ווא כמה שאלות הנה התשובות ...
אז ככה , נתחיל מהחשוב ביותר ,רומי. בהחלט מרגש להתחזב בעובדה שדור שלם של ילדים הכלו לישון עם השיר הזה זה ממש מפתיע כי הוא מאוד קיצבי אבל בכל זאת אותנו הוא מקפיץ ואת הקטנטנים הוא מרדים ... סחתן . לגבי דיסק אנגלית -יש את זה אצלינו וזה ממש סתם בשביל הכיף כל מיני קטעים מהופעות חיות והלקטות אולפן נידחות תעביר כתובת וזה בדרך אלייך זה עולה 15 שקל משלוח וצריבה זה הכל בכיף ממש בשביל הנשמה. הופעות ........ אז ככה ,ממש חדש ובעצם עוד לא ספקתי להוציא ידיעה החל ממאי כל חודש לילה ארוך של 4 שעות מוסיקה עם להקה,יבואו כל מיני זמרים וזמרות להתארח אצלי כן אצלי על הבמה ,זהו לילה ישראלי של מוסיקה ישראלית שתהפוך לסידרה של 30 תוכניות עבור רשת ערוץ 2 לייט נייט כלומר כל תוכנית תשודר פעם בשבוע אחרי חצות. 2 תאריכים ראשונים כנראה לא סופי בתמונע 21 + 28 במאי. החל משבע בערב ועד חצות . יתארחו כ 6 זמרים ועוד המון שירים שלי. צריך לזכור שזהו ערב זמר ישראלי בגוון הרוק והבלוז. בלהקה ינגנו רמי הראל פסנתר ניר נאמן כלי נשיפה כלי הקשה ותופים וישי גזית בתקווה ותפילה בס ...מדי פעם יבואו אורחים כמו קלפטר אולארצ'יק ועוד וינגנו איתנו וישירו איתנו ........ עוד אין שם אבל יש כיוון מקווה שזה יהפוך לדסיק ביום מן הימים לילה טוב היד התעייפה לי סי נ.ב. כרטיסים בהנחה כמובן דרך הפורום ואני מצפה לנוכחות מסיבית כי זה מצולם והגיע הזמן שתצאו מהאפלה ולפחות 100 איש מכם יגיעו לתמונע עוגת שוקו עלי