תראו מה מצאתי, סי בלבן..

actress

New member
2 הראשונות ממעריב ה 3 לא יודעת אבל

היתה לי תמונה דומה מתוף פסטיגל 91

מיכל, או סי

יש לסי שיר שנקרא "לאנשי העתיד" פעם הוא יצא על איזה אוסף של רוק ישראלי אבל מעולם סי לא שרה אותו בהופעות (לפחות לא שאני שמעתי) וגם מעולם לא יצא על דיסק. א. את מכירה את השיר? ב. אם התשובה היא כן, באיזו/לאיזו מסגרת הוא נכתב?

ט י נ ה

New member
כשאתה חוזר זה בגדול הא ?

אנשי העתיד היה השיר הראשון שהקלטתי אחרי באת אלי בדי ג'י באולפן נידח ברחוב פינסקר בשנת 86 או 87 אבא שלי נתן לי אז מימון להלקטת שני שירים שניהם נכנסו לאוסף הזוי של אבא שלי של רוק ישראלי או משהו כזה. הוא קיים ויש לי את המסטר אבל הוא אינו שיר ראוי פשוט שרתי ארבע דקות " לאנשי העתיד אני שרה לאנשי העתיד שיהיו חזקים " אני שומעת את קצב החופש משהו כזה .... אם יש לך ענין בשיר הזה אארגן לך את האוסף ההזוי מנחצ'ה לה' להלהלה נשיקות לרומי ואל תשמיע לה את זה בתור אשת העתיד שלנו ....... סי

ב-ה-ח-ל-ט!

להשלים חוסרים של תקופת העדרותי (
) יש לי את האוסף הזה על קלטת, הוא נקרא "רוק ישראלי" והיא איפשהו בין כל הדברים שלא מוצאים אחרי שעוברים דירה, ואני חייב לומר שאני מאוד מאוד אוהב את הגירסה של "באת אליי" שם, שהיא כ"כ בוסרית ונערית ובאמת באמת משגעת, בהתחלה חשבתי שזו הגירסה שתכנס לאוסף. א ב ל, קראתי בפורום קצת אחורה על דיסק של שירים שלך באנגלית שאת ערכת, ואותו אני מאוד מאוד רוצה לקנות !!! אז רק אמרו לי איך... אפרופו רומי, אני חייב לספר לך סי, שמעבר לזה שכל פעם שהיא שומעת מוסיקה היא יוצאת מכליה (ואצלנו שומעים הרבה מאוד וחזק) והיא פשוט מאוהבת בשיר "גיבור גדול" וקשה מאוד להתעלם מזה, סתם שתדעי. ד"ש ולילה משגע, מה קורה עם הופעות ??? רוצים לבוא, יש סיכוי להופעה עם להקה ???

ט י נ ה

New member
ווא כמה שאלות הנה התשובות ...

אז ככה , נתחיל מהחשוב ביותר ,רומי. בהחלט מרגש להתחזב בעובדה שדור שלם של ילדים הכלו לישון עם השיר הזה זה ממש מפתיע כי הוא מאוד קיצבי אבל בכל זאת אותנו הוא מקפיץ ואת הקטנטנים הוא מרדים ... סחתן . לגבי דיסק אנגלית -יש את זה אצלינו וזה ממש סתם בשביל הכיף כל מיני קטעים מהופעות חיות והלקטות אולפן נידחות תעביר כתובת וזה בדרך אלייך זה עולה 15 שקל משלוח וצריבה זה הכל בכיף ממש בשביל הנשמה. הופעות ........ אז ככה ,ממש חדש ובעצם עוד לא ספקתי להוציא ידיעה החל ממאי כל חודש לילה ארוך של 4 שעות מוסיקה עם להקה,יבואו כל מיני זמרים וזמרות להתארח אצלי כן אצלי על הבמה ,זהו לילה ישראלי של מוסיקה ישראלית שתהפוך לסידרה של 30 תוכניות עבור רשת ערוץ 2 לייט נייט כלומר כל תוכנית תשודר פעם בשבוע אחרי חצות. 2 תאריכים ראשונים כנראה לא סופי בתמונע 21 + 28 במאי. החל משבע בערב ועד חצות . יתארחו כ 6 זמרים ועוד המון שירים שלי. צריך לזכור שזהו ערב זמר ישראלי בגוון הרוק והבלוז. בלהקה ינגנו רמי הראל פסנתר ניר נאמן כלי נשיפה כלי הקשה ותופים וישי גזית בתקווה ותפילה בס ...מדי פעם יבואו אורחים כמו קלפטר אולארצ'יק ועוד וינגנו איתנו וישירו איתנו ........ עוד אין שם אבל יש כיוון מקווה שזה יהפוך לדסיק ביום מן הימים לילה טוב היד התעייפה לי סי נ.ב. כרטיסים בהנחה כמובן דרך הפורום ואני מצפה לנוכחות מסיבית כי זה מצולם והגיע הזמן שתצאו מהאפלה ולפחות 100 איש מכם יגיעו לתמונע עוגת שוקו עלי

נראה לי שאני פשוט יעבור מתישהו

במשרד בת"א ואז אקנה את הדיסק באנגלית, צריך להכין אותו ???

ט י נ ה

New member
../images/Emo56.gifלא הוא כבר מוכן הלוואי שתבוא

פנים אל מול פנים פגישה באמצע החיים נראה לך שעל זה אוותר ... יש לנו מלאי מוכן של הדיסק הזה עקב הביקוש בפורום תגיע תקבל ונשתה קפה נשיקות סי

למרות ש...

זה טיפ טיפה מסובך גיאוגרפית עכשיו, אשמח לעשות מאמץ רב לשם כך משום ש: אני מאוד רוצה את הדיסק ו...אני מאוד אוהב
.
וחוצמזה, מאז שעברנו לכאן כל הזמן צריכים להשתמש ב-
ולבנות
ולי בכלל בא ללכת לים.

samc

New member
גם סיגריות לייט מסוכנות!

כולם מעשנים לייט עכשיו! (גם מכשפות שמתו...) ערוץ 2 לייט נייט!!! אני לא מעשן תודה! אגב חברת סיגריות אמריקאיות הפסידה במשפט מיליארדים כי גם סיגריות לייט הם מזהמות את הריאות. לכן שתו קולה ובירה לייט!

ט י נ ה

New member
באת אלי בדי ג'י

היו לי התלבטויות ובעצם כמעט הכנסתי את הגירסא ההיא אבל זה שבר לי רצף כללי של מוסיקה וכיוון לאוסף שמרתי לי את זה לאוסף אחר שיום אחד אעשה של גירסאות סינגלית אבודות וגם היום הזה יגיע אין לי ספק לילה טוב אופנוען אני שמחה שחזרת בבום חסרת לי סי

ט י נ ה

New member
הי בובה תנו לעוד אנשים מקום ....

מנהלת יקרה שלנו פעם אחת כשמישהו מביא תמונות תני לו לפחות לרגע קט את ההרגשה שהוא ראשון ...... אגב החתונה הזו תועדה במליון תמונות אין לי חשק לראות את עצמי בהריון הבוקר אבל בעתיד אביא עוד כמה כאלו לפורום נשיקות וסחתן על התמונות סי

actress

New member
../images/Emo12.gifאה../images/Emo35.gif אני תמיד נותנת את ההרגשה

הזאת, סתם התלהבתי שוב.

למעלה