זאפה. מה, אנשים שבאמת חשבתי? יעליצ'קה, היא שלחה לי SMS, ואמ, תהילה, השאלון הארור הזכיר אותה... התקשרת אליו? פפפ שאלה מכשילה. באמת מכשילה. נראה לי שהתקשרתי ליעלי השבוע מתישהו, כי היא ביקשה, אבל חוץ מזה אפאחד התקשר אלייך? אמ שוב שאלות מכשילות.. יעלי, לפי מה שכתוב בדרעק ההוא פגע בך? אמ כולם כל הזמן, נראה להם שיש לי עור של קרנף. אני מבין למה, אבל זה לא נכון שימח אותך? שאלה מכשילה. מילאן מה הדבר שהכי... שנוא אצלך? אינטר, ריאל מדריד אהוב אצלך? מילאן היית רוצה לקבל? גביע אירופה לאלופות מספר שבע השנה, מספר שמונה שנה הבאה, מספר תשע בעוד שנתיים, וכן הלאה. מעצבן אותך? כדורגל אנגלי. מצחיק אותך? פרנק זאפה מדכא אותך? כשאני שומע שירים של קלפטון ונזכר כמה שאני לבד סקסי בעינייך? בנות וכל מיני.. מוטו: צריך 43 שרירים כדי להזעיף פנים, ורק 4 כדי למתוח את האצבע האמצעית ולהגיד שיקפצו לי כולם. צבע: אדוםשחור ספר: התפסן בשדה השיפון סרט: מוצאים את נימו, מלך האריות, סנאצ', מות הזמיר אוכל: כמה שיותר שתיה: קולה שיר: Frank Zappa - My Guitar Wants To Kill Your Mama ציטוט: "people are strange, when you're a stranger, faces look ugly, when your alone" רגע שהיית רוצה שיחזור: פפפ מילאן זוכים בליגת האלופות לפני שנתיים, לפני 11 שנים, לפני 15 שנים, לפני 16 שנים, ועוד פעמיים, אחת לפני 42 שנה ואחת שאני מודה - לא זוכר מתי