תראו מה יש לי

FFTL

New member
../images/Emo61.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איך...:| מאיפה?
תתחדש!@%$

AvLaViGnE

New member
אח שלי סתם פרופורציות

הטיול הזה עלה לי 16 אלף שקל פריז זה לא עיר זולה... שבוע וחצי זה הרבה זמן. אבל אחי... שירתתי 3 שנים כמו מניאק. הייתי ממש קרוב למות במלחמת לבנון השנייה טחנתי את חיי והיה לי חלום לראות אותם אתה חושב שאחרי כל זה אתה הולך ברחוב ופתאום ג'פה בא מולך אתה חושב על הכסף????????????????????????????????????? על הזיין הכסף מי חושב על הכסף שאת עומד ומדבר עם האנשים האלה שאתה כל כך אוהב וכל החיים הם היו כל כך רחוקים ממך שראיתי אותם רק בטלויזיה. שמעתי אותם באיי פוד הם היו רחוקים שנות אור ממני וזה נראה לך בדמיון כל כך רחוק שאיי פעם תפגוש אותם... אחרי שאתה מגיע עד פאריז.. פוגש תאלילים שלך מתחבר איתם, מדבר איתם, הם מזמינים אותך לבוא לשבת איתך בבק סטייג. אנשים אשכרה מכבדים אותך מעריכים את זה שבאת מישראל ובזבזת את מיטב כספך בשבילם.. אתה חושב באותם רגעים על הכסף?? לא אחי... אתה אומר לעצמך בראש.. הגשמתי חלום... אני זוכר את עצמי בסוף ההופעה אחרי שנפרדתי מהם בדמעות וחיבוקים הולך לי למלון ואני כזה במנהרות המטרו עם חיוך ענקיייייייייי הרגשה של אורזמה של עוברת דה יוזד חזק באוזניים ואני שר בקולי קולות את on my own and blue and yellow צורחחחחחחחחח ואנשים מסתכלים עליי ולא מבינים מה נסגר? ואני? אני מלך העולם לא אכפת לי מכלום שום דבר אבל שום דבר בעולם לא יכול לבעס אותי.. מגיע למלון עד הבוקר רואה שוב ושוב ושוב בתמונות והכסף לא משחק תתפקיד.. זאת ההרגשה אחי

whatascene

New member
הממ..

קודם כל, אני בת. דבר שני, סבבה לך על הנאום המרגש, אבל אני עדיין חושבת שזה הרבה כסף בשביל סווטשירט, וזה כל מה שאמרתי.

whatascene

New member
כן, אני יודעת לעשות חשבון

וזה לא עניין של איכות כאן, זה מרצ'נדייס. השיחה הזאת מיותרת, תתחדש.

אתה מודע לכך,../images/Emo176.gif

שלא משנה מה תעשה אני אשנא אותך. גם פוגש אותם, גם סווצ'רט. דאמ. תן קצת לאנשים אחריםD:

AvLaViGnE

New member
חחחחחחחחחח

גם את תפגשי אותך עוד איזה כמה שנים טובות אם יתמזל מזלך כמובן.. לה לה לה לה לה לה.... לא נורא תמיד תוכלי לחלום שיום אחד תצעדי לתומך ברחוב ופתאום ג'פה יגיע מולך כמו שקרה לי .. :) :) :) :)

כן הרבה אנשים שונאים אותך כאן..../images/Emo223.gif

לפחות תעלה קצת תמונות.. שיהיו לנו עוד סיבות.. אה ותתחדש

AvLaViGnE

New member
תמונות חדשות המממ

הנה אני וג'פה חחח שנייה אחרי שפתאום ראיתי אותו ברחוב

AvLaViGnE

New member
גם ניו פאונד גלורי...

הנה ג'ורדן הסולן של ניו פאונד גלורי מדבר עם ידידה מאוד טובה שלי מישראל שבכתה לו בטלפון מהתרגשות חחחח הוא גם היה נחמד הוא מקועקע למוות כמו שאפשר לראות

למעלה