תראו מה זה- ארבעה ימים אני בטיול והכל פה קורס

Light18m

New member
תראו מה זה- ארבעה ימים אני בטיול והכל פה קורס

מחקתי שרשורים בלי לקרוא אפילו, וגם מנהל האשכול מחק כמה, תיבת המסרים מפוצצת,
וממה שנשאר אני קורא שיש פה אנשים שמתבטאים בחוסר רגישות בניגוד לתקנון ופוגעים באחרים.
התקנון של הפורום: http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=2353&aId=107473

אני מבקש לא לענות לטרולים ולהתעלם כמה שאפשר מהודעות פוגעניות, עד שאני מוחק אותן.
אם מישהו שם לב למשהו שפספסתי- שישלח לי מסר.

dori78

New member
סליחה, מי אישר לך לצאת לטיול?!

ברוך השב

כמה מהבנות פה התלוננו, שמאז שהתחילו לכתוב פה תיבת המסרים שלהן מפוצצת בעיקר בהצעות מגונות.
אתה רוצה לספר לנו משהו מעניין?

dori78

New member
אני דווקא התכוונתי לשאול

אם תיבת המסרים שלך מפוצצת בהצעות מגונות

Reyn

New member
לכל הרוחות, אור, זה לא הפיתרון!

אם ימשיכו להימחק מכאן שרשורים שלמים אני פשוט אפסיק להגיב בפורום, כי אין לי עניין לכתוב הודעות שאף אחד לא יקרא!
יש כמה גולשים מופרעים במידה מיוחדת - תחסמו אותם כבר ותפסיקו למחוק לכולנו הודעות לגיטימיות!

Berethor

New member
כן זה מעצבן, אני שוקל לפנות להנהלת תפוז

מוחקים פה שרשורים בלי סיבה ובלי לקרוא אותם בכלל. במקום לחסום טרולים כמו שלונג וגולדי, מוחקים רק תביקורת עליהם. מה גם שמחקו את כל מה שאמרתה על הפורום. זה פשוט בושה. הביקורת והדיונים שנמחקו כאן חשובים לפורום הרבה יותר מהספאם של הטרולים. זה פשוט בושה.

Larik

New member
אתה נשמע כמו ילד קטן.

לא מספיק לך החסימה בפורום א-מיניים?

Berethor

New member
רק הגעתה ואתה פותח עליי פה?

אתה מתכוון פורום א-מיניים שאתה חלק ממנו כן?!

Reyn

New member
חצי מהבלאגן הזה בגללך! אתה מלבה את האש

וגורר את הדיונים עם כל כך הרבה תגובות שבסוף נאלצים למחוק הכל כדי לעשות סדר. אנחנו לא בגן ילדים, לא רק מי שהתחיל את הריב אשם, גם אתה אשם כשאתה משתף פעולה.

Elle992

New member

זה לא פיתרון להעלים ראיות! ככל שמעלימים יותר ראיות ככה המצב מחמיר יותר,

Reyn

New member
תגובה להודעה מחוקה של 'ציירת משנחאי'

1. ידוע שקיימת יריבות ארוכת שנים בין פורום פמיניזם לפורום שיחת גברים. אני מאוד לא מעוניין שתיווצר יריבות כזו בין פורום חסרי הנסיון לפורום סקס, לצורך הדוגמא, סתם בגלל שגולשים משני הפורומים מרגישים צורך לךהתנגח זה בזה. לפעמים הגישה הנכונה היא "הפרד ומשול".

2. שוב ושוב עולה בדיונים האלה הנקודה של רגישות לעומת שיפוטיות. באופן אישי הנושאים האלה לא מעניינים אותי - אני לא רגיש לשיפוטיות בנושא של חוסר הנסיון, ובכל מקרה הפיתרון לרגישות הוא חוסן פנימי, ולא איסור של כל אמירה שעשויה להתפרש כפוגענית. אז שוב אני אומר: זה לא עניין של רגישות ושיפוטיות, רק של צביון הפורום.

3. כפי שכתבתי במספר הזדמנויות, אני לא אומר שצריך לחסום מכאן באופן אוטומטי כל גולש בעל נסיון זוגי ו/או מיני. אני כן חושב שצריך להבהיר שהפורום נועד בבסיסו לחסרי נסיון, ושאר האנשים הם אורחים שעצם נוכחותם משבשת את צביון הפורום.
מה צריך לעשות לגבי זה? אני באמת לא יודע מה הפיתרון הליברלי. אני רק יודע שהפורום יאבד כל טעם אם ייווצר מצב (היפותטי) ש-95% מחברי הפורום הם בעלי נסיון, ולכן השאלה היא רק איפה מציבים את הגבול ואיך אוכפים אותו.

dori78

New member
רגע,

סעיף 3 שלך אומר שאני אורחת שעצם נוכחותי משבשת לצביון הפורום.
כן , בניגוד למה שכתב השלונג, יש לי רקורד מיני של יותר משני פרטנרים.

תסביר לי בבקשה, איך משהו שכתבתי שיבש בעיניך את צביון הפורום.

Reyn

New member
הסברתי קודם בפירוט רב, אבל הדיון נמחק

מצטער, אין לי וכח להקליד מחדש הודעה של חצי עמוד שנמחקה ללא שום סיבה.

Student333

New member
כולם כאן בשביל לתרום

לדעתי אין צורך לסנן מפה אף אחד. הפורום הזה נועד לדיונים לגבי חוסר נסיון מיני וזוגי בגילים מאוחרים. אין כאן קריטריון שקובע מה הוא גיל מאוחר. האנשים שנמצאים כאן ויש להם נסיון מיני וזוגי באו בשביל לתרום לפורום(למעט המלעיזים למיניהם). הם כולם כאן בשביל לתרום וכולם צריכים להישאר כאן.

Reyn

New member
מסתבר שזה פתוח לי בחלון דפדפן אחר. ראי תמונה

[אם גם ההודעה הזו תימחק, אני נעלם מכאן לשבוע הקרוב עד שהרוחות יירגעו.]

למעלה