תראו מה מצאתי בעיתון מעריב

• פותח הנושא goop
  • פורסם בתאריך

goop

New member
תראו מה מצאתי בעיתון מעריב

הכתבה נלקחה מעיתום סוף שבוע של מעריב זה מה שיהונתן גפן כתב על מייקל גקסון אשמח לשמוע תגובותיכם

במילה אחת

טמטום, אנשים פשוט לא מכירים את מייקל, הוא לא חושף את עצמו ובכך אנשים חושבים שיש להם את הזכות לשפוט אותו, אפשר להאשים את מייקל בכך או אפשר פשוט להגיד שמי שכתב את הכתבה הוא דפוק שכל מה שהוא אמר לא נכון.

Marty McFly

New member
אני שונא אנשים כאלה...

אומנם הכתבה הצחיקה אותי, אבל אני שונא שיש אנשים בעלי אפשרות ביטוי גדולה משל אחרים ע"י זה שהם עובדים בעיתון, והם מחליטים לרדת על אנשים בעלי חשיבות גבוהה פי כמה וכמה מהם. זה ממש מעצבן! ואם אליזבת טיילור החברה היחידה שלו בעולם, הוא מוזמן להתקשר אלי. וצריך להפסיק עם הקטע של הפדופיליות שעדיין לא ברור אם התרחשה ואם לא... (ועברתי צו גיוס ראשון היום...)

AS2000

New member
לא להתייחס

עדיף לא להתייחס לאנשים כאלה שלא מבינים כלום מהחיים שלהם ורושמים שטויות בעיתון חבל על העצבים

mjjman

New member
מכעיס.

זהו. במילה אחת. [ואם בכל זאת, ארחיב מעט] מאוד מכעיס. קל מאוד לטפטף ארס תוך שימוש בשפה מצוחצחת, נטולת אחריות. הטור שפירסם יונתן גפן עמוס בחצאי אמיתות, שקרים מוחלטים וחוסר כבוד בסיסי לזולת. יותר מכך, זו עילה לתביעת דיבה.

Ootch

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

עצוב. פשוט עצוב איך שהתקשורת נראית .
אסור לעיתונאים לפרסם בעיתון כתבה לא אובייקטיבית, כלומר ע"פ הדעה שלהם. והעיתונאי הדפוק הזה כותב הכל מראות עיניו. הוא לא אוהב את השירים של מייקל? Who care? שימשיך לשמוע בריטני ספירס ויירגע!
בערך 5 פעמים בכתבה מוזכרת המילה "טירוף". רוב הפסיכולוגים טוענים, (או שרק אני..:)) שמי שמדבר יותר מדי על טירוף הוא מטורף בעצמו. ומאיפה הוא הגיע למסקנה שמייקל מטורף??
אז מייקל ג´קסון עשיר. אז..? ויש לו אחוזה גדולה. גם לאריק שרון יש. ולבריטני. הכותב סתם מחפש תירוצים להיטפל אל מייקל.
שמתם לב שמילה אחת על המוזיקה של מייקל לא נמצאת, חוץ ממה שהכותב רואה לנכון לציין: "מעולם לא אהבתי את השירים שלו" אז מה? אתה צריך לכתוב על ה מוזיקה של מייקל. מעניין אם הכותב שמע פעם על המילה הזאת.
את הקשר לאליזבת הארלי ולכתבה עדיין לא הבנתי.
מייקל אולי לא נראה טוב, אבל מעניין אם הכותב הסתכל על עצמו לאחרונה בראי.
מסקנה- אנשים טיפשים צריכים לשתוק.

MadonnaFan

New member
אכן עצוב.

מה שעצוב בזה בעיקר, הוא חוסר הרלבנטיות. חבל שאדם כמו יהונתן גפן יורד לרמה כזאת, של לכלוכים צהובים על אמן. עם כל הכבוד, מה הקשר בין אישיותו של אמן לבין המוסיקה שלו, ולהאם הוא ראוי להיות אמן המאה? העניין הוא לא האם האדם הוא אישיות המאה, אלא האם תרומתו למוסיקה הייתה גדולה כך שיוכתר לאמן המאה. (ג´ון לנון? *נסקלת ע"י מעריצי מייקל נזעמים*) אני חושבת שהעניין הוא לא האם מה שכתב על מייקל ג´קסון הוא נכון, אלא מה הקשר של זה להכתרתו כאמן המאה. ארחיק לכת ואומר, שאם הייתי מעריצת מייקל נאמנה כמוכם כבר הייתי שולחת מכתב נזעם למעריב. זה מה שהייתי עושה אם זה היה על מדונה...
אבל מצד שני, כל הזמן כותבים עליה דברים כאלה...
שלכם, @מעיין@ איין אין לאב, איים א בליבר

HeartBreaker

New member
מצא לו על מי לדבר

תראו תראו מי מדבר יהונתן גפן המצליח ביותר!! עלק מדבר לי על מייקל איפה הוא ואיפה מייקל יהונתן גפן שלנו כותב טורים מסריחים במעריב בזמן שמייקל כותב שירים שכובשים את העולם.אז שיילך לחפש את החברים שלו (הוא באמת זקוק להם...אבל לא בטוח שהוא יימצא)

למעלה