תראו מה חשבתי לעשות:

תראו מה חשבתי לעשות:

נראה לי שהשם של הפורום יוחלף ל: סלסה ומוזיקה לטינית (או משהו כזה...) מה אתם אומרים?

כי......

אז תהיה יותר התעניינות בפורום ויהיו יותר נושאים מעניינים לדבר עליהם וגם יבואו עוד אנשים מבינה?

CluBeRiT

New member
טל..... בשביל מה?

פורום סלסה לא אמור להיות מעניין בכל נושא. הוא פורום שכל תכליתו ומטרתו היא סלסה. אין מה לעשות...

לא קוראים לזה לטיני וברזילאי

רשום רק ברזילאי גם התייעצתי עם עוד כמה חברים... ו..נראה לי שנחליף כי סה"כ לטיני זה כל מה שסובב את הסלסה! ואם נחליף את השם של הפורום: א. תחומי העניין יגדלו ב. תהיה יותר פעילות בפורום ג. יבואו עוד אנשים

CluBeRiT

New member
אתה באמת חושב

שיגדלו האנשים? קח לדוגמא- פסה דובלה זה ריקוד לטיני, אני בספק אם מישהו שיצטרף לפורום ידע פסה דובלה. {אני מתה ללמוד} ואני גם חושבת שזה יתנגש עם שאר יושבי הפורום שלא יבינו מה הקשר. פופ לטיני למשל, אני לא מוצאת את הקשר שלו לסלסה, ולשלב ביניהם זה טיפה... לא הגיוני. לדעתי לפחות.....

גם יש הרבה

שרוצים לדעת סלסה ואין להם מוזג בנושא! אז אני אומר להם : תיכנסו לפורום תלמדו מדיונים ומשרשורים שמתנהלים בפורום תשאלו שאלות וככה לאט לאט תבינו בנושא ותהנו ממנו כמו שכולם נהנים ממנו! אותו הדבר עם הנושאים האחרים! צריך להתחיל מאפשהו את לא חושבת??

enicegirl

New member
זה רעיון טוב מאוד

כי מוסיקה לטינית היא יותר כוללנית ויותר מגוונת אז זאת יכולה להיות תוספת טובה מאוד!

לא נראה לי..

לטינית, זה גדול מידי, כולל מידי, נושא הדיבור כבר לא יהיה על סלסה, לפי דעתי זה יהרוס את כל הפוינט...

למעלה