תראו מה כתבו על מלאני.

מותק אל תתרגשי

אם הייתי מתרגשת מכל שטות שכותבים בעיתונות על אנשים שאני אוהבת ומעריכה היום כבר הייתי מלא בשערות שיבה
אנ צריכה להסיבר לך מה זה עיתונאים ומה תפקידם? את לא הערצת אז את הספייס גירלז? ג'רי סיפרה שהיא פעם נתנה נשיקה בלחי לעיתונאי והוא סיפר שהם שכבו במשך 3 שעות כבר אז הבנתי מה זה עיתונאים ואל תהיי תמימה ואל תאמיני לכל דבר וגם אם זה נראה הגיוני מה שהם כותבים מי הם בכלל? הם לא מבינים מהחיים שלהם הם רק מנסים למכור סקופים...

רוני1002

New member
לא מתרגשת, את צודקת.

פעם שאלו את מלאני איזה חיה היא הייתה רוצה להיות והיא אמרה שהיא הייתה רוצה להיות זבוב ואז היא הייתה יורקת על הארוחת צהריים של העיתונאים/הכתבים. זה בסדר, כבר התרגלתי. לפחות הם הוסיפו לי לידע משהו אחד: לא ידעתי שמלאני כתבה את Better Alone על חברת התקליטים שזרקה אותה. חשבתי שהיא כתבה את השיר לאהוב שלה.

וואלה..

דווקא חשבתי על שיר אחר וכן חשבתי שזה על מישו שהיא עזבה אותו אבל תחשבי רגע על המילים: i really should thank you for setting me free זה מתחבר פשוט כשקראנו את המילים הסתכלנו על משמעות אחרת שלהם...

רוני1002

New member
נכון, זה מדהים.

איך שאפשר להבין את השירים שלה במשמעות שונה...

RedRecords

New member
לא נכון בכלל.

אי אפשר לדעת על מה או על מי היא כתבה את השיר הזה. יש דבר כזה שנקרא "ניתוח / פרשנות של שיר". כל אחד יכול לנתח או לפרש את השיר ע"פ ראות עיניו. ודבר שני, חברת התקליטים לא זרקה אותה. היא פשוט החליטה לעזוב אותם.

RedRecords

New member
לא נכון בכלל.

אי אפשר לדעת על מה או על מי היא כתבה את השיר הזה. יש דבר כזה שנקרא "ניתוח / פרשנות של שיר". כל אחד יכול לנתח או לפרש את השיר ע"פ ראות עיניו. ודבר שני, חברת התקליטים לא זרקה אותה. היא פשוט החליטה לעזוב אותם.

תאירי את עיניי נסחט לי המוח....

על איזה שיר הם דיברו שהיא כתבה על זה שהיא עזבה את החברת תקליטים.?

רוני1002

New member
Better Alone

צירפתי עוד כתבה על מלאני. היא ישנה יחסית. זה על המשקל שלה.

הבנתי שזה השיר...

כפרע כשאת מוצאת כל מיני כתבות על מל או לודעת מה אז עושים ככה: פותחים שרשור וכותבים : כתבו עליה ואז את כותבת את מה שאת רוצה ומצרפת את הכתובת ואז לאותו שרשור משרשרים את כל המקומות שכתבו עליה

רוני1002

New member
נכון, באמת עדיף שזה יהיה בשרשור אחד

זה יהיה גם יותר מסודר ומאורגן. אה, ודרך אגב, מלאני לא אוהבת שקוראים לה מל... חחח

רוני1002

New member
../images/Emo3.gif אל תקחי את זה כזה קשה חחח

זה בסדר, אני מרשה לך לקרוא לה מל כל עוד תדאגי שאת השם שלך יכתבו רק עם ו' אחת...

רוני1002

New member
כן, תמציאי לה שם חיבה.

ואנחנו נקרא לה ככה כשהיא תבוא לארץ. זה יהיה הכינוי שלה מחברי פורום מלאני סי... רק מאיתנו...

mbsgf

New member
זה ישן

שימו לב לתאריך, זה מיוני 2005 והרבה דברים השתנו מאז..

גם אם זה חדש הם בסך הכל עיתונאים

הם לא מבינים מהחיים שלהם והם באים לקטול את מל ואת כל השאר הרי בשביל זה משלמים להם כסף. פעם שמעתי משפט ממש נכון: "אושר לא מביא רייטינג" וזה ממש נכון אם הכל היה טוב ויפה אפחד לא היה קורא את זה. הקיצר עזבו אותכם שטויות אנחנו יודעים מה היא שווה.

למעלה