תראו מה זה גבר

בלינקה

New member
תראו מה זה גבר

היה במקס ברנר. ביקשתי שיביא לי משהו. הביא לי בראוני. טעים, אבל מה עם קצת מעוף?

yaelia

New member
בעיה.

בפעם הבאה תגידי בדיוק בדיוק מה את רוצה. כשאני מבקשת מש. ממתק, אם אני לא אומרת מה אני רוצה הוא מביא לי טעמי. גברים.

mummy

New member
ואני קיבלתי בפעם האחרונה קליק

כבר עדיף טעמי, לא? לפחות טעם של פעם. אותנטי. נוסטלגי.

חיים הלך עם הבנות לסופר וחזר עם

מרס בשבילי וזה מה שאני הכי אוהבת. הבעיה היא שאני מנסה להיגמל משוקולד וממתוקים...

lulyK

New member
גדול ../images/Emo6.gif

כל פעם שאני מבקשת הפתעה כשהוא קופץ רגע לקניון לרכוש דיסק, אני מקבלת ארטיק (מה קרה ליהלומים הם חבריה הטובים של האשה?)

סם2

New member
../images/Emo6.gif מעולה

לא רוצה לדרוך על יבלת אבל חייבת לצאת להגן על המעוף של חלק (קטן) מהגברים. אני קיבלתי מתנה: כרטיס טיסה + חדר במלון לארבעה לילות + הרשמה לסדנא בנושא שמעניין אותי + כרטיס כניסה לתערוכת העיצוב במילאנו.

mummy

New member
הלוווו!! ככה להגניב את זה על הדרך??

זה שווה שרשור בפני עצמו, ולדעתי אפילו כזה שינעץ לכמה ימים... כל הכבוד לו. שיחק אותה בענק. ואיזה כייף לך! אני בטח אהיה אז בארבעה לילות במלונית של ליס או משהו כזה... מבטיחה לחשוב עליך

סם2

New member
../images/Emo6.gif הרסת אותי

אם אני זוכרת נכון, זה אמור להיות לפני ליס
. אבל עזבי, אין לי מושג איך אני אעשה את הצעד ואעלה למטוס. נראה לי שיצטרכו לגרור אותי. (למרות שברמה הרעיונית אני מאד מאד מאד רוצה)

lulyK

New member
אם את לא עולה על המטוס,

אני אעלה על המטוס. תיזהרי.

אור100

New member
דייייייייייייי מדהים איזה כיףףףףף

נפלתי פה ברצפה איזה בעל. אני חושבת שיש אחד כזה ואת קיבלת אותו עוד לא שמעתי על כזה דבר

lulyK

New member
שוקולד מעולה וגם בית קפה

שאמור להיות מאד מוצלח וכ (או רוב) המנות בו מבוססות על שוקולד.

רות י

New member
תגידי תודה. אם זה היה בעלי הייתי

מקבלת מארז של פרלינים משובחים במשקל של לפחות 200 גרם, והוא עוד היה מפציר בי לאכול הכל בבת-אחת.

מאז

New member
ואחרי זה אנחנו מקטרות

על זה שהם לא מביאים כלום. זה מפני שאנחנו לא יודעות לשמוח בלי ביקורת (איתך אחותי בדבר הזה לגמרי! אני רק יורדת על עצמי כאן)

ו שתי

New member
לא ידעתי מה תאהבי

שזה התירוץ הכי שכיח ל"למה ביקשת הפתעה ולא הבאתי לך כלום" בקיצור- יפה שהביא בראוני. גם זה משהו.

למעלה