תראו מה יש לי :p:p

sexon4

New member
תראו מה יש לי :p:p

ואני לא ילדה בת 16.. אני בחור רציני בן 22 שאמא מפלצת השפיעה עליו בצורה מאד חיובית :)

Nens333

New member
אני בדרך כלל לא אוהב את ההבחנה הזאת אבל...

יאאא!!! גאגא הישנה! תקופת הג'סט דאנס!

מיקה2008

New member
אני קצת מתגעגעת לתקופת הג'סט דאנס ממנו התחלתי

להעריץ את ליידי גאגא ולשם שינוי ואפרופו תקופת "ג'סט דאנס" הינה ראיון ברדיו צרפתי ליידי גאגא יודעת גם לדבר קצת צרפתית חחחח ותתפלאו היא הזכיר את born this way ולא היא למדה באוניברסיטה בשביל להיות כוכבת כזאת גדולה חחחחחחחחחחח צפו בראיון משעשע!!!

sexon4

New member
שלבים..

אני חושב שכל השלבים שלה יפים, אני מאמין שאם היא ישר הייתה יוצאת עם MONSTER FAME הוא לא היה מצליח... כי צריך להיות זמר פופ ריקני מצליח כדי שתהיה לך זכות להיות זמר פופ שיכול להוציא מוסיקת פופ עם תוכן. ברגע שאתה מכניס תוכן כמו שהיא עשתה בשירים של MONSTER אתה בעצם עובר על אחד החוקים של פופ ואתה מבקש מאנשים שבאו לרקוד לפי קצב להקשיב למסרים שלך, ואנשים יעשו את זה רק אם הם תופסים ממך. קחו את בריטני לדוגמא... למרות כל הקריירה שלה וכל הקרדיט, כשהיא עשתה את BLACKOUT שהיה אלבום עם מסרים הוא קיבל ביקורות קוטלות! כי אנשים לא באמת האמינו שיש לה מסר להעביר ולא היו מוכנים להקשיב לשום קקה עם מסר, החזירו לה את המסרים שלה עם מסר אחד ברור, שאם היא לא חוזרת לתקופת ההתפשטות שתלך לעזאזל... (ואז היה את היוטיוב של LEAVE BRITNEYY ALONEE) אפשר גם לומר את זה על הפופ הישראלי (נינט) למרות שפופ ישראלי זה ממש שונה מאמריקאי, שהאלבום הראשון שלה היה פופ שפירסם אותה לעומת השני, קומינקטיבי, שהיה אלבום פופ-רוק עם מסרים קיבל קטילה! אין לה בכלל מספיק קרדיט כדי להכניס לרדיו ולראשים של אנשים מסרים.... אין לה קהל שרוצה לשמוע את מה שיש לה להגיד... לידי גאגא הצליחה לבנות לעצמה בזמן קצר קהל איכותי אדוק שמוכן להאזין לכל מני סוגי יצירה שלה, וזה אולי ההישג הכי גדול שלה... המפלצות הקטנות...

limors2

Active member
לייק.

אבל קצת הגזמת עם ההודעות החדשות, לא?... לא פותחים אחת על כל דבר. משרשרים!

sexon4

New member
סליחה :)

אבל לא היה שייך לשרשר.. ההודעות בנושאים שונים לגמריייי

sexon4

New member
טודע! :p

זה חדש.. מכיר את גרסת האספנים של MONSTER FAME על USB שצילמתי? איזה חזק זה... הא? היא ממש פתחה עידן חדש של דיסקים על USB שזה הולך להיות הדור הבא במוסיקה!! זה הרבה יותר שווה ומפתה לקנות את זה ככה כשאתה מקבל USB יפה עם זה ולא סתם דיסק שמעלה אבק! היא ממש זורמת עם הטכנולוגיה העכשווית, זה מזה גורם לה להוביל בשוק... מדונה הכהנת הגדולה עד היום לא הוציאה אלבום אחד בUSB, היא הראשונה... לפניה היה רק אוסף של הביטלס שנמכר על USB אבל זה נעשה אחרי פטירתם ולא ביוזמתם....

למעלה