תראו מה מצאתי! תראו מה מצאתי!

willo1

New member
תראו מה מצאתי! תראו מה מצאתי!

תמונה של יהודה (פוליקר! לא לוי!!) וגלי ביחד! זה אמנם מלאכותי אבל זה עדיין מרגש (בשבילי לפחות....) יש שם גם איזכור לגלי בכתבה הזאת.. אמנם מי שכותבת שם, כותבת הרבה שטויות... אבל בכ''ז אנגו'י.

אני לא יודעת מי כתבה את זה,

אבל היא גרפומנית בוודאות. איזה כאב ראש נהיה לי מהקשקושים שלה! אבל התמונה אחלה. יודה וגלי זה שילוב מדהים! צריך לחשוב על איזה דואט! אני מודה שיודה הוא גדול הזמרים ואולי גם היוצרים בארץ. יש לך טעם טוב שירן...
אני תוהה איך אנשים מגיעים לכל הדברים האלה באינטרנט! (ב"אנשים" אני כוללת גם את עדי כמובן).. על כך פנים איי אנג'ויד איט א לוט מיי דיר! ת'נקס!

עדי 345

New member
ממש פשוט ...

להכנס לאחד ממנועי החיפוש לדוגמה: "WWW.GOOGLE.COM" או "WWW.START.CO.IL" או "WWW.WALLA.CO.IL" (יש עוד הרבה כאלו, כולל חיפוש בארכיונים ממוחשבים של העיתונים היומיים) צריך להקיש גלי עטרי או GALI ATARI (כמה מפתיע...) ולקבל המון תוצאות. בהצלחה!!!

שרית7

New member
גלי ופוליקר שיתפו פעולה יחד

באלבום גלידה בשיר הרחוב הקטן. וזה כל כך פוליקר שזה לא יאומן והוא גם עושה לה קולות רקע שם. שיר עצוב מאוד עד כדי כך שאני לא יכולה לשמוע אותו כי אני מתחילה לבכות. שיר יפה אבל מעיק עליי מאוד. בכלל כל האלבום גלידה משרה עליי מועקה ולמרות שיש בו שירים יפים אני לא מסוגלת לשמוע אותו. המעורבות שלי בחיים האישיים של גלי והידיעה שהוא הוקלט בתקופה הכי קשה בחייה מאוד משפיעה עליי.

R o b b i e D

New member
זה שילוב תמונות יחד.

עד כמה שאני יודע זה לא צולם ביחד. בהחלט מתאים שיהיה תמונה של שניהם והייתי מת שפוליקר יופיע איתה. חלום אחד כבר הוגשם והוא שהוא הלחין לה. השיר הוא :"הרחוב הקטן"- שיר מדהים מתוך האלבום "גלידה". כשדרן נהגתי להשמיע אותו רבות. בלי ספק אחד היפים. מעניין איך ישמע השיר הבא שפוליקר ילחין לגלי. הוא ענק והלחנים שלו תפורים לגלי.

willo1

New member
כן, לכן אמרתי

שזה מלאכותי, אם זה היה תמונה של שניהם באמת ביחד כבר הייתי מאוד שמחה.. ובמפגש גלי אמרה לי שיהודה הלחין לה שני שירים אבל היא לא רצתה אותם.. מעניין למה.. ואניחייבת להסכים- יהודה איז דה בסט!!!! (גם גלי כמובן..)

למעלה