תראו מה מצאתי באחד הפורומים אודות האשה

niva99

New member
תראו מה מצאתי באחד הפורומים אודות האשה

" האשה היא המוקד,האשה היא המרכז,היא האמונה על הבריאות הנפשית של המשפחה. ולכן עליה להיות מסופקת ומאושרת,בכדי להשרות את האיזון הדרוש".... אישית אני חושבת שניתן לומר את אותם הדברים בדיוק אודות הגבר. ומה אתם אומרים בנידון?

גם אני חושבת שזה זהה אצל שני

בני הזוג, כל אחד אחראי בצורה כזו או אחרת לשמירה על המשפחה ולכן כל אחד צריך להיות מאושר ומסופק אחרת יגיעו סכסוכים. אני מניחה שמתכוונים למצב (שאני לא בטוחה שניכחד מהעולם) שבו האישה היא "המרגיעה הלאומית" בתא המשפחתי. מודל ה 'אישה שמאחורי הגבר'. כזו שלא שומעים אותה יותר מדי אבל היא מטפלת במשפחה והיא אחראית לפתירת הסכסוכים וכו'. מאיפה הציטוט ובהקשר למה?

ghatto

New member
גם השובניסט הכי גדול

היה יכול לומר את זה והמשיך את המשפט עם המילים "בבית","במטבח" וכו'

niva99

New member
לא בטוחה שהבנתי אותך...............

רוצה להסביר את עצמך?

ghatto

New member
פשוט מאוד

כל מה שכתבת שם רק בתוך הבית - שתשאר בבית להיות רעייה ואם מסורה ולא תחפש דברים מוזרים של גברים כמו עבודה השכלה קריירה וכו'.

מוותק

New member
אני חושבת שרצוי היה לאמר את אותם

הדברים גם על הגברים... אבל לפי מה שאני ראיתי בחיי הקצרים, לצערי, האישה היא אכן "האמונה על הבריאות הנפשית של המשפחה".... היא בהחלט זו ששומרת על היציבות של המשפחה בהרבה משפחות שאני מכירה... חבל באמת ש"נטל" מסוג זה לא מתחלק בין שני בני הזוג. לגבי החלק השני של המשפט - "עליה להיות מסופקת ומאושרת..." לגבי זה אני מסכימה ב 100% עם ובלי קשר לכך שהיא המוקד... האמונה על... וכו'...

למעלה