../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif רבה לכולם ../images/Emo140.gif
מאחר ואני עוד נאבקת עם השפעת
אכתוב כרגע רק בקיצור. בכוונתי להשתמש בסמכויות הניהול שניתנו לי כדי לרענן ולחדש את הפורום. הדבר יקח זמן, להערכתי מספר שבועות או אף חודשים, עד שהפורום יקבל צורה ויתפוס תאוצה. בגדול, החזון שלי לפורום (שאפרט אותו בנפרד, בהמשך) הוא שהפורום יהווה מקור משיכה לאוהדים מושבעים של הלהקה, הרוצים לדון בה, אך גם ל"מתחילים" או סקרנים, הרוצים לקבל מידע, לפעמים בסיסי, על הלהקה. לשם כך, יש לשמור על רמה גבוהה של הדיונים, ובמקביל לפתח בסיסי מידע על הלהקה, שיהיו נגישים לכל. אני מתכננת ריענון הפיצ'רים הקיימים והוספת חדשים, ביניהם הכנת FAQ מקיף על הלהקה, עמוד חדשות מעודכן, מאמרים על אספקטים שונים של הלהקה וניתוחי שירים, ריענון גלריות התמונות לעיתים קרובות, עידכון הקישורים לאתרים מרכזיים על הלהקה, וכן סקרים וחידונים, לשם השעשוע. עם הזמן, אני מקווה להוסיף דברים נוספים - אולי אירוח אורחים בפורום? - אבל זה בעתיד היותר רחוק. כמובן, שאופיו ותוכנו של הפורום תלוי במידה רבה בהשתתפותכם - בסופו של דבר, הוא נועד עבורכם בלבד. אני גם אקבל בברכה רעיונות שיועלו על ידי הגולשים לפיצ'רים, אך שומרת בידיי את שיקול הדעת הסופי באשר לקבלתם או לדחייתם. על כל חידוש או שינוי אודיע בהודעה אדמיניסטרטיבית נפרדת, ואתן לכם זמן להתרגל אליו, ולהגיב. מה שאבקש מכם, כרגע, זה
סבלנות, כי הכנת כל הדברים האלו לוקחת זמן, מה גם שאני עוד לא מצאתי את ידיי ורגליי במערכת...