תראו מה דניאל (דני) שלחה לי למייספיס!

iqiqiq

New member
תראו מה דניאל (דני) שלחה לי למייספיס!

היא שלחה מכתב לכל מי שברשימה של המייספיס שלה(אני ברשימה!) אני יתרגם!! -מצטערת זה לוקח הרבה זמן לכתוב לכם בחזרה! אבל אני יכתוב לכם בחזרה. זה יקח לי זמן אבל אני בכל זאת יכתוב לכם בחזרה! זה קשה לכתוב לכם בחזה אחרי ששנה שלמה לא היתחברתי! אני אוהבת אותכם אנשים!! אל תשכחו לראות את ה"טופ מודל הבאה" הערב (היא התכוונה לעונה 10) זה הולך להיות פירס! XOXOXO [חיבוקים ונשיקות] -דני איזה מגניייייב חחח סתם מי שרוצה את המייספייס שלה הוא http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=120254098&MyToken=a5de2471-a5f3-4360-96d3-f940e583ee55 אגב יש שם תמונות שלה עם זוכת עונה 7

מממממממממממממממהההההההההההה????????????

????????????????????????????????????????????????????????????????? מזהההה הדברררררררררררר הזההההה?? ואאאאיךךך לעזזזזזאאזזלללל אתהההה מדבבררר עםםם הסגידהההההההההההההה שלייי ולאאאאאאא אומרררר לייייייייייייייייייי??? אתהה רוצהה להגידדדדד לייי שדניאאאאאאאאלוהייתתת רשמהההה אתתת זההה?? נראלייי אתהה עובדדד עיליייייייי איךךךך הגעתתת אליההההההההההההההההההההההה?!??@@@@@@@@@

iqiqiq

New member
הייתי ברשימה של טיירה במייספיס ושם מצאתי אותה

אמאאאאלההההה תגידדד לדניאללללללללללללללללל

שהיאאאאאאא הסגידהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה והאלוהייתתתתת שלללל העולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ושתחחחחבררר לשוקססססססססססס שלייי למההה איןןןן לייי תמייססספפייסססס הזהההההההה :((( ושהיאאאאא עוצרתתתת נשימהההההההההה והחיימשליייייי דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףף @@1!!

JoNy Boi

New member
dear DaNiElLe

You are my SGIDAAA and my GOOOOOOODD of the world and tithabry lashoks sheli lama en ly tamayspace haze and you are otzeret neshima ve hahaimshely dahoof חחחח

NP16

New member
אני בטוח שהיא גם יודעת מה זה שוקס.

אה,היא תברר גם ככה במיוחד בשבילך מה זה.היא גם תטוס לישראל בטח :)

mikmikonet

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה