תראו מה מצאתי - ערבובי צבעים

למבי

New member
תראו מה מצאתי - ערבובי צבעים

התחלתי להזמין באחת החנויות און ליין ומצאתי את זה - חשבתי שיעניין גם אתכן. עבודה מהנה...

למבי

New member
אוי - אני אהבלה.....הנה זה:

Apricot = 2 orange + 1 egg yellow Avocado = 4 lemon yellow + 1 leaf green + a touch of black Burgundy = 5 bakers rose + 1 violet Chartreuse = 5 lemon yellow + 1 leaf green Copper = 1 egg yellow + 1 brown + 1 Christmas red Coral = 3 rose pink + 2 lemon yellow Dusty Rose = 2 Christmas red + 1 brown Gold = 10 lemon yellow + 3 orange + 1 Christmas red Plum = 1 violet + a touch of Christmas red Maroon = 4 red red + 2 burgundy Ivory = 1 liquid whitener + a touch of brown + a touch of egg yellow Jade = 1 leaf green + 1 royal blue + a touch of black Lavender = 5 pink + 1 violet Marigold = 3 lemon yellow + 1 orange Melon = 1 orange + 3 bakers rose Moss Green = 2 violet + 3 lemon yellow Navy Blue = 1 sky blue + 1 violet Persimmon = 1 orange + 1 bakers rose Grape = 1 sky blue + 6 bakers rose Raspberry = 3 bakers rose + 1 christmas red Ruby Red = 1 holiday red + a touch of black Rust = 8 orange + 2 red red+ 1 brown Sea Gold = 2 sky blue + 1 leaf green Silver = 1 black + 1 blue Skintone = 12 orange + 4 bakers rose + 1 royal blue Teal = 9 sky blue + 1 lemon yellow Turquoise = 6 sky blue + 1 lemon yellow Wine = 3 Christmas red + 2 rose pink

טל שחר4

New member
איך מגיעים לצבעים כהים?

מעוניינת לדעת איך לצבוע בצבעים עזים את בצק הסוכר? תמיד יוצא לי בהיר יותר ולא ממש צבע בוהק. האם יש דרך להוציא ג'ל חוץ מקיסם? אני מוצאת שזה מאוד לא נוח, בעיקר שצריך כל הזמן להחליף ולא לטבול שנית. שאלה נוספת איך לצבוע משטחי רקע גדולים? תודה על התשובות

תקוה8

New member
נראה לי שזה מיועד לצבע נוזלי

ראיתי אצל חברה שמביאנ מחו"ל, יש לה 4 בקבוקונים (כלומר 4 צבעים) ויש הוראות איך לערבב לכל שאר הצבעים בעולם, לא בטוחה שזה מתאים לצבעי ג'ל או אבקה.

net the jet

New member
אם אני לא טועה לפי שמות הצכעים זו טבלה

של וילטון- בודאי מתאים לצבעי ג'ל

net the jet

New member
רק בינינו- למי שי סבלנות למדוד 3 כמויות של X

2 של Y וכ"ו... בגדול הרעיון שעל מנת להגיע לצבע שזיף, מערבבים סגול עם טיפת אדום וכן הלאה.

תקוה8

New member
בג'ל קשה למדוד מדויק אבל בנוזל זה לא בעיה

בגלל זה חשבתי שזה נועד לנוזל. ואם אני לא טועה יש משהו כזה בקישורים.

למעלה