תראו מה מצאתי ששיעמם לי בלעדייכם

ו ר ד ב

New member
תראו מה מצאתי ששיעמם לי בלעדייכם../images/Emo3.gif

קדימה לאכול את ה-

ליאת1313

New member
ורד, זה קורע את הלב

גם אני מצאתי אצלי לפני מספר ימים, חוברת שקיבלנו בכניסה למדיטק, ובה רשימת ההופעות המתקיימות במקום לחודש אפריל. בכללן ההופעה הבלתי נשכחת של עמיר. אכן מאוד מאוד עצוב.

oferahrony

New member
וחשבתי אני שרק אני מתגעגע

וכנראה ששוב טעיתי עד מתי אטעה במחשבותי "קטונתי" מול העוצמות שלכם והאהבה שלכם לעמיר בניון הנה באה לה הגעגועים ואיתם לא לזמן ארוך גם השמחה לצאתו של הדיסק החדש וסבב הההופעות שיבאו איתו אשריכם

ו ר ד ב

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אוףףףףףף ואני חשבתי לעצמי שראיתי את הכותרת "וחשבתי אני שרק אני מתגעגע" שאולי התגעגעת אליי, לא הייתי פה הרי!

oferahrony

New member
אני לא אשם ש....

בשעות אמצע הלילה כאשר החלטת לאכול משהו הכונה לנשנש אכלת בטעות את ה"מודם" אות הכבלים של המחשב אולי בפעם הבאה שימי לידך משהוא "אכיל" יותר כגון "פסק זמן" אהההההההההההה

ו ר ד ב

New member
האמת...

ניסתי לטעום
, גועל נפש של טעם! אבל באמת הפעם אני לא אשמה, כמו בכל הפעמים הקודמות

oferahrony

New member
אני מקווה שהפעם שמו לך......

את המסכה של ההוא מהסרט "שתיקת הכבשים" בכדי שלא תגרמי נזק מיותר שוב

עמירם04

New member
גם אני מצאתי את הכרטיס......

ע"ש איילת ... לא משנה.. שימו לב טוב מה הכותרת.. הצגה עמיר בניון.. באמת הייתה הצגה גדולה...יותר מאשר מופע... געגועים לערב פסח הזה.. לילה נפלא לכולכם.

גרציה פ

New member
יואוו אם בכרטיסים עסקנין.... אז....

לא תאמינו, מצאתי במחבוא שכנראה החבאתי מאוד טוב עד לשיכחה, כרטיס מהופעה של עמיר בצוותא מתאריך 24.11.2000 , איזה שמחה תקפה אותי, כאילו מדובר באיזה כרטיס לוטו שזכה בכמה וכמה חחחחח

למעלה