תראו מה יש למעריצה אחת מהפורום 1 בוב בארון קבורה ואקדח בין הרגלים
D Diablo Girl New member 27/12/05 #15 זה יפה! אני כ"כ אוהבת בובותתתת ואיי בא לי בובה אחת כזאתי... זה דווקא יהיה נחמדדדד.. והארונות קבורה סתם יפים - רק מוסיפים
זה יפה! אני כ"כ אוהבת בובותתתת ואיי בא לי בובה אחת כזאתי... זה דווקא יהיה נחמדדדד.. והארונות קבורה סתם יפים - רק מוסיפים
ס סנדרושקה New member 26/12/05 #6 מה זה הכתוב הורוד הזה מאחוריו? אני ממש רוצה להגיד את זה כבר הרבה זמן בקול ילדותי- it's NOT a doll it's an ACTIONFIGUR !! חחח היה נחמד אילו גם הכלים שלהם היו גם בקברים.. זה יהיה ממש יפה.. לא באמת.. מה זה הדבר הורוד הזה?
מה זה הכתוב הורוד הזה מאחוריו? אני ממש רוצה להגיד את זה כבר הרבה זמן בקול ילדותי- it's NOT a doll it's an ACTIONFIGUR !! חחח היה נחמד אילו גם הכלים שלהם היו גם בקברים.. זה יהיה ממש יפה.. לא באמת.. מה זה הדבר הורוד הזה?
ס סנדרושקה New member 26/12/05 #8 זאת לא בובה זה.... נוו.. איך - מתרגמים את זה?... אמ.. חייל... יש כאלה שקוראים לזה דמויות לאספנים....
D Dooritos New member 27/12/05 #20 חחחחחחחחח../images/Emo6.gif באמת זה נראה כמו מטקה האקדח גורם לזה להיראות כאילו זה הידית של המטקה חח בהתחלה לא הבנתי למה מאחורי מייקי יש מחבט טניס!
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif באמת זה נראה כמו מטקה האקדח גורם לזה להיראות כאילו זה הידית של המטקה חח בהתחלה לא הבנתי למה מאחורי מייקי יש מחבט טניס!
G GUILTY New member 27/12/05 #14 כן יכול להיות....אבל הם לא אמרו על זה כלום בראיון שהיה להם ב FUSE על הבובות אז אין לי ממש מושג
« «•°•T‡Nk£®BeL•°•» New member 27/12/05 #12 אממ.. לא החלטתי עדיין בקשר לבובות.. אבל מה שכן, זה לא יצא דומה בכלל XDD