תראו מה זו הומיאופתיה פעילה בחיים

תראו מה זו הומיאופתיה פעילה בחיים

הומיאופתיה = תקשורת על בסיס הדומה בין הדברים. מה שבפנים שואף למצוא את הדומה לו בחוץ, ומה שבחוץ שואף למצוא את הדומה לו בפנים. תוך כשי שאני כותב עוד משפט בשרשור החתולים, מתחיל סרט דוידי על חתולים ( הילדים צופים בו ). תוך כדי הכתיבה הדיבוב מדבר על כלבים וחתולים. מזה התחיל כל השירשור ( ניוטון, כלב חתול והמשך השרשור ). עכשיו יגידו הספקנים שטויות ומקריות, וקשקוש בלבוש. אבל אני למדתי לראות במהלך השנים האחרונות שהחיים נושמים וחיים ומתקשרים מכל פינה ופינה ורק שנשים לב אליהם. כיום איני יכול שלא להבחין בכך. זהו הדבר שהציל אותי מהמחשבה שאני חי בגיהינום חסר תכלית. זה כמו אותו אחד שחווה את חוויית ניר דת' אקספיריאנס ( שלב המנהרה המוארת המקדמת את האדם לאחר צאת נשמתו בדרך לאינסוף ). תחושת ההקלה והשמחה שאפפה רבים מן החווים ששבו אל החיים וזכרו זאת, מלווה אותם לכל אורך חייהם. הם שקטים, הם יודעים שיש משהו אחר שמקבל, שאוהב ולא נוראי כמו שדמיינו כל חייהם עד אז. זה שם, עד לעת הכתובה. ועד אז "הלך לנוח לו החתול השמן" מהדיוידי. מסתבר עכשיו שזה "גרפילד".

בדיוק אתמול חשבתי על ההדרכה ביומיום

כתבתי למישהי אתמול על נושא ההדרכה "I AM GUIDED" כמה מאיתנו היו רוצים להיות "מודרכים". גם אני. הרבה שנים חיכיתי וחיכיתי, עד שהבנתי שההדרכה העליונה נמצאת. פשוט צריך לפקוח את העיניים. אוזניים ולהיות קשורים לאינטואיציה שלנו. ואז העולם נראה מדהים. עורב שעובר, פיסת עיתון מקרית כביכול, משפט אקראי שנהג מונית אומר, או בעל המכולת, שיר שבדיוק נפתח כשפותחים את הרדיו. היקום מוצא לעצמו דרכים פשוטות עד מאוד להודיע לנו על נוכחותו ועל עזרתו. בימים אלו בתפילה של "שמע ישראל" היומיומית, נפל לי האסימון. אני ממש מבקש לשמוע. להיות פתוח לשמיעה, ליכולתלהקשיב לקול האלוהים באשר הוא. ליקום/ אלוהים יש דרכים הרבה יותר כייפיות להעביר לנו SMSים מאשר לכתוב מכתב. הוא שולח את זה באמצעיו. והם רחבים מיני ים אז שיהיה שבת שלום לכל משתתפי הפורום הקבועים - אלישוע דנה שרון עוד רויטל ולכל המזדמנים שבת של שלום אהבה ושפע

אשריך דניאל ושבת שלום לכולם

תראה את תשובתי להדס שמתעניינת בלימודי הומיאופ. כתבתי שם על פיסת עיתון מקרית כבייכול. אני לא קראתי את דבריך לפני כן. הנה המראות, החיבורים והקשרים. שבת שלום אהוב.

למעלה